19 Kasım 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Kara Para Aşk'ın her reyting kaybı yaşadığı haftada fırsatçılara gün doğmuş yine, özellikle reyting kaybının yaşandığı haftayı bekliyorlar. Her hafta AB'de birinci olursun tek kelime yazmazlar. :)

Bu arada @Billy Kane ben yorumlarda da Yaptım Günahkâr kesinlikle TNS izleyicisinin seveceği dizilerden olamaz dizi çok güzel ama Türk toplumu anlamaz böyle dizilerden pek. :)

Bir Aşk hikayesinin senaryosunu aynen isleyen gunahkar tutmaz tabi seçkin artik intikam almaktan vazgecmeli.Myde al yazmalimda bunda bir ask hikayesinde.... :)

Ab reytingleri yerde bu.güne güçlü bir yapım gelirse tüm gruplar da birinci olabilir.

Güzel Köylü ağır total olmuş maşallah. :F Dizinin Total oranları çok iyi ama AB'si düşmüş.

Hayat Yolunda AB'de zirvede yer almış ama oranları zirve için yetersiz. Totalde de fena değil.

Yılanların Öcü Total'de iyi ama AB'de kötü gitmiş.

Kara Para Aşk 2 grupta da büyük bir düşüş yaşamış.

Zengin Kız Fakir Oğlan çok başarılı özellikle ABC1'de.

GÜNAHKAR o muhteşem bölüme rağmen yine düşük gitmiş. İnşallah 3'ü geçer yeniden. :(

Yazık ya kara para aşk ne halde)) dizi resmen karadayinin cücügü oldu hem senaryo hemdr reyting olarak . hayat yolu nokta nokta yoluna gidecek kanal d dayanamaz bu diziye bu iki diziye de baştan beri vasat olduğunu yazdım bu durum sasirtmiyor beni

Hayat Yolunda'nın zirveyi alacağını hiç düşünmezdim.Ayrıca bana göre AB'de 1. olmasının tek sebebi bugünde AB boşluğu olması. Yakın zamanda hala bitme tehlikesi içinde.
Zengin Kız Fakir Oğlan kanalın en iyi dizisi olmaya devam ediyor.

Günahkar'ın alabileceği taş çatlasın 3 küsür bir şey olur ama 4'e yükselemez bu imkansız en azından bence. Ben dün izledim değişik sahneler mevcuttu. Çocuğun vücudundan demiri çıkartma, adamın boynuna iğne saplama gibi. Bunlar totali çekmez, çekse çekse AB'yi çeker ama onu da yapamamış dizi.

Zengin Kız Fakir Oğlan çok iyi reyting almaya devam ediyor,yakın zamanda AB'de zirveyi alabilir,izleyenler görmüştür diziyi yarıda kestiler.:) 😉