yarıda derken ?Zengin Kız Fakir Oğlan çok iyi reyting almaya devam ediyor,yakın zamanda AB'de zirveyi alabilir,izleyenler görmüştür diziyi yarıda kestiler. 😉
Allaha aşkına bir tane de dizi tuttur hep sevdiklerin çöpe mi gider ya. @destere sanırım sana devretti Turkiyeyi))Bu arada @Billy Kane ben yorumlarda da Yaptım Günahkâr kesinlikle TNS izleyicisinin seveceği dizilerden olamaz dizi çok güzel ama Türk toplumu anlamaz böyle dizilerden pek.
Ben diziyi daha ilk kez 3.bölümüyle izledim diziyi takip ediyorum demedim. Dizi çok güzel ama TNS kıymet bilmez böyle kaliteli işlerin. Ağır drama olacak, ağla gırla olacak yahut böyle vurdu kırdı diziler.Allaha aşkına bir tane de dizi tuttur hep sevdiklerin çöpe mi gider ya. @destere sanırım sana devretti Turkiyeyi))
Bu Tarz Benim yine çok başarılı gitmiş ve A/B'de Kara Para Aşk'ı geçmiş.
Günahkar tutmadı maalesef. @sokak sanati
Zengin Kız Fakir Oğlan erken bitmiş yoksa A/B'de zirveyi alırdı bence.
Hayat Yolunda A/B'de zirvede ama 5 reyting bile geçemeyen dizinin zirvede olması çok şaşırtıcı.
Niye ben Yılanların Öcü izledim o gün ama yükselmiş.Arkadaşlar @denizz19 izlediği dizileri izlemeyin sakın Sakın
şu anda kanalın en düşük reytinglik günü çarşamba kanal d bir dizi başlatacaksa bu gün başlatır yani poyraz çarşamba olur..Haksız mıyım @mrt-06Boşluk ile ne alakası var ? Tv izlenme oranı düşük demek ki. Zirve Hayat Yolunda'nın bundan sonra moda programından başka herşeye benzeyen Bu Tarz zirveyi falan alamaz.
Başka gün yok zaten çok zekisin.şu anda kanalın en düşük reytinglik günü çarşamba kanal d bir dizi başlatacaksa bu gün başlatır yani poyraz çarşamba olur..Haksız mıyım @mrt-06
hangi dizi reyting rekorları kıracak dediysen hepsi bittibunun da sonu yakın gibi bakalım şeref ne yapacakve poyrazBaşka gün yok zaten çok zekisin.
Şeref tutar Poyraz PT1'de tutmaz ama PT2'de iyi gider.hangi dizi reyting rekorları kıracak dediysen hepsi bittibunun da sonu yakın gibi bakalım şeref ne yapacakve poyraz
bence poyraz kayıp şehir gibi olacak şeref ise ters tepki yapabilir ilk önce pazar günü totalde çok zayıf kalacak bence ab de ise yst ye kalmış bir şey gönül işleri yst karşısında varlık gösteriyor ama şeref bakalım ne yapacak...Şeref tutar Poyraz PT1'de tutmaz ama PT2'de iyi gider.
Merak ediliyor.bence poyraz kayıp şehir gibi olacak şeref ise ters tepki yapabilir ilk önce pazar günü totalde çok zayıf kalacak bence ab de ise yst ye kalmış bir şey gönül işleri yst karşısında varlık gösteriyor ama şeref bakalım ne yapacak...
çarşamba günü konuu bu