Kocamın Ailesi 23.45'de bitmiş Vadi reklam dahil 23.16'da bitmiş yani 23.00 gibi bitirmişler, bu Kanal D'de bir gram akıl yok. Eskisi gibi koy 21.30'a kadar özet geç bit ne bu böyle erkenden bitiriyor? Bunlarda hiç strateji yok hiç...
Tamam, durduramayacağız galiba seni. Reyting olarak Pelin, (en önemlisi) kalite olarak da Hüsne'm önde ama...Eşit mi.:ss Aman Tanrım didim.😱 3 gruptada kaanan KA istersen sezon reytinglerine bakabilirsin. yakamoz-asi hazırlıyordu.
Yılların efsanesi KVP, iki tane aile dizisine geçiliyorsa sorun bence de kanalda aranmalı. Arkasında da program yok, uzatılabilirdi 24.00'e kadar. Düşmesine bu yüzden çok şaşırmamak gerek...Kocamın Ailesi 23.45'de bitmiş Vadi reklam dahil 23.16'da bitmiş yani 23.00 gibi bitirmişler, bu Kanal D'de bir gram akıl yok. Eskisi gibi koy 21.30'a kadar özet geç bit ne bu böyle erkenden bitiriyor? Bunlarda hiç strateji yok hiç...
Tamam, durduramayacağız galiba seni. Reyting olarak Pelin, (en önemlisi) kalite olarak da Hüsne'm önde ama...
Yılların efsanesi KVP, iki tane aile dizisine geçiliyorsa sorun bence de kanalda aranmalı. Arkasında da program yok, uzatılabilirdi 24.00'e kadar. Düşmesine bu yüzden çok şaşırmamak gerek...
Kocamın Ailesi'nin gününü neden değiştirmedi şu FOX, hayret ediyorum. Ve Salı'ya kaydırmasını rica ediyorum. (Bu arada size boyun eğecek değiliz AK fanları olarak.)Ben şuan reytingleri konuşuyorum. Kalite olarak tartışacaksak sistemi baştan yaratmamı lazım. Çünkü irvede asla şuan duranlar durmamalı bencede.
Kocamın Ailesi'nin gününü neden değiştirmedi şu FOX, hayret ediyorum. Ve Salı'ya kaydırmasını rica ediyorum. (Bu arada size boyun eğecek değiliz AK fanları olarak.)
Ayrıca Aşkın Alfabesi??
Biliyorum, canım sıkılıyor işte. "Sabahtan beri konuşuyoruz, bir zahmet oku." diyecekken yorumun geldi, hemen bakıyorum...Niye değiştirsin zaten zirvedeydi ve rakipelri gelincede kötü gitmedi.
Akşam olmadı daha. Şu TV'de ne var konusu ile ilgileniyordum.
olay bu kadar net aga, bu kanal d nasıl bir zihniyete sahipse resmen vadiye sabotaj yapıyor @takasKocamın Ailesi 23.45'de bitmiş Vadi reklam dahil 23.16'da bitmiş yani 23.00 gibi bitirmişler, bu Kanal D'de bir gram akıl yok. Eskisi gibi koy 21.30'a kadar özet geç bit ne bu böyle erkenden bitiriyor? Bunlarda hiç strateji yok hiç...
5 | SEREF MESELESI YAKLASIRKEN (TKR) | KANAL D | 20.11.2014 | 20:37:55 | 20:44:24 | 4,85 | 11,78 |
9 | SEREF MESELESI YAKLASIRKEN (TKR) | KANAL D | 20.11.2014 | 20:37:55 | 20:44:24 | 3,57 | 9,35 |
4 | SEREF MESELESI YAKLASIRKEN (TKR) | KANAL D | 20:37:55 | 20:44:24 | 5.11 | 12.43 |