Sanane yaa yorum benim klavye benim istediğimi yazarım Sen bilmiyorsun kaynaği diye habire yalan atıyormuşum muamelesi yapman gerçekten sinirimi bozuyor.yine bilinmeyen kaynak
Sanane yaa yorum benim klavye benim istediğimi yazarım Sen bilmiyorsun kaynaği diye habire yalan atıyormuşum muamelesi yapman gerçekten sinirimi bozuyor.yine bilinmeyen kaynak
analizci bile senin kaynağı bilmiyiSanane yaa yorum benim klavye benim istediğimi yazarım Sen bilmiyorsun kaynaği diye habire yalan atıyormuşum muamelesi yapman gerçekten sinirimi bozuyor.
99 | BENIM ICIN UZULME (TKR-GECE) | ATV | 24:44:29 | 26:00:00 | 0.50 | 5.75 |
Yahu niye kaynaği link gözüyle bakıyorsunuz? Belki @semre'nin show tv'de tanıdıgı gibi benim de reytinglerle ilgili tanıdığım biri vardır? Adamı/kadını sana link olarak mı yollayayım şimdianalizci bile senin kaynağı bilmiyi
klaisk total mantığı her şeyi reytingle ölçmekReaksiyon'u yorumlamayı unuttum. Gerçi yorumlanacak pek bir şeyi yok ama. Yılın dizisi dendi yılın fiyaskosu oldu, net. Yakında yayından kalırılır.
Beni Affet hala iyiKaradayı ve Ulan İstanbul'a tebrikler. Bu Tarz Benim'e ayrıca tebrikler, ABC1'de 4. olmuş. Beni Affet'in devri geçiyor artık.
Acun nedense 3 gündür bir anda uçuşa geçti, 7 almaya başladı.
Fark-ı BİÜ. @yakup09
99 BENIM ICIN UZULME (TKR-GECE) ATV 24:44:29 26:00:00 0.50 5.75
Fatih Portakal ve Ece Üner'e de tebrikler.
ui de karlos etkisi olmadı o ka totoş.ss adamın ölmediği 10.dk de belli olduKaradayı'm 3 grupta da yine çok iyi gitmiş. Özellikle ABC1 oranımız çok iyi.
Ulan İstanbul başarılı gitmiş tebrikler ama Carlos'un etkisi var bunda.
Reaksiyon düşüşe devam ediyor.
Emanet Total ve ABC1'de çok iyi ama AB'de düşmüş yine.
Aşkın Kanunu TRT1'e göre iyi başlamış.
Bu Tarz Benim ve Fatih Portakal çok iyi gidiyor.
Ölmediğini bilmeyen yok zaten ama insanlar bu bölümü merak edip izledi bence.ui de karlos etkisi olmadı o ka totoş.ss adamın ölmediği 10.dk de belli oldu
10.dk den sonrası noral bölümdü bu arada aşkın kanunu nasıl iyi başlamış tüm trt dizileri gibi 2 reyting alamaışÖlmediğini bilmeyen yok zaten ama insanlar bu bölümü merak edip izledi bence.
Haftaya Yükselir Güzel Diziymiş İzledim.10.dk den sonrası noral bölümdü bu arada aşkın kanunu nasıl iyi başlamış tüm trt dizileri gibi 2 reyting alamaış
Yeşil Deniz ve Şafak Sezer'in dizisi 2 üstü aldı ama Hayat Ağacı 1'de kaldı. Şuanlık iyi bence gittikçe oturur kadrosu iyi senaryo da güzele benziyor.10.dk den sonrası noral bölümdü bu arada aşkın kanunu nasıl iyi başlamış tüm trt dizileri gibi 2 reyting alamaış
Aynen Dizinin Konusu ve Senaryosu Çok Güzel Reytingleri Yükselecektir.Yeşil Deniz ve Şafak Sezer'in dizisi 2 üstü aldı ama Hayat Ağacı 1'de kaldı. Şuanlık iyi bence gittikçe oturur kadrosu iyi senaryo da güzele benziyor.
Reaksiyon hakkında düşüncelerine tamamiyle katılıyorum.karadayı 6 reytinge düşmeden bu haftayı 7 reytingle her grupta bencede iyi idare etmiş cnm
reaksiyon okadar kötü bir dizi değil en azından ab gurubunda 6 alabiliyorduk ama bu hafta her grupta 3 reytingre düşmüş bölümle alakası yok cnm reaksiyon yapımcıları cüneyt beyler necati şaşmaza ziyarete gitmediler diye bukadar çöktüler bu hafta vadicilerin bir kısmı cüneyt beyleri destekliyordu ama necati şaşmaza ziyaret etmedikleri için şuan o destekleyen kısımda braktı reaksiyonu aynı şekilde beyaz akranfilde perşembe günü büyük düşüş yaşayacak
cüneyt beyler eğer bir geçmiş olsuna gitseydi herkes helal olsun diyip reksiyona daha çok yönelicekti dizide artış yaşayacaktı ama cüneyt beyler vefasızlık yaptığı için bukadar düştüler bu hafta 🙂🙂🙂