Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

B3TSGckIgAIWehE.jpg
n

yok aga açmıyor
Daha once yazdim mi bilmiyom Vadi forumu bir tek bende mi acilmiyor ?

yok aga açmıyor
Daha once yazdim mi bilmiyom Vadi forumu bir tek bende mi acilmiyor ?

Ya @Polat Şaşmaz bundan 2 ay evvel moviemaxte vadinin eski serisini veriyorlardi acaba ne zaman tekrarlarini verirler gece 23 00ten sonra cok iyi gidiyordu:))))eski vadinin bolumlerinin tekrarlarinin sayisini unuttum valla ama her seferinde sanki yeni izliyormusum gibi geliyor bana muhtesem bolumler

Ya @Polat Şaşmaz bundan 2 ay evvel moviemaxte vadinin eski serisini veriyorlardi acaba ne zaman tekrarlarini verirler gece 23 00ten sonra cok iyi gidiyordu:))))eski vadinin bolumlerinin tekrarlarinin sayisini unuttum valla ama her seferinde sanki yeni izliyormusum gibi geliyor bana muhtesem bolumler
Abi interneten izlesene :A

Yayinlamiyorlar mi artik aga hic fikrik yok benim digiturk kapandi. Bir ihtimal yilbasinda yeniden başlayabilir. Bende baslayacam İnsallah yilbasinda 1.bölüme dvd de aldik çok Şükür yazin eski Vadi Pusu fulk izlemeyi hedefliyorum

ahh keşke be gelsinler onlarında ipini vadi kessin, büyük bir arzuyla bekliyorum perşembeye gelmesini :A, zaten günü değişecekmiş bence perşembe olma ihtimali var
Yapma kadir bu reyting sisteminde kiytirik kocamin ailesi ab de vadiyi gecti totalde de makasi daraltti ben sevmem ama erkan petekkaya nurgul var sevenleri cok birde muzikleri intizar yapjyor bence vadi icin cok tehlikeli olabilecek bir yapimdi diye dusunuyorum