Kasım 2014 Yeni Editör Alımları Başladı!

İnşaat Mühendisliği istemiştim.Gelmedi puanı yüksekti ilk senem zaten bir sene daha deneyeyim diye düşündüm ama o stresi kaldıramam dedimdaha yazdım. :) Güzel ama bir okadar da zor bir bölüm :D
Bende suan birkaç bölüm düşünüyorum bakalım artık :)

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧

Konuyu uplatalim, görmeyen kalmasin.

Icinizde istek varsa ve düzenli olarak zaten konu aciyorsaniz, kaliteli isler yapabiliyorsaniz bence basvuru yapmamaniz icin sebep yok. Kaybedecek bir seyiniz yok zaten. :)

Beni de gaza getirmislerdi ilk zamanlar. @hayret bi şey 'in özelden gaza getirdigini hatirliyorum suan. :A

Tamam basvurayim bari favori degilim ama olsun @Yakamoz-Asi bnide editor yapabilirsiniz yani o teknoloji haberlerini uçururum ben yoksa oraya konu accak kişi yok :)
Keşke olabilseymişsin kardeşim ben seçilmeyeceğimi zaten bildiğim için başvurmayacağım :) Amasenin olabilmeni isterdim açıkcası ... sende o potansiyel var :X

Editör olmak isterim ama Son aylarda konu açmadım ve mesaj da cok yazmiyorum...şu seneyi atlatmam lazım en önemli senem bu yıl. ..
2,3 arkadaş var editor olabilecek adını soylemeyeyim...:A
neyse seneye güzel konularımla ve yorumlarimla aday olurum gerisi ise editörü kim seçecek ise ona kalır:X

ADAY ARKADASLARA BAŞARILAR...

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd