Kurtlar Vadisi Pusu aslında tam beklediğim sonuçları almış. Geçen haftanın yokluğu ve Necati Şaşmaz'ın diziden bir müddet ayrılışını duyanlar belki izlemez diye düşünmüştüm. Dizi üç gruptada zirvede yer almış. Tebrikler.
Kocamın Ailesi çok iyi gidiyor ve her hafta dediğim gibi beni şaşırtıyor. Dizinin başrolünün ayrılmasına rağmen müthiş gittiğini söylemem lazım. Büyük tebrikler diziye.
Aramızda Kalsın AB grubu iyi olsada Total grubu iyi değil. Star Tv bence bu diziyi PT2'ye atacak demedi demeyin. Kaç tane yeni dizisi başlayacak, kesin birisi bugüne gelir.
Beyaz Karanfil çakılmış resmen. Geçen hafta çok iyi yükselmişti ama bu haftada çok kötü düşmüş. Atv'nin fena elinde kaldı dizi. Yayından kalkar diye düşünüyorum.
Güldür Güldür Show bence Show Tv'nin elinde kalacak. Programı sürekli tekrar yaparak ve haftada iki güne çıkararak programa yazık ediyorlar sadece. Böyle giderse insanlar artık normal olarak sıkılır ve reytinglerde düşüş yaşar.
Recep İvedik 2'yi dün akşam izledim. Gayet güzeldi ve kanalına göre, kaç kez yayınlanmasına rağmen çok iyi gitmiş.