13 Kasım 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Of olaylara bir kere de objektif bak ya. Bu sene reyting denekleri değişti mi değişti geçen seneyle karşılaştırmak bile mantıksız. Maçların durumu ortada
objektif bakıyorum işime gelen yerden bakmiyim bütüne dikkat ediyim:) denekler her sene değişiyor geçen sene de değişmişti geçen sene böyle 3.67 düşmüş müydü? düşmemişti :))))

objektif bakıyorum işime gelen yerden bakmiyim bütüne dikkat ediyim:) denekler her sene değişiyor geçen sene de değişmişti geçen sene böyle 3.67 düşmüş müydü? düşmemişti :))))
daha sezon yeni başladı 6-7 bölüm olmuş bu ortlamayla koskoca bi sezonu bir tutup yok 3 düşmüş 5 düşmüş 15 düşmüş demek mantık sınırlarının dışında kalıyor :)
denek menek hikaye vadi yükselir yine 14-15 lere ortalama da buna bağlı olarak yükselecektir
o hesap sezon sonu yapılır

daha sezon yeni başladı 6-7 bölüm olmuş bu ortlamayla koskoca bi sezonu bir tutup yok 3 düşmüş 5 düşmüş 15 düşmüş demek mantık sınırlarının dışında kalıyor :)
denek menek hikaye vadi yükselir yine 14-15 lere ortalama da buna bağlı olarak yükselecektir
o hesap sezon sonu yapılır
şu anlık 15 zor gözüküyor :))) o ka transfere rağmen 9 alamıyor şu an :))
ayrıca tüm diziler için ortalmalara göre konuşuyorum mantıksız bir şey de yok :))

şu anlık 15 zor gözüküyor :))) o ka transfere rağmen 9 alamıyor şu an :))
ayrıca tüm diziler için ortalmalara göre konuşuyorum mantıksız bir şey de yok :))
35 bölümün ortalamasıyla 6-7 bölümün ortalaması kıyas edilemez daha dur vadi böyle kalacak değil ya bunu bebeler bile bilir :D transfer mransfer hikaye gidenlerde çok gelenlerde çok önemli olan senaryo ve usta
4 haftaya işler rayına tamamen oturur tahminime göre o zamanda 13-14 e ulaşmış oluruz
çünkü geçen sende 11-12 de takılırken bi anda 14 e fırlayıp uçuşa geçmiştik yine benzer bi tablo olacaktır

35 bölümün ortalamasıyla 6-7 bölümün ortalaması kıyas edilemez daha dur vadi böyle kalacak değil ya bunu bebeler bile bilir :D transfer mransfer hikaye gidenlerde çok gelenlerde çok önemli olan senaryo ve usta
4 haftaya işler rayına tamamen oturur tahminime göre o zamanda 13-14 e ulaşmış oluruz
çünkü geçen sende 11-12 de takılırken bi anda 14 e fırlayıp uçuşa geçmiştik yine benzer bi tablo olacaktır
şu an 11-12 değil de 9 almanızı düşünürsek tahmin boşa çıkacak gibi :X

en son 10 üstüydü aradan ötürü ufak bi düşüş vadi için 3-5 zor değil potansiyeli çok büyük bi dizi rahat ol :D
bu sene kaç kere 10 u geçti 1 kere mi 2 kere mi:)))) bana 6-7 haftaya bakarak konuşuyor diyen 1 haftaya bakarak konuşiyi :))))

ortada bir potansiyel kalmamış :)) andy garcia geldi,tilki geldi,kara ölmüş birkaç kişiyi daha çıkartıp eklemişler senin usta dediğin adam kaza yapmış dizi 9 u görememiş:))) sıradan dizilerle aynı potansiyel var bu durumda:)

bu sene kaç kere 10 u geçti 1 kere mi 2 kere mi:)))) bana 6-7 haftaya bakarak konuşuyor diyen 1 haftaya bakarak konuşiyi :))))

ortada bir potansiyel kalmamış :)) andy garcia geldi,tilki geldi,kara ölmüş birkaç kişiyi daha çıkartıp eklemişler senin usta dediğin adam kaza yapmış dizi 9 u görememiş:))) sıradan dizilerle aynı potansiyel var bu durumda:)
sezon yeni başladı daha bu 1
kim çıkarsa çıksın hiçbiri için kıyamet kopmadı hepsi kendileri ayrılmak istedikleri için postalandılar uygun bi şekilde bu 2
potansiyel kalmayan bir yapım 12.yılında bu reytingleri rüyasında hayal bile edemez :D senin my 2.sezondan bu reytinglere talim olmuştu neden bahsediyon sen :D 12 ile 2 arasında 10 sene fark var ötesi var mı :d
tilki gelse nolur 1 dakka gözüküyo en fazla :D
andy garcia kalite getirmiştir kaliteyi tavan yapmıştır
usta dediğim adam kim ismi yok mu ölse sevinçten takla atacaksın be hadi ordan!
sıradan dizilerle aynı postansiyeli olsaydı 12.yıla girmeyi bırak bazıları gibi 3.4. yılda tükenirdi ama adamlara işlemiyor kim çıakrsa çıksın hala zirvede ZİRVEDE :d

sezon yeni başladı daha bu 1
kim çıkarsa çıksın hiçbiri için kıyamet kopmadı hepsi kendileri ayrılmak istedikleri için postalandılar uygun bi şekilde bu 2
potansiyel kalmayan bir yapım 12.yılında bu reytingleri rüyasında hayal bile edemez :D senin my 2.sezondan bu reytinglere talim olmuştu neden bahsediyon sen :D 12 ile 2 arasında 10 sene fark var ötesi var mı :D
tilki gelse nolur 1 dakka gözüküyo en fazla :D
andy garcia kalite getirmiştir kaliteyi tavan yapmıştır
usta dediğim adam kim ismi yok mu ölse sevinçten takla atacaksın be hadi ordan!
sıradan dizilerle aynı postansiyeli olsaydı 12.yıla girmeyi bırak bazıları gibi 3.4. yılda tükenirdi ama adamlara işlemiyor kim çıakrsa çıksın hala zirvede ZİRVEDE :D
fgsn,aşkı memnu,maçar vb. saymazsak kim çıkarsa çıksın :))))
my 2.yıl total ortalama 13 ab 16 idi bilmediğin konulara girme istersen :)))
vadi siyaseten o ka taraf oldu ki artık o siyasi görüşşte olmayıp da vadi izleyen çok az kişi kaldı bu reytingler de onu gösteriyi :))))

hadi çüz panpa .(nokta)

vadi siyaseten o ka taraf oldu ki artık o siyasi görüşşte olmayıp da vadi izleyen çok az kişi kaldı bu reytingler de onu gösteriyi :))))

hadi çüz panpa .(nokta)
şu ergen vari çüz müz büyük harflerle nokta mokta yazmalar tartışmanında seviyesi kalmamış bu ne :D
gelde şimdi ciddiye alıp verep ver ciddiye alamıyorum ki :D
yoo kim çıkarsa çıksın herkes tarihe gömülür ve unutulur vadi her zaman zirvededir :D hadi 2 değil 3 olsun gerçi hep düşüyordu sürekli bende şaşırdım :kiki: :kiki:

diziyi izlemeyenlerin sallamasyonudur siyaset miyaset hikaye vadiyi her Türk insanı izlemiştir izler Milli dizimiz :D

KVP icin bu sezon rekor ratingler bekleniyodu ama olmadi, hala bunu kabul edemeyenler var, bir kisi de su forumda yanildigini kabul etsin be kardesim.

ben böyle birşey görmedim tüm guruplarda açık olan tek bir dizi var ne hikmetse en çok da o dizi tartışılıyor

hadi çüz panpa .(nokta)
Vadiyi hala herkes izliyor siyasetmiş falan geç bu işleri.Vadi 12 senedir Hükümetin yanındaydı yeni mi reyting düştü :)

Vadiyi hala herkes izliyor siyasetmiş falan geç bu işleri.Vadi 12 senedir Hükümetin yanındaydı yeni mi reyting düştü :)
geçen seneye ka hükümet cemaat eleleydi geçen sene cemaate de laf etti vadi :))) hükümet kimle ters düşse ona laf atiyi düştükçe düşüyi :)))

haa bir de vadinin dizi olmadığını anlayan insanlar da bırakmıştır :)

geçen seneye ka hükümet cemaat eleleydi geçen sene cemaate de laf etti vadi :))) hükümet kimle ters düşse ona laf atiyi düştükçe düşüyi :)))

haa bir de vadinin dizi olmadığını anlayan insanlar da bırakmıştır :)
Hükümet cemaat 3 yıldır araları bozuk panpa sadece geçen seneyle alakalı değil. Vadinin düşüşünün sebebi artık eski tadı vermemesi eski hava yok dizide acı gerçek bu.

Dizi değil tabi Türkiyenin gerçeklerini anlatan bir haber bülteni işlevi gören bir dizi :)

Hükümet cemaat 3 yıldır araları bozuk panpa sadece geçen seneyle alakalı değil. Vadinin düşüşünün sebebi artık eski tadı vermemesi eski hava yok dizide acı gerçek bu.

Dizi değil tabi Türkiyenin gerçeklerini anlatan bir haber bülteni işlevi gören bir dizi :)
son cümle 5.kelime ve son kelime hariç doğru :)))

Kocamın ailesi düşücek diyenler kendilerinden utansınlar bence.

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧

Ve birde kocamın ailesi 10 yılı aşkın bir diziye kafa tutuyorsa artık kvp perşembe günü krallığı ni devretme zamanı Gelmiş gözüküyor. :)

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧