Bir Efsanenin Yıldönümü: Hatırla Sevgili

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,889
Puanı
1,061
Ekran yolculuğuna 7 Kasım 2006'da başlayan Hatırla Sevgili dizisi final yapmasının üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen unutulmuyor.Başlamasının üzerinden üzerinden 8 yıl geçen dizi için bir tv sitesi özel dosya hazırladı.

Tomris Giritlioğlu'nun projeleri içerisinde biriciği olan dizinin başrollerinde Beren Saat,Cansel Elçin ve Okan Yalabık yer alıyordu.Dizide usta isimler Engin Şenkan,Ayda Aksel,Avni Yalçın,Laçin Ceylan,Lale Mansur ve Yıldız Kültür de rol alıyordu.Yayınlandığı dönemde işlediği konular nedeniyle gündemden düşmeyen dizi Umut Kurt, Tolga Güleç,Murat Eken,Ezgi Asaroğlu,Feride Çetin,Belçim Bilgin Erdoğan,Nergis Öztürk,Berk Hakman,Serhat Kılıç,Ahmet Rıfat Şungar ve Şahnaz Çakıralp gibi genç yetenekleri televizyon dünyasına kazandırmıştı.

hatirlasevgili.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @sürgünüm @Çiğdem- @gizem ak @Nisa @denizz19 @Bully @yatutarsa @Harunnn60 @cookies @KayıpSehir

Ne diziydi be.Beren Saat benim için de hala Yasemin'dir.ama bi onun roportaji yok sanırım.

Mükemmel bir diziydi. İzlemeyen herkese tavsiye ederim şimdi böyle duygu yüklü dramları ara ki bulasın..

Hayırlı olsun dizinin 8.yılı.. :)

Ben izlemedim diziyi ama izlemek çok istiyorum. Beren Saat fanlığımı eksik hissediyorum izlemeyince.:(

Beren'imi Beren yapan dizilerdendi :) Dizinin müzikleriyse efsaneler listesinde zirveyi kimselere kaptırmaz😉

efsane mi :d her önüne gelen efsane olmuş hadi ordan hatırla sevgili ne :D

Küçüktüm o zamanlar ama o kadar yüksek reytingler almıyordu sanırım hatta PT 2'de yayınlanmıyor muydu? (b) Başlık bence de abartılı. :D

Sen nerden hatırlayacan tabi. Üstüne üstlük siyasi bir dizi ne de olsa. Dizi izlesen bile bu diziyi izlemezdin sanırım o zamanlar :D
Aramızda 1.5 yaş yok mu senle ne ezdin şimdi beni. :T:

Hayır müziğini hatırlamıyorum ama zaten eskiden o kadar televizyon izlemezdim cidden eskiden akşamları ne yapıyordum ben. :F