Damien Duff
Favori Üye
senaryom benim olduğuma göre banada söz hakkı düşsün bir zahmet cnmBen söyledim zaten ikisini de yukarıda, daha senin söylemene gerek yoktu @Çiğdem-..
@mrt-06 aserat54 e ver bu konunun yetkilerini bence@mrt-06, hala değişiklikleri yapmamışsın?
Bir daha söyleyeyim:
1- Gültepe İnsanları'nı listeye eklersen kendi adıma sevinirim. Bu akşamdan itibaren her Çarşamba yayında olacak...
2- @Çiğdem-'in Kadın Eli Değince'si dün final yaptı, arşive alınması lazım...
3- @Nisa'nın Siyah Umutlar'ı yayından kaldırıldı, onun yerine yakında FF Üyeleri Aynı Evde'nin yeni versiyonu gelecek...
4- @kvp-medya'nın Bomba'sı haftada tek gün yayınlanacak. Bir Hilal Uğruna ise Cuma akşamı başlayacak...
5- @Yiğitt'in sohbet programı Yiğitt ile Foruma Dair de yakında başlayacak...
6- @Cengo'nun Yeniden Başlangıç'ı sona erdi, yerine Bana Artık Çiğdem De gelecek...
7- @gözlemci'nin Çığlık'ı da yakında sona erecekmiş, zamanı geldiğinde değişiklik yapılabilir...
8- @denizz19'un Sevduğum'u bitmişti galiba. Emin olamasam da, onu da arşive almak daha iyi olacaktır...
9- @beyazsoy'un Yakamoz'u da bitti galiba, arşive alınması lazım onun da...
Değişiklikler hemen olursa daha iyi olur, şimdiden teşekkür ederim @mrt-06...
yok şaka demiyorum cnm sen daha güncel tutarsın konuyu oyüzden 🙂🙂🙂@mrt-06 aserat54 e ver bu konunun yetkilerini bence
Liste uzun süre boyunca güncellenmediği için birikti tabii bu kadar şey, onun için söyledim...
Bakıyorum da Kaçak Gelinler'e özenmişsin @Billy Kane. Konusu ne dizinin?"Kaçak Üyeler" 30 Kasım Pazar günü FF'de. @mrt-06 😎
Sonunda, bende iptal ettin sandım. Bilgisayara geçince ekliycem."Kaçak Üyeler" 30 Kasım Pazar günü FF'de. @mrt-06 😎