aserat54 3.000'ler Kulübünde!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Forumumuzun yeni ve sevilen üyelerinden @aserat54 3.000'ler Klubüne girmiş bulunmaktadır.

Eray'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. :)

indir (1).jpg

Teşekkür ederim Hürrem'ci Emre... :)

Konuyu bende hazırlıyordum çok tebrik ederim. :)
Teşekkür ederim, çok sağol... :)

Daha geçen gün 2.000'ler kulübüne girmemiş miydi bu ne hız. :D :D Tebrikler. :D

Sondaki 54'ten dolayıdır, ben de öyle sanıyordum. :D Artvinliysen Algı Eke ile hemşehrisin o zaman. :D
Evet, Algı'mın da Artvinli plduğunu unutmuşum. O zaman ne mutlu bize. Sen de Samsunlusun, değil mi? :D

En son 6 Kasım'da 2000'ler kulübüne girmişim, gerçekten çok hızlıymışım. 1 ay bile geçmeden girivermişim 3000'ler kulübüne. Teşekkür ederim ayrıca... :)

Susman gerektiği yerde sussan hiç uzamayacak ama.:A

54 nerden geliyor.:D
Asıl sen Kocamın Ailesi'ni savunmak için çırpınmasan susacağım ben de... :D

54'ün de özel bir anlamı yok, blog adım da aserat54 olunca direk kaydolayım dedim. Teşekkürler tekrar... :)

Teşekkür ederim Hürrem'ci Emre... :)

Teşekkür ederim, çok sağol... :)

Evet, Algı'mın da Artvinli plduğunu unutmuşum. O zaman ne mutlu bize. Sen de Samsunlusun, değil mi? :D

En son 6 Kasım'da 2000'ler kulübüne girmişim, gerçekten çok hızlıymışım. 1 ay bile geçmeden girivermişim 3000'ler kulübüne. Teşekkür ederim ayrıca... :)

Asıl sen Kocamın Ailesi'ni savunmak için çırpınmasan susacağım ben de... :D

54'ün de özel bir anlamı yok, blog adım da aserat54 olunca direk kaydolayım dedim. Teşekkürler tekrar... :)
Memleket Ordu benim ama Samsunlu da sayılırım, anne tarafından da Bursalılık var yani karışık benim o durum ama sorulunca Ordu derim. :D Artvin'i severiz, Karadeniz'in en güzel şehirlerinden biri bence. :D

Memleket Ordu benim ama Samsunlu da sayılırım, anne tarafından da Bursalılık var yani karışık benim o durum ama sorulunca Ordu derim. :D Artvin'i severiz, Karadeniz'in en güzel şehirlerinden biri bence. :D
Benim babam Artvinli, annem ise Elazığlı. Ama sorulunca Artvin diyorum ben de... :)