10 Kasım 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Karadayı ve Ulan İstanbul'a tebrikler. Bu Tarz Benim'e ayrıca tebrikler, ABC1'de 4. olmuş. :) Beni Affet'in devri geçiyor artık. :A

Acun nedense 3 gündür bir anda uçuşa geçti, 7 almaya başladı. :)

Fark-ı BİÜ. :love1: @yakup09

99BENIM ICIN UZULME (TKR-GECE)ATV24:44:2926:00:000.505.75

Fatih Portakal ve Ece Üner'e de tebrikler. :)

Reaksiyon'u yorumlamayı unuttum. :F Gerçi yorumlanacak pek bir şeyi yok ama. :A Yılın dizisi dendi yılın fiyaskosu oldu, net. :) Yakında yayından kalırılır. :)

Yılın fiyaskosu Reaksiyon :F:F:F

Karadayı ve Ulan İstanbul'a tebrikler. Bu Tarz Benim'e ayrıca tebrikler, ABC1'de 4. olmuş. :) Beni Affet'in devri geçiyor artık. :A

Acun nedense 3 gündür bir anda uçuşa geçti, 7 almaya başladı. :)

Fark-ı BİÜ. :love1: @yakup09

99BENIM ICIN UZULME (TKR-GECE)ATV24:44:2926:00:000.505.75

Fatih Portakal ve Ece Üner'e de tebrikler. :)
Beni Affet hala iyi :A

Karadayı'm 3 grupta da yine çok iyi gitmiş. :D Özellikle ABC1 oranımız çok iyi. :D

Ulan İstanbul başarılı gitmiş tebrikler ama Carlos'un etkisi var bunda. :D

Reaksiyon düşüşe devam ediyor. :D

Emanet Total ve ABC1'de çok iyi ama AB'de düşmüş yine.

Aşkın Kanunu TRT1'e göre iyi başlamış.

Bu Tarz Benim ve Fatih Portakal çok iyi gidiyor.

Karadayı'm 3 grupta da yine çok iyi gitmiş. :D Özellikle ABC1 oranımız çok iyi. :D

Ulan İstanbul başarılı gitmiş tebrikler ama Carlos'un etkisi var bunda. :D

Reaksiyon düşüşe devam ediyor. :D

Emanet Total ve ABC1'de çok iyi ama AB'de düşmüş yine.

Aşkın Kanunu TRT1'e göre iyi başlamış.

Bu Tarz Benim ve Fatih Portakal çok iyi gidiyor.
ui de karlos etkisi olmadı o ka totoş.ss adamın ölmediği 10.dk de belli oldu :X

10.dk den sonrası noral bölümdü :X bu arada aşkın kanunu nasıl iyi başlamış tüm trt dizileri gibi 2 reyting alamaış :F
Yeşil Deniz ve Şafak Sezer'in dizisi 2 üstü aldı ama Hayat Ağacı 1'de kaldı. :F Şuanlık iyi bence gittikçe oturur kadrosu iyi senaryo da güzele benziyor. :D

Bitme Noktasına Gelen Emanet Bile Total'de Geçmiş Diziyi.Sezonun En İddialı Dizilerinden Reaksiyon Bitme Noktasına Gelmiş.:F Diziye Geçmiş Olsun Bakalım Star Ne Karar Alacak.

bi dakka reaksiyonun sırasını bulim sonra yorum yapacam biraz süre verin :D

buldum :d reaksiyıon 18.olmuş vay be hey gidi hey :D
hainlik yapmaımş olsalardı reaksiyon tutabilirdi çünkü gerçekçi konuşmak lzım vadiden sonra en sağlam dizi büyük emek harcamışlar müzikleri falan süper ama siz yanlış yaptınız malesef :D

karadayı düşük gidiyor 7 de takıldı kaldı dua etsinde o ses starda değil yoksa karadayı baya fark yiyebilirdi

karadayı 6 reytinge düşmeden bu haftayı 7 reytingle her grupta bencede iyi idare etmiş cnm

reaksiyon okadar kötü bir dizi değil en azından ab gurubunda 6 alabiliyorduk ama bu hafta her grupta 3 reytingre düşmüş bölümle alakası yok cnm reaksiyon yapımcıları cüneyt beyler necati şaşmaza ziyarete gitmediler diye bukadar çöktüler bu hafta vadicilerin bir kısmı cüneyt beyleri destekliyordu ama necati şaşmaza ziyaret etmedikleri için şuan o destekleyen kısımda braktı reaksiyonu aynı şekilde beyaz akranfilde perşembe günü büyük düşüş yaşayacak
cüneyt beyler eğer bir geçmiş olsuna gitseydi herkes helal olsun diyip reksiyona daha çok yönelicekti dizide artış yaşayacaktı ama cüneyt beyler vefasızlık yaptığı için bukadar düştüler bu hafta 🙂🙂🙂
Reaksiyon hakkında düşüncelerine tamamiyle katılıyorum.

Karadayı'yı izleyenler dün Mahir & Feride diyaloglarının çok az olduğunu söylüyorlar. Buna rağmen bu reyting çok iyi. Tebrik ederim.

Ulan İstanbul bu hafta iyi bir yükseliş yaşamış. Özellikle AB ve ABC1'de 6 reytingin üstüne çıkması büyük başarı.

O Ses Türkiye, kanalını iyiye götürüyor. OST ve YST bu kadar iyi reyting alıyorsa Survivor'u düşünemiyorum.