Hakan Karsak 'Ulan İstanbul'a Konuk Oluyor!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil, Sevtap Özaltun, Salih Bademci ve Kaan Yıldırım'ın yer aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Ulan İstanbul'un önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 23.bölümüne Hakan Karsak konuk oluyor!

Yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un oturduğu D Productions imzalı diziye daha önce Sultan, Vicdan ve Benim Adım Gültepe dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Hakan Karsak konuk oluyor. Karsak, dizide Faysal karakterini canlandıracak.

Ulan İstanbul, yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'da Kanal D'de!

thumbnail_1416587734.jpg

Güzel konuk. :D Gültepe'deki rolünden sonra kendisini komedide izlemek ilginç olacak bekliyoruz. :D

Anlamadım şimdi bu cümle Gültepe'de süper rol yaptığı anlamında mı kuruldu yoksa Gültepe'deki rolünü cidden bilmiyor musun :A
Yahu bu adam ne rol yaptı biliyorum rolünü de hiçbir şey yapmadı ki. Moron gibi etrafa bakması rolse onu bende yaparım. 8 bölüm hiç konuşmadı nerdeyse. :F

Anılarım depreşti birden, komedide izlemek bence de çok ilginç olacak. Bekliyoruz merakla...

Ve yeri gelmişken, Benim Adım Gültepe... :T

Aynen öyle düşünüyorum hiçbir etki vermedi onun o bakışları bana. He diyalogları fazla olsa o bakışlar elbet duygu yaratır ama boş bakış bana sökmez. :D
Pes artık, bir de diziyi seviyorsun... :T: :ppp: :kizgin: :T :)

Gerçi şaka yaptığının hepimiz farkındayız, ama bozuntuya vermiyoruz işte... :)

Yav he he geçecen o boş işleri. Ne anlattı ne anladın sen o bakışlardan söyle bana bakalım. :D
Valla senle aynı fikirde olmak zorunda değilim.

Bakışlarında derin bir hüzün vardu benim içime işliyordu resmen. :D İnsanın acıyası, merhamet edesi geliyor adama. Oyunculuk illa konuşmakla olacak diye bir şey yok. Sen beğenmiyor olabilirsin ama adam kim bilir ne kadar hazırlandı o role :)

Anılarım depreşti birden, komedide izlemek bence de çok ilginç olacak. Bekliyoruz merakla...

Ve yeri gelmişken, Benim Adım Gültepe... :T

Pes artık, bir de diziyi seviyorsun... :T: :ppp: :kizgin: :T :)

Gerçi şaka yaptığının hepimiz farkındayız, ama bozuntuya vermiyoruz işte... :)
Diziyi seviyorum diye tüm karakterleri seviyorum diye bir durum söz konusu olamaz ikisi farklı şeyler. :) Şaka yapmıyorum niye şaka yapayım fikrimi söylüyorum sadece. Mesela eğer illa ki yüzüne bakınca dramayı görmemi istiyorsanız Reşat, bu adama bin basar adını bile bilmiyorum hiç konuşmuyor diye. :F

Valla senle aynı fikirde olmak zorunda değilim.

Bakışlarında derin bir hüzün vardu benim içime işliyordu resmen. :D İnsanın acıyası, merhamet edesi geliyor adama. Oyunculuk illa konuşmakla olacak diye bir şey yok. Sen beğenmiyor olabilirsin ama adam kim bilir ne kadar hazırlandı o role :)
Ben adam için bir şey demiyorum ki zaten sadece ben beğenmedim diyorum siz beğeniyor olabilirsiniz karşılıklı saygılıyız bu mevzuda birbirimize :D

Diziyi seviyorum diye tüm karakterleri seviyorum diye bir durum söz konusu olamaz ikisi farklı şeyler. :) Şaka yapmıyorum niye şaka yapayım fikrimi söylüyorum sadece. Mesela eğer illa ki yüzüne bakınca dramayı görmemi istiyorsanız Reşat, bu adama bin basar adını bile bilmiyorum hiç konuşmuyor diye. :F

Ben adam için bir şey demiyorum ki zaten sadece ben beğenmedim diyorum siz beğeniyor olabilirsiniz karşılıklı saygılıyız bu mevzuda birbirimize :D
Ok. :A