Evde Tek Başınasınız ve Elektrikler Kesildi?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Korku filmi gibi olacak ama evdesiniz bir akşam vakti ve o an başka kimse yok. Elektrikler kesiliyor, dışarıda fırtına ve camlara vuran rüzgarın uğultusu. Kapılardan gıcırtılar geliyor. Bu durumda yapabileceğiniz en iyi şey ne olurdu? Ya da ne yaparak içinizdeki bu ürpertiyi sonlandırırdınız? :A

Öncelikle Deniz çok ciddiyim spor konuları dışında en zevk aldığım bölümlerden birisi anket bölümü. :) Çünkü dizi falan alakam yok anketlerini bekliyorum. :D

Ne yapardım telefon,notebook ve Psp'in şarjı varsa onlarla takılırdım eğer hiçbirinin şarjı yoksa (imkansız) uyurum. :D

Öncelikle Deniz çok ciddiyim spor konuları dışında en zevk aldığım bölümlerden birisi anket bölümü. :) Çünkü dizi falan alakam yok anketlerini bekliyorum. :D

Ne yapardım telefon,notebook ve Psp'in şarjı varsa onlarla takılırdım eğer hiçbirinin şarjı yoksa (imkansız) uyurum. :D
Bu kadar sevdiğini bilmiyordum madem seviyorsan ben soru üretirim merak etme :D

Totomu devirir yatardım. :F
Kafana yorgan çekerdin tek gözünle Karanlığı izlerdin dimi :A

Karadenizliyiz biz, bölgesel elektrik kesintisi var. Ne zaman geleceğide belli olmuyor. :)

Böyle durumlarda kendi kendime bağırarak konuşuyorum korkmamak için eğer çok korkuyorsam yorganı çeker kendimle konuşurdum. .ss :F
Ben genelde bağırarak şarkı söylüyorum. :F

Evdeki şarjlı lambayi acardim ve telefondan foruma girerdim :A

Bilgisayarın saati 2 saat gider, olmadı telefon vs müzik sesini açar, şarkı söylerim heralde. :D

Konu için cevabım, bıcak alırız, birini gördünmü -kendime- vururum. :D

aaaaaaaaaa en korktuğum şeydir 😱😱😱 ve malesef senin o dediğin şeyi @denizz19 biz karadenizde çok yaşıyoruz :T
elektirik akşamları kış aylarında özellikle çok gidiyor ve senin sözlerine ilave olarak yıldırım falan çakıyor bembeyaz oluyor ev ruhumu teslim edebilirim yanı karanlık yıldırım en korktuğum şeydir ben napıyorum yatağıma yatıp kulaklaırmı elimle kapayıp gözlerimi yumup çığlık atmaktan baskada birşey yapamıyorum tabi çığlıklarımla apartman inliyor braz :F:F