Kanal d ile ilgili çıkan bütün dedikodular doğru çıktıHer haber doğru olacak diyede bişey yok tabi. Hergün Hürriyet, Milliyet gibi büyük gazetelerde tekzip yayınlıyorlar.
Kanal d ile ilgili çıkan bütün dedikodular doğru çıktıHer haber doğru olacak diyede bişey yok tabi. Hergün Hürriyet, Milliyet gibi büyük gazetelerde tekzip yayınlıyorlar.
Hacı sende ne adamsın hemen yangına körükle gidiyorsun?Kanal d ile ilgili çıkan bütün dedikodular doğru çıktı
Kanal d olunca benzinle de giderim)))Hacı sende ne adamsın hemen yangına körükle gidiyorsun?![]()
Elinden gelse bütün dizileri yayından kaldırırsın? En baştada Kara Para Aşk'ı.Kanal d olunca benzinle de giderim)))
Bildiklerimi yazayım, Yalan Dünya, Ulan İstanbul, Şeref Meselesi ve Hayat Yolunda.
Iclerinden bir ulan istanbul tuttu vayy BeBildiklerimi yazayım, Yalan Dünya, Ulan İstanbul, Şeref Meselesi ve Hayat Yolunda.
Benim Adım Gültepe'de vardı.
Toptan batırırsin senKanal D benim olsaydı var ya dizileri öyle bir rayına oturturdum ki![]()
Hadi len benim yayın akışım kurtarırdı kanalı.Toptan batırırsin sen![]()
Dogru haftanın 10 saatini sevdaluk geri kalanını da biten dizilere ayırırsın , gece de sıla şarkıları ile kapanışı yaparsınHadi len benim yayın akışım kurtarırdı kanalı.![]()
Tüm günlerde Vadiyi yayınlardım ve bir tek Cuma günü zirvede olamazdım ve kapanışı yapardık.Dogru haftanın 10 saatini sevdaluk geri kalanını da biten dizilere ayırırsın , gece de sıla şarkıları ile kapanışı yaparsın![]()
Bak unutmuşum beyazgülün vardı seninTüm günlerde Vadiyi yayınlardım ve bir tek Cuma günü zirvede olamazdım ve kapanışı yapardık.![]()
Karagül zirveyi her türlü alır Vadi ile kapışırsa.Bak unutmuşum beyazgülün vardı senin![]()
Fox'un avantajı erken başlatması oldu.Iclerinden bir ulan istanbul tuttu vayy Be
Bence bu projelerini yazın başlayacaktı o zman tutardı dizileri , fox yazın başlattığı dizileri tuttu (kocamın ailesi , kiraz mevsimi ) eylül-ekim gibi başlattıkları tutmadı
aynı şekilde kanal d yazın (Güllerin savaşı , ulan istanbul ) tuttu![]()
Evet onların içinde bende vardımFox'un avantajı erken başlatması oldu.
Kiraz Mevsimi'nin ilk konusunu açtığımda ben forumda kimse tutacağına inanmamıştı, böyle dizi ismimi olur diyordu herkez.![]()
O değilde açtığım konuyu bulamadım.Evet onların içinde bende vardım![]()
Yok yahuu bahane ben senaryosu kötü dizileri elestirim sonuçta bir dizi biter bir dizi baslar iyi olan kalır her zamanElinden gelse bütün dizileri yayından kaldırırsın? En baştada Kara Para Aşk'ı.![]()
Foxun Ruhum aynası tutmadı, atv diger yarim tutmadıIclerinden bir ulan istanbul tuttu vayy Be
Bence bu projelerini yazın başlayacaktı o zman tutardı dizileri , fox yazın başlattığı dizileri tuttu (kocamın ailesi , kiraz mevsimi ) eylül-ekim gibi başlattıkları tutmadı
aynı şekilde kanal d yazın (Güllerin savaşı , ulan istanbul ) tuttu![]()