Benim Adım Gültepe, Yeniliklerle Geri Dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sonuç olarak ilgi çekici olması lazımdı başlığın, ben de hayal kırıklığı yaşatmak istemezdim yani... :)

Umarım takip edersin, böyle bir hikaye devam etmeyi hak ediyor çünkü... :)
Gerçi konusu ne olursa olsun biz forumdkai dizilerin takibindeyiz :A

Napalım hayal kırıklığı yaşadım bir kere ama sende haklısın ilgi çekmesi için olabilir...

Beni de diziye ekle :D Meziyet aşık olsun
Düşünürüm, gerçek adın neydi?
Ekleyip eklemeyeceğim kesin değil, ama ben yine de adını alayım... :)

Gerçi konusu ne olursa olsun biz forumdkai dizilerin takibindeyiz :A

Napalım hayal kırıklığı yaşadım bir kere ama sende haklısın ilgi çekmesi için olabilir...
Sen de dizinin sevenlerinden birisin, takip etmemen ayıp olurdu... :A

O zaman niye ateş püskürdün? Şaka yapıyorsun, değil mi? :F

Lütfen bak, en azından Aşkın Alfabesi'nin hatrına... :D

Adın bir dönem dizisi için gayet uygun, düşüneceğim @Cengo... :)

Bilmiyorum yaa ben daha fazlasını bekliyordum her halde ondan.:D Oyuncualr hatrına bile zilenir bir dizi yani Gültepe.:D

Bakacağım ilk bölüme.:D

Düşünürüm, gerçek adın neydi?
Ekleyip eklemeyeceğim kesin değil, ama ben yine de adını alayım... :)

Sen de dizinin sevenlerinden birisin, takip etmemen ayıp olurdu... :A
Heralde yani diziyi sevip takip etmem başka,birde forumdkai tüm senaryolaır okumam bambaşka :A

ne zaman başlıyor ,biran önce başlasınn!!!

Bilmiyorum yaa ben daha fazlasını bekliyordum her halde ondan.:D Oyuncualr hatrına bile zilenir bir dizi yani Gültepe.:D

Bakacağım ilk bölüme.:D
Bu haliyle de gayet iyiydi ama, kabul et. Ayrıca şimdiden teşekkür ederim... :D

Heralde yani diziyi sevip takip etmem başka,birde forumdkai tüm senaryolaır okumam bambaşka :A

ne zaman başlıyor ,biran önce başlasınn!!!​
Daha belli değil, sonuçta iki diziyi birden yürüteceğim. Yakında başlayacak ama... :)

Gültepede. Bu gece mutlaka okurum :) @aserat54
Düşünürüm, teşekkür ederim. Umarım başrol olmasan bile Gültepe'yi okursun. Tabii Aşkın Alfabesi'nin 4 ve 5. bölümlerini de... :)

çok saçma bir karar bence madem devam ettiricektiniz neden bitirdiniz 4 reyting alan diziyi şimdi yeniden başlayınca 6-7 reytingmi alıcak yanı kanal d bu aralar ne yaptığını biliyormu acaba 🙂🙂🙂
Ohaa yanii sende :F :F evde sesli kahhalar attıran çiğdem arkadaşımıza teşekkürlerimizi sunuyorum hahaha :kiki::kiki::kiki:

Diziyi izlemediğim için takip etmem ama başarılar diliyorum. :)
Teşekkür ederim... :)

@Yiğitt, sen de diziyi izliyordun galiba?
O yüzden soruyorum, sen ne diyorsun buna? Diziyi takip edebilir misin? Fikirlerini merak ediyorum da... :)

Son düzenleme:
Valla ben de başlığı görünce başka bir kanal aldı da orada devam edecek filan gibi düşündüm meğer başka türlüymüş. :D :D

E takip edebilmek için dizinin kendisini izlemem gerekiyor sanırım, derslerden ara buldukça bakarım artık. :)

Valla ben de başlığı görünce başka bir kanal aldı da orada devam edecek filan gibi düşündüm meğer başka türlüymüş. :D :D

E takip edebilmek için dizinin kendisini izlemem gerekiyor sanırım, derslerden ara buldukça bakarım artık. :)
Keşke öyle olsaydı, ama Kanal D'yi sen de biliyorsundur artık... :)
Umarım benim versiyonumu da takip edersin. Sürprizler yine devam edecek. Ayrıca vakit bulabilirsen Aşkın Alfabesi'nin ilk 5 bölümünü de okuyup yorum atabilir misin @Tzira? Şimdiden teşekkürler ayrıca... :)

İlk dizisi Aşkın Alfabesi ile herkesin beğenisini kazanan E Yapım'ın yeni dizisi Gültepe İnsanları'nın başlama tarihi belli oldu.

Başarılı dizi Benim Adım Gültepe'nin devamı niteliğinde olan yapımın ilk bölümü, 12 Kasım Çarşamba akşamı 20.00'de ekrana gelecek. Gültepe'de yaşayan insanların öyküsü, FavoriForumum'da devam edecek.

Gültepe İnsanları, Çarşamba akşamı 20.00'de başlıyor! Sakın kaçırmayın!