o vatandaş o kadar çok konuşuyorki üç bölüm yeterli benceBenedict Cumberbatch niye o zaman iki senede bir 3 bölüm Sherlock çekiyor, bize günah değil mi ömrümüz beklemekle geçicek.![]()
o vatandaş o kadar çok konuşuyorki üç bölüm yeterli benceBenedict Cumberbatch niye o zaman iki senede bir 3 bölüm Sherlock çekiyor, bize günah değil mi ömrümüz beklemekle geçicek.![]()
umarım ilişkiyi canlı gösterirlerKesin bir iliski yaşar sarah ile
Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧
had yine iyisin bir parlak daha buldun @Çiğdem- kapmadan ne yapiyisen yapumarım ilişkiyi canlı gösterirler![]()
harun sarahtan bahsetmiş sarah kadın değilmi ne parlağıhad yine iyisin bir parlak daha buldun @Çiğdem- kapmadan ne yapiyisen yapXXX
valla ben konuyu okudum konu parlak üzerineharun sarahtan bahsetmiş sarah kadın değilmi ne parlağı
parlakları senle çiğdeme ayırdım![]()
bu kadar mesaj yazmışız konunun başını ben çoktan unuttumvalla ben konuyu okudum konu parlak üzerine) sizin mesajlardaki fantezilerinizi okumadım
![]()
neyse ben bir bölüm daha olivia izleyip yatiyim iyi geceler)bu kadar mesaj yazmışız konunun başını ben çoktan unuttumen son bir sarah aklımda başka bişey kalmadı
![]()
dur daha downton un 5x2 sini izlemiştim ona yorum yapmam lazımneyse ben bir bölüm daha olivia izleyip yatiyim iyi geceler)
zaten parlak vardı dizide felix neyine yetmiyorçok yerinde bir karar çocuğu tanımıyorum ama şöyle bir araştırdım nette braz gayet sevilen yetenekli bir oyuncuymuş ayy zaten orphan black dizisine acilen erkek oyuncular gerekiyordu
justin iyi bir tercih olmuş gibi görünüyor![]()
hayırrrr onu @xemrexxx alsınzaten parlak vardı dizide felix neyine yetmiyor@xemrexxx ile birlikte dönüşümlü kullanın, gül gibi oğlan felix, ondan iyisini mi bulacaksınız ?
![]()
biliyorum senin parlağı ? ilk başlarda fazla çıkıyordu sonra etkisi azaldı onun paul muydu adı neydi öyle bişeydihayırrrr onu @xemrexxx alsın
1 tane doğru dürüst bir erkek oyuncu vardı adını unuttum şimdi oda sonradan senaryoda çok bozdular yeni bir erkek oyuncu gerekiyordu justin iyi gibi🙂🙂🙂
ahh evet paul benden iyi biliyorsun vlla cnm hhahabiliyorum senin parlağı ? ilk başlarda fazla çıkıyordu sonra etkisi azaldı onun paul muydu adı neydi öyle bişeydi![]()
izlerken kırk kere bahsettik zaten ben sana bu adamı satmaya çalışıyordum?.. çiğdem bu adam senlik diyordum, ama siz @xemrexxx ile birlikte felix kavğasına tutuştunuzahh evet paul benden iyi biliyorsun vlla cnm hhaha![]()
ian Mcshane gelsin diziye ? ne alaka diyebilirsinde uzun zamandır göremedik deadwood dan beriİyi haber bence, Shameless'ta pek sevmem kendisini ama Orphan Black'te tanıdık bir yüz iyi olacaktır.![]()
Tanımıyorum ama gelsin sorun olmaz.ian Mcshane gelsin diziye ? ne alaka diyebilirsinde uzun zamandır göremedik deadwood dan berihem hazır BBC america almış kanalı ingiliz oyuncu katmış olurlar
kalite açısından kimse adamla aşık atamaz tatiana nın babası veya dedesi rolünde gelsin harika olacaktır
![]()