Teşekkürler Nasıl yani seninkiler derkenBaşarılar, müsait olduğun zamanda benimkilere de yorum yaparsın artık...
Teşekkürler Nasıl yani seninkiler derkenBaşarılar, müsait olduğun zamanda benimkilere de yorum yaparsın artık...
Aşkın Alfabesi ve Gültepe İnsanları'nın yeni bölümleri...Teşekkürler Nasıl yani seninkiler derken
Okuyacağım elbette 🙂 Bu cuma bitiyor sınavlarım bende başlıyorum senaryolarıma Farklı hayatlar-Çığlık- Kadın hayatıAşkın Alfabesi ve Gültepe İnsanları'nın yeni bölümleri...
ahhh evet ozan peşind koşup durmusum yineEllerine sağlık yine güzel bir bölüm olmuş,Ayrıca diziye bugün öyle bir baktım ki kocamın Ailesindkei karakterlerle birebir uyumlu ama oradan aldın dmeiyorun,çok güzel gidiyor dizi,Bu arada Çiğdme gene yapmış yapacağını @Çiğdem- bu seni anlatıyor kızzzz Ayrıca "Seyfi" ve "Nazlı" da gözümdne kaçmadı ,gene benim Adım gültepe hayranlığın tutmuş Senaryo güzel gidiyor ,Enis biran önce kötü birşeyler yapmalı Ayrıca Ozan ve Denizde evlenecekse evlensinler artık yoksa Enis bozacak işleri ,vede bu Alican o nerden gördü herşeyi vay yaramaz çocuk
pislik hep erkek peşinde koş sen zatenahhh evet ozan peşind koşup durmusum yine
Ben senin içini bilirim içini Sende öyle meraklar olmasa o da onu yazmazdıbenim ne sucum var beee @aserat54 öyle yazıyor
hahaha roll buu cnmm hayal ürünü yanı benle ilgisi yokBen senin içini bilirim içini Sende öyle meraklar olmasa o da onu yazmazdı
Tabi canım tabi Bizde yedikk Bu arada seni asıl anlatan hikaye kadın hayatı yakında FF de görürsün senhahaha roll buu cnmm hayal ürünü yanı benle ilgisi yok
o neydi yaaa bir ara öyle birşey söylüyordun galiba estetik falanmı olucak diyordun omuTabi canım tabi Bizde yedikk Bu arada seni asıl anlatan hikaye kadın hayatı yakında FF de görürsün sen
evet o doğru bildin ama bildiin gibi değil...o neydi yaaa bir ara öyle birşey söylüyordun galiba estetik falanmı olucak diyordun omu
nasıl bildiğim gibi değil 🙂🙂evet o doğru bildin ama bildiin gibi değil...
Konuyu yazınca görürsün pazar günü yayınlıyorum cuma fragman konusunu açıyorum 🙂nasıl bildiğim gibi değil 🙂🙂
Oldu gözleirm doldu "Kadın Hayatı" olacak ihtişamlı bir kadının zafere giden yoldaki mücadelesini anlatacak ...🙂bari çiğdemin hayatı yap başlığı cnm adımla bir dizi daha olsun
Herkes bunu söyledi, gelecek bölüm daha komik olacak inşallah. Sonu da gayet heyecanlı bitecek. Özellikle @Çiğdem-'in yine öne çıkacağı bir bölüm olacak. Kızın reyting makinesi olduğu anlaşıldı. Burada birkaç cümlesi vardı ve o kadar da ilgi görmedi...Bölüm çok yerinde sayıyor gibi geldi bana ya, şu ikizler çok gereksiz ayrıca çok sıkıcı geliyor replikleri. Düzen falan yine çok iyi emeğine sağlık @aserat54
hahahha bak cnm @cookies çiğdemin zorakı evliliğinden hit rekoru kırarkenHerkes bunu söyledi, gelecek bölüm daha komik olacak inşallah. Sonu da gayet heyecanlı bitecek. Özellikle @Çiğdem-'in yine öne çıkacağı bir bölüm olacak. Kızın reyting makinesi olduğu anlaşıldı. Burada birkaç cümlesi vardı ve o kadar da ilgi görmedi...
Gültepe İnsanları'na da bakarsan sevinirim, linkini vermiştim profilinde...