Survivor'dan tanıyoruz kendisini. Hainlik nedir ondan ögrendik. Nefretim bin kat arttı bu adama.Nihat Doğan naptı öyle yaa.😱 Hain ilan etti Nur.![]()
Survivor'dan tanıyoruz kendisini. Hainlik nedir ondan ögrendik. Nefretim bin kat arttı bu adama.Nihat Doğan naptı öyle yaa.😱 Hain ilan etti Nur.![]()
Survivor'dan tanıyoruz kendisini. Hainlik nedir ondan ögrendik. Nefretim bin kat arttı bu adama.
Valla ben bilmem Nur Bozar bir fenomen artık her yerde göreceğiz.Yine izleyeceğiz galiba Survivor'da.![]()
Nur tarzı ile elense evet haklıydın ama Ayşenur gibi kendi istediği için gidiyor o yüzden çatlamıyorum.
Nur tarzı ile elense evet haklıydın ama Ayşenur gibi kendi istediği için gidiyor o yüzden çatlamıyorum.![]()
Nur elendi mi?
Ben sana demiştim Ayşenur'un tarzı bana çok yakın ve tarzını beğeniyorum. Birlikte destekleriz artık.Ayşenur haftaya gelsin sen o zaman bir kere çatlayacaksın.Nur kendi etti kendi buldu savunulacak yanı yok.
![]()
Ben sana demiştim Ayşenur'un tarzı bana çok yakın ve tarzını beğeniyorum. Birlikte destekleriz artık.![]()
Nurella İkizler dedi. 😱
Aynen sen seviyordum Ayşenur'umu.
Nurella reytinge göre gönderiyor.![]()
Nihat doğru ama çok ağır konuştu bence.
Uğurkan da İkizler dedi.![]()
Kalan sahalar Özlem'in artık.nur gittiğine göre yeni favorim ikizler 🙄