Bölümde Yer Alan Tüm Senaryo ve Etkinlikler (Arşiv)

Listeye Gültepe İnsanları'nı da ekleyebilir misin @mrt-06? Çarşamba günü başlayacak da. Ayrıca @Nisa'nın Siyah Umutlar'ı bitti, FF Üyeleri Aynı Evde'nin yeni yazarı olacak. Gerekli düzenlemeleri yaparsan sevinirim... :)

@mrt-06 aga Bir Hilal Uğruna'yı ekleyebilir misin ? Haftada tek gün yayınlayacağım bir de Bomba'yı tek gün olarak düzeltir misin

@mrt-06 cnm kadın eli değincem final yaptı bugün bir zahmet onu arşive alırmısın :bhr::bhr::bhr:
bu arada @Nisa tatlımında siyah umutları yayından kaldırıldı yanı oda bitti onuda düzenle bir zahmet atacan :kiki::kiki::kiki:

@mrt-06, hala değişiklikleri yapmamışsın?

Bir daha söyleyeyim:

1- Gültepe İnsanları'nı listeye eklersen kendi adıma sevinirim. Bu akşamdan itibaren her Çarşamba yayında olacak...

2- @Çiğdem-'in Kadın Eli Değince'si dün final yaptı, arşive alınması lazım...

3- @Nisa'nın Siyah Umutlar'ı yayından kaldırıldı, onun yerine yakında FF Üyeleri Aynı Evde'nin yeni versiyonu gelecek...

4- @kvp-medya'nın Bomba'sı haftada tek gün yayınlanacak. Bir Hilal Uğruna ise Cuma akşamı başlayacak...

5- @Yiğitt'in sohbet programı Yiğit ile Foruma Dair de yakında başlayacak...

6- @Cengo'nun Yeniden Başlangıç'ı sona erdi, yerine Bana Artık Çiğdem De gelecek...

7- @-potterhead-'in Vurgun'u da yakında başlayacak...

8- @gözlemci'nin Çığlık'ı da yakında sona erecekmiş, zamanı geldiğinde değişiklik yapılabilir...

9- @denizz19'un Sevduğum'u bitmişti galiba. Emin olamasam da, onu da arşive almak daha iyi olacaktır...

10- @beyazsoy'un Yakamoz'u da bitti galiba, arşive alınması lazım onun da...

Değişiklikler hemen olursa daha iyi olur, şimdiden teşekkür ederim @mrt-06... :)

Son düzenleme:
@mrt-06, hala değişiklikleri yapmamışsın?

Bir daha söyleyeyim:

1- Gültepe İnsanları'nı listeye eklersen kendi adıma sevinirim. Bu akşamdan itibaren her Çarşamba yayında olacak...

2- @Çiğdem-'in Kadın Eli Değince'si dün final yaptı, arşive alınması lazım...

3- @Nisa'nın Siyah Umutlar'ı yayından kaldırıldı, onun yerine yakında FF Üyeleri Aynı Evde'nin yeni versiyonu gelecek...

4- @kvp-medya'nın Bomba'sı haftada tek gün yayınlanacak. Bir Hilal Uğruna ise Cuma akşamı başlayacak...

5- @Yiğitt'in sohbet programı Yiğitt ile Foruma Dair de yakında başlayacak...

6- @Cengo'nun Yeniden Başlangıç'ı sona erdi, yerine Bana Artık Çiğdem De gelecek...

7- @gözlemci'nin Çığlık'ı da yakında sona erecekmiş, zamanı geldiğinde değişiklik yapılabilir...

8- @denizz19'un Sevduğum'u bitmişti galiba. Emin olamasam da, onu da arşive almak daha iyi olacaktır...

9- @beyazsoy'un Yakamoz'u da bitti galiba, arşive alınması lazım onun da...

Değişiklikler hemen olursa daha iyi olur, şimdiden teşekkür ederim @mrt-06... :)
@mrt-06 aserat54 e ver bu konunun yetkilerini bence :kiki::kiki::kiki:

@mrt-06 aserat54 e ver bu konunun yetkilerini bence :kiki::kiki::kiki:
Liste uzun süre boyunca güncellenmediği için birikti tabii bu kadar şey, onun için söyledim... :)

yok şaka demiyorum cnm sen daha güncel tutarsın konuyu oyüzden 🙂🙂🙂
Olabilir, ama sormak lazım... :) :)