Reaksiyon'da İbrahim Çelikkol Belirsizliği

papuleoo

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
11,282
Puanı
710
Pazartesi akşamları Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde İbrahim Çelikkol, Selen Soyder ve Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı dizide Oğuz karekterine hayat veren İbrahim Çelikkol'un diziden ayrılıp ayrılmadığı belirsizliğini koruyor.

Daha önce diziden ayrıldığı belirtilen İbrahim Çelikkol'un ayrılıp ayrılmamasıyla ilgili Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Çelikkol'un performansından ve tutumundan yapım ekibi rahatsızmış. “Üzerine yüklenen Türk subayını canlandırma ve başrol sorumluluğunu yerine getiremiyor” diye kendisini eleştirdikleri konuşuluyor.

“Ayrılık kesin mi?” diye sordum. İbrahim Çelikkol 'Şartlar tekrar konuşulacak ve ona göre karar verilecek benim anladığım' diye cevap vermiş. İbrahim Çelikkol’un tutumuna göre diziden ayrılıp ayrılmayacağı kesinlik kazanacak.

uploadfromtaptalk1416217065225.jpg

Son düzenleme:
Dizi gidici zaten bence ayrılır İbrahim Çelikkol. :)

Bence de gider, batmak üzere olan bir dizide neden dursun ki? "Şartlar" falan, hepsi bahane. Bu arada reklamlar bitti mi? :D

Bence şart konuşulacak bir dizi değil. Şuan batıyor ve İbrahim kaç kurtar kendini.:D

cnm bu akşam 9.bölümde oğuz vuruluyor büyük ihtimalle bölümün son sahnesi olucak
10.bölümdede ölerek diziden bence ayrılıcak zaten dizi 13.bölümde final yapıcakmış
ibrahim beyin çıkması bence kesin zaten her fırsatta söylüyorum dizideki en kötü rol yapan kişi ibrahim bey :kiki::kiki::kiki:

Dizinin ömrü doldu zaten. :)
Boşa uğraşmasınlar daha, İbrahim'i daha güzel işlerde görmek istiyoruz. :)

Dizinin zaten 13. bölümde biteceği söylenmişti. Büyük ihtimalle yakın zamanda vurrulur ve diziden ayrılır.

ee siz Necati Şaşmaz gibi bi adamı nerden bulacaksınız daha çok ararsınız çok :D
ibrahimmiş nehirmiş bunlar kaprisli adamlardır
ibrahim in olmadığını en başta biz anlamıştık zaten adamda hava polat alemdar da yok millet sever mi böyle bi tipi :D