aaa laflara bak [HASHTAG]#husne[/HASHTAG] senin gibi çirozu öğle yemeği niyetine yer behüsne kim beee yok ona tebrik falan
aaa laflara bak [HASHTAG]#husne[/HASHTAG] senin gibi çirozu öğle yemeği niyetine yer behüsne kim beee yok ona tebrik falan
vallahi ben bunları şimdi yazsam haklısın ama 6 ay öncesinden bu işte bir yanlışlık olduğunu reytinglerde gariplik olduğunu yazdımHer reytingini begenmeyende reyting sistemine sallasin zaten
sen anlamazsın bu siyasi konularda malum reaksiyonu 3. bölüm izleyip hiç bir şey anşlamamış adamsın ))) sen kendi dünyanda takıl muhteşemin diğer ülkelerde reytingi nasıl hiç açmıyon bu aralar ))))kendileri çalıp kendileri oynarlar)
anladık panpa anladık reaksiyon hüloğculukta istediğin seviyede değil her konuda söyleme artık ))vallahi ben bunları şimdi yazsam haklısın ama 6 ay öncesinden bu işte bir yanlışlık olduğunu reytinglerde gariplik olduğunu yazdım
sen anlamazsın bu siyasi konularda malum reaksiyonu 3. bölüm izleyip hiç bir şey anşlamamış adamsın ))) sen kendi dünyanda takıl muhteşemin diğer ülkelerde reytingi nasıl hiç açmıyon bu aralar ))))
vallahi ben reasksiyonu yazsam daha hüllügcu olmaz ))) izlemiyon pardon izleyip anlamıyon nerden bilecen dizinin hülüğğ seviyesini))))anladık panpa anladık reaksiyon hüloğculukta istediğin seviyede değil her konuda söyleme artık ))
ondan panpa ondan uzatma sen git pompişik teoriler üret )) hadi çüzzzvallahi ben reasksiyonu yazsam daha hüllügcu olmaz ))) izlemiyon pardon izleyip anlamıyon nerden bilecen dizinin hülüğğ seviyesini))))
Tamam cevabin kalmadı anladık))) pompy bile sen on basar siyasi konularda en azından adamın yanlıştan olsa bir fikri var)))ondan panpa ondan uzatma sen git pompişik teoriler üret )) hadi çüzzz
Gelecek hafta 20.00'de başlayıp 22.00'de bitecek. Ondan sonra ise yükselişine devam edecektir...Kocamın Ailesi ve Aramızda Kalsın'a tebrikler. Aslında Aramızda Kalsın Kocamın Ailesi ile aynı saatte bitse Aramızda Kalsın A/B de zirvede yer alabilir.
Kurt Seyit Ve Murka final bölümü ile yine aynı oranları almış.
Kız, kaşınma. Efsane o kadın, efsane! Polat istikrarsız yayınlanırsa her hafta aralıksız ekrana gelen Hüsne'm tabii geçer sizi...hüsne kim beee yok ona tebrik falan
Star Total'e bakmaz, Hüsne'min AB'si müthiş olmuş. Polat'ı geçmiş. Seninkini de tebrik ederim ayrıca...Şuan kopuyorum.
Kocamın Ailesi yine muhteşem oranlar almış ve sonunda AB'de hakettiği zirveyi görmüş. Diğer gruplarda özellikle ABC1'dede tebrik etmeden geçilmez. Çok başarılısınız başrol kaybına rağmen. İşte benim dizim böyle olur yaa. Haftalıklarada yansıyacak gibi bu durum. Durum yine şikeye gelmiş. Olmuş yada olmamış bilemem ama anın tadını çıkarayım ben.
Kurtlar Vadisi geçen hafta ara verdiği için düşmüştü ama bu düşüş aradan değil gibi. Düşüş devam etmiş çünkü. Kanal D'ye rağmen AB'de bu denli vasat gitmesi 5 alabilmesi çok ilginç. Dizinin uçarı kaçarı yok Ağır total.
Aramızda Kalsında çılgın atmış. Ab'de başarılı gitmiş. Tebrikler ama dizinin totali yok bee. ABC1'de çok iyi değil.
Şeref Meselesi ümitleri arttırıyor malesef.
Bu Tarz benim çok iyi ama hafta başındaki başarısı yok.
Recep ortlama gitmiş. Sağ Salimde aynı.
Star Total'e bakmaz, Hüsne'min AB'si müthiş olmuş. Polat'ı geçmiş. Seninkini de tebrik ederim ayrıca...
Ben bir incelik yapıyorsun, sen hala dalgalardasın. Merak etme, geçeriz sizinkini de.Totalsizde çok başarılı olarak akıllarda kalmıyor. Teşekkürler.
3 | ARAMIZDA KALSIN | STAR TV | 23.10.2014 | 19:57:36 | 21:55:03 | DIZILER | 5,56 | 15,29 | 36,36 |
4 | KOCAMIN AILESI | FOX TV | 23.10.2014 | 20:00:46 | 22:45:10 | DIZILER | 5,12 | 13,81 | 37,05 |
Ben bir incelik yapıyorsun, sen hala dalgalardasın. Merak etme, geçeriz sizinkini de.
23 Ekim Perşembe günü AB'de sizi geçmişiz hatta. Ki o zaman maç vardı, gelecek hafta da maç var. Zirve bizimdir @sokak sanati...
3 ARAMIZDA KALSIN STAR TV 19:57:36 21:55:03 5.56 15.29 4 KOCAMIN AILESI FOX TV 20:00:46 22:45:10 5.12 13.81
Önce 1 hafta, sonra birkaç hafta...Hiç öyle niyetim yoktu ama kılıcı çektin demek. O hafta başrol kaybı yaşamıştık hatırlarsan ve düşüşü herkesi sevindirmişti ama dizim sevincinii kursağınızda bıraktı ve eskisinden daha fazla izleniyor. Ayrıca 1 hafta geçmişsini.
Önce 1 hafta, sonra birkaç hafta...
Neler olacağı hiç belli olmaz. Hem bölümler de gayet güzelleşiyor...
İki dizi de eşit gidiyor. AK, Total'de geride kalsa da 4 almış yani, orası da var...Zaten olanı yeterince konuşuyoruzz olacağı bari konuşmayalım. Şimdiki durumda en başarılı KA.:
İki dizi de eşit gidiyor. AK, Total'de geride kalsa da 4 almış yani, orası da var...