- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Ayol ben bilmiyorum sen soylede ona gore yaziyimYazan semsib Cookies bana niye soruyorsun ayol.
Ayol ben bilmiyorum sen soylede ona gore yaziyimYazan semsib Cookies bana niye soruyorsun ayol.
Ayol ben bilmiyorum sen soylede ona gore yaziyim
Yazarken bana yardımcı olsana be aklima gelmiyor sonraben 20 yıl öncesini nerden bileyim cookies sen yazda bileyim.
BekliyorumGece okuyacagım cookies
Gecen haftayla bağ yok bu nasıl dizi yahuu)) onların hikayesi tam bitmemti.. bazı yerler çok fena 'dışarı çıkın ...' hic olmamış tabi o kapıyı açtı ben girdim gibi gereksiz cümleler var. Kapiyi acar giremezsen bir olay olur aksini zaten millet anlar. Tabi tasfiler ve duygusal aktarımlar çok az ama erayin karısı ile sahnesi güzel dusunmussun daha da kopurtebilirdin
Akşam oku bu arada dizimi@Çiğdem- şimdi gözüme girdin daha fingerdememişsin
Çiğdem yatmadan ben yatmam herkes sırasıyla gitsin Bak Çiğdem ne kadar anlayışlı bir abi oldum sana
@Çiğdem- şimdi gözüme girdin daha fingerdememişsin
Çiğdem yatmadan ben yatmam herkes sırasıyla gitsin Bak Çiğdem ne kadar anlayışlı bir abi oldum sana
Her hafta farklı dizi izliyoruz gibi sıkıcı oluyor böyle sen bilirsin önemli değil o Kadana)))Ayol geçen hafta gecen haftada kaldi lo bu hafta bu haftada duruyor
Gecen haftanin sonunda @Nisa @*YıldırıM* la karsilasmisti ama o sahnenin devamini bilerek yazmadim heyecan yaratiyim dedim
Orasi ndn olmamis ya ben olsaydim kovardim eray karisinin onlar yüzünden öldüğünü düşünüyor o yüzden oyle dedi
Tasvirler ve duygusal aktarimlara az demissin eğer onlara aşırı önem verseydim vampir sirlarina donerdi ve tapatalk kaldiramazdi o yüzden yazmiyorum ayrica forumun diğer dizilerinde de yok bu bi tek benle alakali degil yani
O sahnede ağladım ben yazarken lo ne cekti bu eray diye
Evet daha iyi olabilirdi ama ben böyle yazabildim inşallah @Yiğitt in ölümünü guzel yazabilirim
Her hafta farklı dizi izliyoruz gibi sıkıcı oluyor böyle sen bilirsin önemli değil o Kadana)))
Onlar yüzünden değil canım bebek doğurdu ve öldü .. Konmasını anlatım ama o küfür olmamış.
Uzun olur demissin tasfirler duygusal aktarimlar olursa ama aradaki kapı çaldı açtım tokmağı çevirdim içeri girdi içerde bir yere oturdu gibi yerleri çıkarıp tasvir ve duyguları eklersen daha akıcı olur. Bu haliyle tamamını okumak zor
Ne var ayol @*YıldırıM* seni kovdu falan oradan yani sende @destere ile sokakta şans eseri carpiscaksin zaten en basindan beri aklimda olab buydu
Duygu aktarımı :eray çok üzgün bakıyordu birden kendinden geçip bağırmaya başladı sonra ben ne yapıyorum dercesine sessizce yerine oturdu...Aaa ndn farkli olsun her hafta gecen haftanin devami 2 hafta önce balayi baslangici vardi simdi basladilar
Tamam dikkat ederim bundan sonra ama duyguyu nasil monte etcem bunu yapamiyorum ben ornek verirmisin
Maşallah 😱 benim bunlar aklima gelirse mutlu olurumDuygu aktarımı :eray çok üzgün bakıyordu birden kendinden geçip bağırmaya başladı sonra ben ne yapıyorum dercesine sessizce yerine oturdu...
Eray yüzünde zoraki gülümseme vardi ama gözlerinde yaslar inci tanesi gibi süzülüyorken karısıyla yalvarircasina konuşuyordu...
Aa ben seni etiketlemedimmi 😱 😱 Valla Özür dilerim aklimdan çıkmışsınGüzel bir bölüm olmuş @cookies...
Rolüm azdı, ama iyiydi. Özellikle kadınlara küfür ettiğim sahnelere bayıldım. Gerçekte öyle biri değilim, ama benim de karım ölse ben de öyle bir tepki verirdim...
Çiğdem'in olgunlaşması lazım biraz. Hala bar ortasında saç saça girişiyor. Nisa ile de yolları kesişmeli artık. Tekrardan eline sağlık...
Niye ben etiketlenmedim acaba @cookies, çok darıldım...