Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ya aga haksizsin kabul et Nazife Anneye de ölsün demek nereden cikti yok artik Vadi forumunlarinda fazla gezmeYok silah sıkan gereksiz karakterler de var başta Akif geliyor
Ya aga haksizsin kabul et Nazife Anneye de ölsün demek nereden cikti yok artik Vadi forumunlarinda fazla gezmeYok silah sıkan gereksiz karakterler de var başta Akif geliyor
aynen aga katılıyorumYa aga haksizsin kabul et Nazife Anneye de ölsün demek nereden cikti yok artik Vadi forumunlarinda fazla gezme
aga annesi geçen sene öldü şimdi 1 yıl oldu muhtemelen ölüm yıldönümü o yüzden paylaşım da bulunmuşlardırVe maalesef Gökhan Kirdar annesini de kaybetti.. Loopus'dan gelen tweet
https://www.facebook.com/gokhankirdar
demek ki rahmet istemiş bizlerden. bizler de merhumeye rahmetlerimizi bildirdikaga annesi geçen sene öldü şimdi 1 yıl oldu muhtemelen ölüm yıldönümü o yüzden paylaşım da bulunmuşlardır
amindemek ki rahmet istemiş bizlerden. bizler de merhumeye rahmetlerimizi bildirdikallah günahlarını affetsin
izledim aga 🙂
evet aga haklısın bende de aynı durum var hiçbir diziyi takip etmiyorum, bu arada bu kanal d yine hiç fragmanı vermiyorTv den Vadi de olmazsa uzaklaştığımı görüyorum artık eskisi gibi tv izlemiyorum.Vadide olmazsa hiç izlemem
Kanal D 1 gün önce full fragmanı veriyor ondna şimdi yayınlamıyor hemde yayınlasa bile az yayınlıyor fazla yayınlamıyorevet aga haklısın bende de aynı durum var hiçbir diziyi takip etmiyorum, bu arada bu kanal d yine hiç fragmanı vermiyor
aga zaten zırt pırt ara veriyoz seyirciyi kaçırmamak lazım başka eli ayağı düzgün dizisi mi var kiKanal D 1 gün önce full fragmanı veriyor ondna şimdi yayınlamıyor hemde yayınlasa bile az yayınlıyor fazla yayınlamıyor
Kanal D Vadiden sonra izlediğim diğer dizi Galipi yayından kaldırmaz İnşallahaga zaten zırt pırt ara veriyoz seyirciyi kaçırmamak lazım başka eli ayağı düzgün dizisi mi var ki