Güzel bir bölümElektrik Elektronik Mühendisliği![]()
Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧
Güzel bir bölümElektrik Elektronik Mühendisliği![]()
İnşaat Mühendisliği istemiştim.Gelmedi puanı yüksekti ilk senem zaten bir sene daha deneyeyim diye düşündüm ama o stresi kaldıramam dedimdaha yazdım.Güzel bir bölüm
Bende suan birkaç bölüm düşünüyorum bakalım artıkİnşaat Mühendisliği istemiştim.Gelmedi puanı yüksekti ilk senem zaten bir sene daha deneyeyim diye düşündüm ama o stresi kaldıramam dedimdaha yazdım.Güzel ama bir okadar da zor bir bölüm
![]()
Fikir almak istersen özelden de yazabilirsin çok araştırma yapmıştım çünkü tercih zamanlarımda seve seve yardımcı olurumBende suan birkaç bölüm düşünüyorum bakalım artık
Yap kardeşim başvurunu sen herşeyin en iyisine layıksınBendemi basvursam acaba hoş daha favori üye değilim ama maksat eğlence![]()
@yatutarsa @Çiğdem- @xemrexxx @gözlemci @destere![]()
Tamam basvurayim bari favori degilim ama olsun @Yakamoz-Asi bnide editor yapabilirsiniz yani o teknoloji haberlerini uçururum ben yoksa oraya konu accak kişi yokYap kardeşim başvurunu sen herşeyin en iyisine layıksınSen adaysan ben çekiliyim
![]()
Karari OzaN verecek ama Favori Üye olman gerek Editör olmak icin.Tamam basvurayim bari favori degilim ama olsun @Yakamoz-Asi bnide editor yapabilirsiniz yani o teknoloji haberlerini uçururum ben yoksa oraya konu accak kişi yok![]()
Gerekiyor.Yalnız başvurmak için favori üye olmak gerekmiyor mu ?
Ben halkın favorisiyim yetmezmiKarari OzaN verecek ama Favori Üye olman gerek Editör olmak icin.
Gerekiyor.![]()
Keşke olabilseymişsin kardeşim ben seçilmeyeceğimi zaten bildiğim için başvurmayacağımTamam basvurayim bari favori degilim ama olsun @Yakamoz-Asi bnide editor yapabilirsiniz yani o teknoloji haberlerini uçururum ben yoksa oraya konu accak kişi yok![]()