Kasım 2014 Yeni Editör Alımları Başladı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FavoriForumum'da 1 Aralık itibariyle yönetim ve editör kadrolarında bir takım değişikliklere gidilecek. Bu değişikliklerin ilk ayağı olarak da daha önceki seferlerde olduğu gibi editör başvuruları başlayacak...

Bizlerin isteği forumda düzenli olarak konu açan ve özellikle yazı düzenine, imla kurallarına dikkat eden kişilerin editör kadrosuna katılması ve foruma kaliteli konular kazandırmaya devam etmesi. Hepinizin başvurularını bekliyoruz. Daha önceden editörlük yapmış arkadaşlar da başvurabilirler.

Başvuru yapmak isteyenler bana özel mesaj atmalılar. Özel mesajda neden editör olmak istediğinizi ve daha çok hangi bölümlerde konu açabileceğinizi belirtmelisiniz. :)

Daha önceki başvuru konusundan alıntı:

Editör nedir ne iş yapar?

Editör kadrosu, yönetim kadrosunun bir alt grubudur. Kendilerine özel rütbeleri, kendilerine özel bölümleri vardır. Yöneticilere çeşitli konularda yardımcı olurlar, forumdaki pek çok yenilik önce yöneticilere daha sonra editörlere danışılır. Ayrıca her editör bir yönetici adayıdır.

Editörlerden beklenen ise düzenli ve sık olarak orijinal, kaliteli konular açarak ilgilendikleri bölümlerin güncel kalmasını sağlamaktır.

Başvuran kişilerde aranan ön şartlar:

- Favori üye olmak
- Çok sık ceza almamak
- Kaliteli konular açmak

Başvuracak olan tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Gönlümden geçen ve hak ettiklerini düşündüğüm bazı isimler var elbet. Umarım başvururlar. :)