Kara Para Aşk 24. Bölüm Yorumları

Sadece güzellikle kimse bir yere gelemez, o ka manken var piyasada hani nerdeler? En son Adanalı'da Türkiye güzeli vardı. :)
ne alakası var :F etraf manken dolu sayalım bir:

tolgahan sayışman
çağatay ulusoy
yusuf çim
furkan palalı
serenay sarıkaya
birce akalay
selen soyder
gizem karaca
....

uzar da gider:X

ne alakası var :F etraf manken dolu sayalım bir:

tolgahan sayışman
çağatay ulusoy
yusuf çim
furkan palalı
serenay sarıkaya
birce akalay
selen soyder
gizem karaca
....

uzar da gider:X
Jaime'nin ödülünü Tuba vermiş.

B2Q-4WICIAAsyCS.jpg:large

Aynen bu hafta coşmuşsunuz konuda ama bende açsam biraz daha azı olurdu her halde bunun. Malum bölüm biraz ilgi çekici .:A @sürgünüm Zaten benim açma amacım yorum yapın diye değil.:A

Bu arada @Forumdash haftaya ben açacağım çok fena kinlendim şuan.:F

bolumu begendim , Tubanin bu bolum performansida bence gayet iyiydi
bir tek beni rahatsiz eden yinede Karadayidan bazi sahnelerin artik calmasini deyecegim.. bazi sahnelerde artik yok artik diyorum... kostekli saat ..ne gerek vardi bunu tekrarlamaya

Bölümü çok beğendim :)
Elif'in Ömer gözlerini açana kadar güçlü durmaya çalışması ağlamaması Ömer uyandıktan sonra da duygu boşolması yaşayıp hıçkıra hıçkıra ağlaması çok güzeldi.Tuba ağlayamıyor diyenlere gelsin o sahne :)
Ömer'in evindeki Elif&Ömer sahneleri şahaneydi Ömer'in gözler sürekli Elif'in üstündeydi
Aile yemeği sahnesi de çok eğlenceli olmuştu :D
Elif'in gece kalkıp Ömer nefes alıyor mu diye nefesini dinlemesi Elif'in psikolojisinin ne durumda olduğunu ve son sahnede Ömer'i bir tercih yapmaya zorlamasını açıklayan bir sahne olmuştu.Bakallım Ömer nasıl bir çıkış yolu bulacak :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,213
Üyeler
8,561
Son Üye
Tekin777