Justin Chatwin 'Orphan Black'in 3. Sezon Kadrosuna Dahil Oldu!

Benedict Cumberbatch niye o zaman iki senede bir 3 bölüm Sherlock çekiyor, bize günah değil mi ömrümüz beklemekle geçicek. :)
o vatandaş o kadar çok konuşuyorki üç bölüm yeterli bence :)) aman başka diziye geçmesin :)

çok yerinde bir karar çocuğu tanımıyorum ama şöyle bir araştırdım nette braz gayet sevilen yetenekli bir oyuncuymuş ayy zaten orphan black dizisine acilen erkek oyuncular gerekiyordu
justin iyi bir tercih olmuş gibi görünüyor :love1::love1::love1:

çok yerinde bir karar çocuğu tanımıyorum ama şöyle bir araştırdım nette braz gayet sevilen yetenekli bir oyuncuymuş ayy zaten orphan black dizisine acilen erkek oyuncular gerekiyordu
justin iyi bir tercih olmuş gibi görünüyor :love1::love1::love1:
zaten parlak vardı dizide felix neyine yetmiyor :) @xemrexxx ile birlikte dönüşümlü kullanın, gül gibi oğlan felix, ondan iyisini mi bulacaksınız ? :)

zaten parlak vardı dizide felix neyine yetmiyor :) @xemrexxx ile birlikte dönüşümlü kullanın, gül gibi oğlan felix, ondan iyisini mi bulacaksınız ? :)
hayırrrr onu @xemrexxx alsın :F:F:F
1 tane doğru dürüst bir erkek oyuncu vardı adını unuttum şimdi oda sonradan senaryoda çok bozdular yeni bir erkek oyuncu gerekiyordu justin iyi gibi🙂🙂🙂

hayırrrr onu @xemrexxx alsın :F:F:F
1 tane doğru dürüst bir erkek oyuncu vardı adını unuttum şimdi oda sonradan senaryoda çok bozdular yeni bir erkek oyuncu gerekiyordu justin iyi gibi🙂🙂🙂
biliyorum senin parlağı ? ilk başlarda fazla çıkıyordu sonra etkisi azaldı onun paul muydu adı neydi öyle bişeydi :)

İyi haber bence, Shameless'ta pek sevmem kendisini ama Orphan Black'te tanıdık bir yüz iyi olacaktır. :):)
ian Mcshane gelsin diziye ? ne alaka diyebilirsinde uzun zamandır göremedik deadwood dan beri:) hem hazır BBC america almış kanalı ingiliz oyuncu katmış olurlar :) kalite açısından kimse adamla aşık atamaz tatiana nın babası veya dedesi rolünde gelsin harika olacaktır :)

ian Mcshane gelsin diziye ? ne alaka diyebilirsinde uzun zamandır göremedik deadwood dan beri:) hem hazır BBC america almış kanalı ingiliz oyuncu katmış olurlar :) kalite açısından kimse adamla aşık atamaz tatiana nın babası veya dedesi rolünde gelsin harika olacaktır :)
Tanımıyorum ama gelsin sorun olmaz. :):)