@Yiğitt'in de bir diğer adı Eray olunca sokuşturuvermiş araya. Evet, adım Eray. Seninki de Ali'ydi galiba?Eray mı?
Kendi adımdan dolayı değil, bilmeyenler görsün açısından.@Yiğitt'in de bir diğer adı Eray olunca sokuşturuvermiş araya. Evet, adım Eray. Seninki de Ali'ydi galiba?
AK ve KA için kapışmasaydık buralara kadar bu hızla gelemezdim, emin ol...Tebrikler @aserat54 bu arada sakarya'lısın mı.
Teşekkürler...Kendi adımdan dolayı değil, bilmeyenler görsün açısından.
Sondaki 54'ten dolayıdır, ben de öyle sanıyordum. Artvinliysen Algı Eke ile hemşehrisin o zaman.Ayrıca ne Sakarya'lısı be?
Artvinliyim ben...
Teşekkürler...
Konuyu bende hazırlıyordum çok tebrik ederim.@Yiğitt'in de bir diğer adı Eray olunca sokuşturuvermiş araya. Evet, adım Eray. Seninki de Ali'ydi galiba?
AK ve KA için kapışmasaydık buralara kadar bu hızla gelemezdim, emin ol...
Ayrıca ne Sakarya'lısı be?
Artvinliyim ben...
Teşekkürler...
Teşekkür ederim Hürrem'ci Emre...tebrikler panpa
Teşekkür ederim, çok sağol...Konuyu bende hazırlıyordum çok tebrik ederim.
Evet, Algı'mın da Artvinli plduğunu unutmuşum. O zaman ne mutlu bize. Sen de Samsunlusun, değil mi?Daha geçen gün 2.000'ler kulübüne girmemiş miydi bu ne hız. Tebrikler.
Sondaki 54'ten dolayıdır, ben de öyle sanıyordum. Artvinliysen Algı Eke ile hemşehrisin o zaman.
Asıl sen Kocamın Ailesi'ni savunmak için çırpınmasan susacağım ben de...Susman gerektiği yerde sussan hiç uzamayacak ama.
54 nerden geliyor.
Memleket Ordu benim ama Samsunlu da sayılırım, anne tarafından da Bursalılık var yani karışık benim o durum ama sorulunca Ordu derim. Artvin'i severiz, Karadeniz'in en güzel şehirlerinden biri bence.Teşekkür ederim Hürrem'ci Emre...
Teşekkür ederim, çok sağol...
Evet, Algı'mın da Artvinli plduğunu unutmuşum. O zaman ne mutlu bize. Sen de Samsunlusun, değil mi?
En son 6 Kasım'da 2000'ler kulübüne girmişim, gerçekten çok hızlıymışım. 1 ay bile geçmeden girivermişim 3000'ler kulübüne. Teşekkür ederim ayrıca...
Asıl sen Kocamın Ailesi'ni savunmak için çırpınmasan susacağım ben de...
54'ün de özel bir anlamı yok, blog adım da aserat54 olunca direk kaydolayım dedim. Teşekkürler tekrar...
Benim babam Artvinli, annem ise Elazığlı. Ama sorulunca Artvin diyorum ben de...Memleket Ordu benim ama Samsunlu da sayılırım, anne tarafından da Bursalılık var yani karışık benim o durum ama sorulunca Ordu derim. Artvin'i severiz, Karadeniz'in en güzel şehirlerinden biri bence.
Teşekkür ederim @Cengo...Tebrik ederim Ben de bir 1000 ler kulübüne girsem.