Tzira
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 2,718
- Puanı
- 280
Başıma çok benzeri gelmişti valla gerçekten çok tırstırıcı bir şey.
6. sınıftaydım, okuldan eve geldim bir gün. Servisten en son ben iniyordum, havalar da erken kararıyor, hava da yağmurlu baya. Annemler işten gelene kadar evde tek başıma kalıyordum. Eve geldim, bir baktım ışıklar yanmıyor. Bir de o zamanlar ben karanlıktan korkardım çok, şimdi o kadar korkmuyorum. Elektrikler gelene kadar yatağımın içinden çıkamamıştım, yaklaşık 2 saat öyle bekledim sanırım. Sonra gelmişti elektrikler. Daha sonra da başıma sadece elektriklerin kesilmesi sıkça geldi, hatta lise 3'teyken bir Biyoloji sınavı öncesi elektrikler kesikti de doğru düzgün çalışamamıştım çok sinir olmuştum. Ama lisede baya inek sayılırdım (söylemesi ayıp dereceyle bitirdim 😛) o yüzden iyi bir not almıştım.
6. sınıftaydım, okuldan eve geldim bir gün. Servisten en son ben iniyordum, havalar da erken kararıyor, hava da yağmurlu baya. Annemler işten gelene kadar evde tek başıma kalıyordum. Eve geldim, bir baktım ışıklar yanmıyor. Bir de o zamanlar ben karanlıktan korkardım çok, şimdi o kadar korkmuyorum. Elektrikler gelene kadar yatağımın içinden çıkamamıştım, yaklaşık 2 saat öyle bekledim sanırım. Sonra gelmişti elektrikler. Daha sonra da başıma sadece elektriklerin kesilmesi sıkça geldi, hatta lise 3'teyken bir Biyoloji sınavı öncesi elektrikler kesikti de doğru düzgün çalışamamıştım çok sinir olmuştum. Ama lisede baya inek sayılırdım (söylemesi ayıp dereceyle bitirdim 😛) o yüzden iyi bir not almıştım.
Karadenizli olarak altına imzamı atarım. Her an elektrikler kesilebiliyor. Hele hava yağmurluysa -ki genelde yağmurlu- sürekli o korkuyla yaşıyorsunuz. Anneannemlerde kalırken 2 gün gelmediğini bilirim elektriklerin.aaaaaaaaaa en korktuğum şeydir 😱😱😱 ve malesef senin o dediğin şeyi @denizz19 biz karadenizde çok yaşıyoruz
elektirik akşamları kış aylarında özellikle çok gidiyor ve senin sözlerine ilave olarak yıldırım falan çakıyor bembeyaz oluyor ev ruhumu teslim edebilirim yanı karanlık yıldırım en korktuğum şeydir ben napıyorum yatağıma yatıp kulaklaırmı elimle kapayıp gözlerimi yumup çığlık atmaktan baskada birşey yapamıyorum tabi çığlıklarımla apartman inliyor braz