Evde Tek Başınasınız ve Elektrikler Kesildi?

Başıma çok benzeri gelmişti valla gerçekten çok tırstırıcı bir şey. :D

6. sınıftaydım, okuldan eve geldim bir gün. Servisten en son ben iniyordum, havalar da erken kararıyor, hava da yağmurlu baya. Annemler işten gelene kadar evde tek başıma kalıyordum. Eve geldim, bir baktım ışıklar yanmıyor. Bir de o zamanlar ben karanlıktan korkardım çok, şimdi o kadar korkmuyorum. Elektrikler gelene kadar yatağımın içinden çıkamamıştım, yaklaşık 2 saat öyle bekledim sanırım. Sonra gelmişti elektrikler. :) Daha sonra da başıma sadece elektriklerin kesilmesi sıkça geldi, hatta lise 3'teyken bir Biyoloji sınavı öncesi elektrikler kesikti de doğru düzgün çalışamamıştım çok sinir olmuştum. Ama lisede baya inek sayılırdım (söylemesi ayıp dereceyle bitirdim 😛) o yüzden iyi bir not almıştım. :D

aaaaaaaaaa en korktuğum şeydir 😱😱😱 ve malesef senin o dediğin şeyi @denizz19 biz karadenizde çok yaşıyoruz :T
elektirik akşamları kış aylarında özellikle çok gidiyor ve senin sözlerine ilave olarak yıldırım falan çakıyor bembeyaz oluyor ev ruhumu teslim edebilirim yanı karanlık yıldırım en korktuğum şeydir ben napıyorum yatağıma yatıp kulaklaırmı elimle kapayıp gözlerimi yumup çığlık atmaktan baskada birşey yapamıyorum tabi çığlıklarımla apartman inliyor braz :F:F
Karadenizli olarak altına imzamı atarım. Her an elektrikler kesilebiliyor. Hele hava yağmurluysa -ki genelde yağmurlu- sürekli o korkuyla yaşıyorsunuz. Anneannemlerde kalırken 2 gün gelmediğini bilirim elektriklerin.

Başıma çok benzeri gelmişti valla gerçekten çok tırstırıcı bir şey. :D

6. sınıftaydım, okuldan eve geldim bir gün. Servisten en son ben iniyordum, havalar da erken kararıyor, hava da yağmurlu baya. Annemler işten gelene kadar evde tek başıma kalıyordum. Eve geldim, bir baktım ışıklar yanmıyor. Bir de o zamanlar ben karanlıktan korkardım çok, şimdi o kadar korkmuyorum. Elektrikler gelene kadar yatağımın içinden çıkamamıştım, yaklaşık 2 saat öyle bekledim sanırım. Sonra gelmişti elektrikler. :) Daha sonra da başıma sadece elektriklerin kesilmesi sıkça geldi, hatta lise 3'teyken bir Biyoloji sınavı öncesi elektrikler kesikti de doğru düzgün çalışamamıştım çok sinir olmuştum. Ama lisede baya inek sayılırdım (söylemesi ayıp dereceyle bitirdim 😛) o yüzden iyi bir not almıştım. :D

Karadenizli olarak altına imzamı atarım. Her an elektrikler kesilebiliyor. Hele hava yağmurluysa -ki genelde yağmurlu- sürekli o korkuyla yaşıyorsunuz. Anneannemlerde kalırken 2 gün gelmediğini bilirim elektriklerin.
ahhh köyde yaşıyorken çok daha kötüydü özellikle kış vakti boya kadar kar olurdu 1 hafta okullar tatil tam 1 haftada elektirik olmazdı :F:F:F
ilçeye taşındık yine bu sıkıntılardan kurtulamadık
aaa sendemi karadenizlisin neresinden 🙂🙂🙂

ahhh köyde yaşıyorken çok daha kötüydü özellikle kış vakti boya kadar kar olurdu 1 hafta okullar tatil tam 1 haftada elektirik olmazdı :F:F:F
ilçeye taşındık yine bu sıkıntılardan kurtulamadık
aaa sendemi karadenizlisin neresinden 🙂🙂🙂

Ordu :) Samsunlu da sayılabilirim köken orası, Gürcistan'dan ilk oraya gelmiş bizimkiler. :D

aaaaaaaaaa en korktuğum şeydir 😱😱😱 ve malesef senin o dediğin şeyi @denizz19 biz karadenizde çok yaşıyoruz :T
elektirik akşamları kış aylarında özellikle çok gidiyor ve senin sözlerine ilave olarak yıldırım falan çakıyor bembeyaz oluyor ev ruhumu teslim edebilirim yanı karanlık yıldırım en korktuğum şeydir ben napıyorum yatağıma yatıp kulaklaırmı elimle kapayıp gözlerimi yumup çığlık atmaktan baskada birşey yapamıyorum tabi çığlıklarımla apartman inliyor braz :F:F
Çığlık mi atiyosun 😱
Kız eve fener mener al iyi olur bizim evde var iyi oluyor :)

Bu arada Allahtan daha önce hiç tek başına karanlikta kalmadım hep ailem vardi yoksa psikolojim taban yapardi :)

Çığlık mi atiyosun 😱
Kız eve fener mener al iyi olur bizim evde var iyi oluyor :)

Bu arada Allahtan daha önce hiç tek başına karanlikta kalmadım hep ailem vardi yoksa psikolojim taban yapardi :)
ahh evet elimde dğeilkı cnm korktuğum veya pianiklediğim zaman otomatik çığlık geliyor hahahah :F:F:F

Ben genelde pek korkmam sanırım ya öyle karanlık takıntım pek yok en azından kendimi bildiğim kadarıyla. Ama eğer ürküyorsam telefonla uğraşır hatta müzik açardım. :)

Ben genelde pek korkmam sanırım ya öyle karanlık takıntım pek yok en azından kendimi bildiğim kadarıyla. Ama eğer ürküyorsam telefonla uğraşır hatta müzik açardım. :)
Ama evdeki katil sapık vb. Şahıs müzik sesini duyup seni takip edebilir :)

Bn Çok iyi hatırlıyorum FATMAGULUN SUCU NE 1. BÖLÜMÜ anaannemle izlerken pat diye elektrik gitmişti hemen balkona kaçmıştık çığlık falan atmıştım sonra evin bir kapisina vurulmaya başlanmıştı bide yağmur yagiyordu dışarıda. anaanneme cikmayalim balkondan evde biri var demistim ağlayarak o ise beni takmayarak cep telefonunun ışığıyla kapiya kadar - meğerse evin kapısı çalışıyormus - gitmişti bende pesinden gitmistim sonra kapiyi açtığımizda kapiciyla karsilasmistik meğer sigortalar atmış falan iste :)

Yani @Çiğdem- bnde senin kadar korkağım bu konuda bide benim Bayır takintim var küçükken hep bayirdan yuvarlandigimi- hala daha görürüm - görüyordum bu bende kötü etki yapti :)

başıma en az 4-5 kez geldi bu olay evde tektim :D camdan bakıyodum yada telefonla uğraşıyodum ne yapim :D
geçen sene evde tekim saat 00.30 falan televizyon izliyodum prize ufoyu taktım ufo prizi ısıttı sonra yapıştı
bende onla uğraşıyodum prizi yerinden çıkardım elektrikler attı o zaman birdenbire olduğu için ilk anda korkmuştum sonra şalteri kaldırdım :D

Öncelikle bir mum ve battaniye ile işi çözmeye çalışırdım baktım olmuyor telden birini arar elektirkler gelene kadar konuşurdum yada uyumaya çalışırdım :F