20 Kasım 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kocamın Ailesi 23.45'de bitmiş Vadi reklam dahil 23.16'da bitmiş yani 23.00 gibi bitirmişler, bu Kanal D'de bir gram akıl yok. Eskisi gibi koy 21.30'a kadar özet geç bit ne bu böyle erkenden bitiriyor? Bunlarda hiç strateji yok hiç...

Eşit mi.:ss Aman Tanrım didim.😱 3 gruptada kaanan KA istersen sezon reytinglerine bakabilirsin. yakamoz-asi hazırlıyordu.
Tamam, durduramayacağız galiba seni. Reyting olarak Pelin, (en önemlisi) kalite olarak da Hüsne'm önde ama... :)

Kocamın Ailesi 23.45'de bitmiş Vadi reklam dahil 23.16'da bitmiş yani 23.00 gibi bitirmişler, bu Kanal D'de bir gram akıl yok. Eskisi gibi koy 21.30'a kadar özet geç bit ne bu böyle erkenden bitiriyor? Bunlarda hiç strateji yok hiç...
Yılların efsanesi KVP, iki tane aile dizisine geçiliyorsa sorun bence de kanalda aranmalı. Arkasında da program yok, uzatılabilirdi 24.00'e kadar. Düşmesine bu yüzden çok şaşırmamak gerek...

Tamam, durduramayacağız galiba seni. Reyting olarak Pelin, (en önemlisi) kalite olarak da Hüsne'm önde ama... :)

Yılların efsanesi KVP, iki tane aile dizisine geçiliyorsa sorun bence de kanalda aranmalı. Arkasında da program yok, uzatılabilirdi 24.00'e kadar. Düşmesine bu yüzden çok şaşırmamak gerek...

Ben şuan reytingleri konuşuyorum. Kalite olarak tartışacaksak sistemi baştan yaratmamı lazım. Çünkü irvede asla şuan duranlar durmamalı bencede.:D

Ben şuan reytingleri konuşuyorum. Kalite olarak tartışacaksak sistemi baştan yaratmamı lazım. Çünkü irvede asla şuan duranlar durmamalı bencede.:D
Kocamın Ailesi'nin gününü neden değiştirmedi şu FOX, hayret ediyorum. Ve Salı'ya kaydırmasını rica ediyorum. (Bu arada size boyun eğecek değiliz AK fanları olarak.)

Ayrıca Aşkın Alfabesi?? :)

Kocamın Ailesi'nin gününü neden değiştirmedi şu FOX, hayret ediyorum. Ve Salı'ya kaydırmasını rica ediyorum. (Bu arada size boyun eğecek değiliz AK fanları olarak.)

Ayrıca Aşkın Alfabesi?? :)

Niye değiştirsin zaten zirvedeydi ve rakipelri gelincede kötü gitmedi.:D

Akşam olmadı daha.:F Şu TV'de ne var konusu ile ilgileniyordum.:(

kanal d Vadi'nin kanını emmiş. :A

Güldür güldür tekrarıyla bile coşuyor. :Z

Kocamın Ailesi'ne iki grupta da başarılı olduğu için tebrikler.:ok:

olay bu kadar net aga, bu kanal d nasıl bir zihniyete sahipse resmen vadiye sabotaj yapıyor @takas
aga öyle değil mi

Kvp düşüşte. :X devam eder bence bu düşüş.
Aramızda Kalsın'a tebrikler. :) Gökçe'm. :love1:

Yılların efsanesi KVP, iki tane aile dizisine geçiliyorsa sorun bence de kanalda aranmalı. Arkasında da program yok, uzatılabilirdi 24.00'e kadar. Düşmesine bu yüzden çok şaşırmamak gerek...​
Aramizda kalsinda kalite felan goremiyorum cakma canim ailem yapmislar binnur kaya surukluyor diziyi o olmasa izlemem

Kurtlar Vadisi Total'de iyi gitmiş ve zirvede yer almış ama AB'de düşmüş. Yine de tebrikler.

Kocamın Ailesi çok iyi gitmiş ve nihayet zirveyi görmüş dün çok iyi bir bölümdü özellikle son sahne çok iyiydi haftaya daha da artacağını düşünüyorum. :Z Dizi ABC1'de çok iyi gitmiş.
Bence şike falan diyeceğinize Kocamın Ailesi'ni tebrik edin. :)

Aramızda Kalsın iyi oranlar almış.

Kurt Seyit ve Şura finaliyle Total'de artış yaşamış.

Vadi bu sezonki en düşük reytinglerini almış. Özellikle ab'sini toparlamalı.

Kocamın Ailesi ab'de zirveyi ele geçirmiş tebrikler. Dizi ABC1'de de çok iyi helal olsun ne diyeyim. :)

Aramızda Kalsın ab'de başarılı. :)

Kurt Seyit daha iyi gitmeliydi finaliyle.

KVP Total'de 8.5 alarak iyi gitmis, Ab'de 3.olmus bu hafta bakalim ilerleyen haftalarda zirveyi geri alabilecek mi.
Kocamin Ailesi yuksek ratingler almaya devam etmis, tebrikler.
AK guzel bir bolumle karsimizdaydi aksam, oranlarini arttirmis umarim Ab'de yakin zamanda zirvede goruruz diziyi hakediyo. :)
Recep Ivedik 3'ten daha iyi oranlar bekliyodum.

Kurtlar Vadisi Pusu Total'de yine çok iyi ama AB grubunda bu kadar düşük reyting beklemiyordum😱,Aramızda Kalsın ve Kocamın Ailesi'ni tebrik ederim,çok iyi gidiyorlar.:)

Kocamın Ailesi ve Pelin'ciğime tebrikler :X Akşam yine kendinden büyük bi performans gösterdi :bhr:

ABC1'de de zirveyi alırsa ilerde şaşmam :X Pelin'i öne sürsünler görün reytingi:A

Tam 10 reyting gördük Necati bey kaza geçirdi dizi 1 hafta ara verdi bunlar etkiliyor reytingleri maalesef:(

Fazla yorum yapmayacağım, arkadaşlar söylemiş. :D
Ben sadece şu diziye dikkat çekeyim :

5SEREF MESELESI YAKLASIRKEN (TKR)KANAL D20.11.201420:37:5520:44:244,8511,78

9SEREF MESELESI YAKLASIRKEN (TKR)KANAL D20.11.201420:37:5520:44:243,579,35

4SEREF MESELESI YAKLASIRKEN (TKR)KANAL D20:37:5520:44:245.1112.43