Şeref Meselesi Hakkında Flaş Karar!

Yok yahuu bahane ben senaryosu kötü dizileri elestirim sonuçta bir dizi biter bir dizi baslar iyi olan kalır her zaman
Yüksel Aytuğ ve Mevlüt Tezel'in, Kanal D'nin haber yayınlamaması ve Şeref Meselesi'ne yüklenmelerine ne diyorsun?

Yüksel Aytuğ ve Mevlüt Tezel'in, Kanal D'nin haber yayınlamaması ve Şeref Meselesi'ne yüklenmelerine ne diyorsun?
Mevlut tezeli takmam. ben bir kaç yanlışını bukup twitterda giydirmiştim . bana dandik bir cevap vermişti. iki yildir okumam. Y.Aytuğ iyidir ama genelde forum ve sosyal medya okur ona gore yazı döşer)) ikisinin de twitter gazına geldiği açık.

Ben olsam haberleri kaldırmaz, Haberlerde Yarim saat oyuncuların dizi belgeselini koyar diziyi tanıtırdim oyuncularla konuşurdum

Mevlut tezeli takmam. ben bir kaç yanlışını bukup twitterda giydirmiştim . bana dandik bir cevap vermişti. iki yildir okumam. Y.Aytuğ iyidir ama genelde forum ve sosyal medya okur ona gore yazı döşer)) ikisinin de twitter gazına geldiği açık.

Ben olsam haberleri kaldırmaz, Haberlerde Yarim saat oyuncuların dizi belgeselini koyar diziyi tanıtırdim oyuncularla konuşurdum
Çok fazla tanıtımla izleyiciyi beklenti altına soktular, dizi aslında kötü değil. Ben aslında Mesut Yar'ın ne yazacağını merak ediyorum geçen yıl Star ve Atv haber bültenlerini yayınlamayınca, haber bir kanalın namusudur diyordu. :)

Onlarda arada kaynayan diziler oldu ama yaz dizileri daha avantajlı çıktı bu sene önceki yıllara göre
yaz dizilerinin tutması daha kolay rakip yok ama iyi dizi her zaman tutar. Ohb kaderinin yazıldığı gün ,kpa, kertenekle sezon ortasında tutu. Kötü dizi yaz da olsa tutmaz
Çok fazla tanıtımla izleyiciyi beklenti altına soktular, dizi aslında kötü değil. Ben aslında Mesut Yar'ın ne yazacağını merak ediyorum geçen yıl Star ve Atv haber bültenlerini yayınlamayınca, haber bir kanalın namusudur diyordu. :)
Dizi fena değil ama çok parlak da değil. Kanal d kendi yapımlarına hep böyle abartılı tanıtım yapıyor. Ama hala ogrenemdiler en iyi tanıtım fragman ve dizinin senaryosudur. Bir dakikada dizisini anlatabilen senaristin dizisi tutar.. İntikam, Keşanlı ali destanı, gül tepe, hep aşırı tanıtıldı ama hüsran oldu. Aynı obzg de iyi tanıtıldı ama efsane oldu.. Aşırı tanıtım da sorun yok ne tanıttığında sorun

Hayat Yolunda'yı her hafta yayından kalkacak korkusuyla izlemekten bıktım. :( Bu hafta Kanal D'ye gerekli cevabı verir umarım.

:F:F:F:Fkahkaha attım resmen...
aslında günü gerçekten yanlış eğer bu dizi çarşamba olursa ab de rahat bir şekilde zirvede olur. ..her ne kadar dizi bana soğuk gelsene ab kitlesi var ve car samba olsa ab de 6 alabilir.

Dün izledim. Şeref Meselesi uzun soluklu bir dizi olmayacak etkisi verdi. Umarım Kanal D bunun içi Hayat Yolundaya kıymaz. Kıyarsa Kanal D benim için biter.

Bu dizi de uyarlama çıktı))) dizideki bazı sacmaliklarin sebebi belli oldu))) gerçi bu konu @xemrexxx konusu ama ben yazayım
l'onore e il rispetto adli İtalyan dizisinde uyarlamaymis. Dizideki aşırı mafya hırsızlık da italyandan geliyor zaar)))

Bu dizi de uyarlama çıktı))) dizideki bazı sacmaliklarin sebebi belli oldu))) gerçi bu konu @xemrexxx konusu ama ben yazayım
l'onore e il rispetto adli İtalyan dizisinde uyarlamaymis. Dizideki aşırı mafya hırsızlık da italyandan geliyor zaar)))
Yeni mi öğrendin girişte uyarlama olduğu yazdı zaten. :X

Kanal d de
Gültepe
hicran
urfaliyam ezelden
yalan dünya ve
hayat yolunda harcandı. ..serefİ de harcayacak bence

eger kanal d seref meselesini de kaldirirsa emin olun ki Pusuyuda kaldirir ve ya gonderir baska kanala sorun var kanalda isler iyi digil

Yeni mi anladın uyarlama olduğunu tabi dizileri 5 dk izlersen anlamaman normal :D
@destere beyazsoya karşı kozumuz oldu , Yaşasın :D

ben sadece tanıtımlarından anlamıştım bu diziden birşey olmucağını çok sıradan bir konusu vardı çünkü totel 3 başlar demiştim öylede olmuş
kanal d bu diziden en az 6 reyting bekliyor iddasından dolayı yanı önümüzdekı haftalar 4 hatta 5 bile alsa yine kurtarmaz 5 hafta içinde 6 reyting göremezse kanal d bu diziyi kaldırır ben söyliyim yine 🙂🙂🙂

ben sadece tanıtımlarından anlamıştım bu diziden birşey olmucağını çok sıradan bir konusu vardı çünkü totel 3 başlar demiştim öylede olmuş
kanal d bu diziden en az 6 reyting bekliyor iddasından dolayı yanı önümüzdekı haftalar 4 hatta 5 bile alsa yine kurtarmaz 5 hafta içinde 6 reyting göremezse kanal d bu diziyi kaldırır ben söyliyim yine 🙂🙂🙂
sende her diziyi kötülüyorsun kendi izledigin diziler yayından kalkıyor onların tutup tutmayacaginı neden anlamıyorsun :D

Kanal D çifte kıyıma gidecek haftaya anlaşılan.:F

İstenilen seviyeye ulaşmaması için elimden geleni yapacağım.:bhr: