Aynen ben sizi kendi halinize bırakmıştım zaten sizin de beni bırakmanız isabet olmuş.
Bu işin yarını varAynen ne hali varsa görsün o kot kafa.![]()
Aynen ben sizi kendi halinize bırakmıştım zaten sizin de beni bırakmanız isabet olmuş.
Bu işin yarını varAynen ne hali varsa görsün o kot kafa.![]()
Neden bahsediyorsun anlamadım aslında anladım ama konu dışına çıkmayalım lütfen.Aynen ben sizi kendi halinize bırakmıştım zaten sizin de beni bırakmanız isabet olmuş.
Bu işin yarını var![]()
Seni konu dışı bırakınca o günde sırıtabilecen mi bakalım.Neden bahsediyorsun anlamadım aslında anladım ama konu dışına çıkmayalım lütfen.![]()
Bir zahmet çıksın, hala sinirliyim zaten şu kanal parçasına...Çok iyi oyuncu D Yapım sahip çıkmış ve güzelde etmiş.![]()
Bir zahmet çıksın, hala sinirliyim zaten şu kanal parçasına...![]()
Yukarıda gerekçelerini söyledi, neymiş her karakteri sevmek zorunda mıymış, neymiş hiç rol yapmıyormuş, sürekli bakıyormuş. Ben bile anlamadım vallahi...Yok sen Bully'den umudu kes.1 yıllık tecrübe ile konuşuyorum.
@denizz19 zaten totalleri sever onu niye anlamadığını anlamadım.![]()
Yukarıda gerekçelerini söyledi, neymiş her karakteri sevmek zorunda mıymış, neymiş hiç rol yapmıyormuş, sürekli bakıyormuş. Ben bile anlamadım vallahi...
@Bully bu kadar şeyden sonra hala Kanal D fanıysa bilemem, ama bildiğim tek şey yanlış yolda olduğu...![]()
Sevmedim arkadaş zorla mı sevmiyorum tövbe ya.Yok sen Bully'den umudu kes.1 yıllık tecrübe ile konuşuyorum.
@denizz19 zaten totalleri sever onu niye anlamadığını anlamadım.![]()
Sevmedim arkadaş zorla mı sevmiyorum tövbe ya.![]()