aga çık sokağa 100 kişiye sor 90 ı bu diziyi bilmez bile efsaneymiş önüne gelen efsane oluyor zaten efsane sözcüğü de iyice basitleştiEfsane değil tabikide başlık abartı
aga çık sokağa 100 kişiye sor 90 ı bu diziyi bilmez bile efsaneymiş önüne gelen efsane oluyor zaten efsane sözcüğü de iyice basitleştiEfsane değil tabikide başlık abartı
Bir ara öyle dediğimi hatırlıyorum ama gerçekten ben 25 yaşındayım, nişanlıyımAramızda 1.5 yaş yok mu senle ne ezdin şimdi beni.
Hayır müziğini hatırlamıyorum ama zaten eskiden o kadar televizyon izlemezdim cidden eskiden akşamları ne yapıyordum ben.
Yok bayağı bir çoğunluk bilir, müziğinden bilir yine bilir ama zaten efsane olmak kolay değil. Dönem dizisiydi, bitti, gittiaga çık sokağa 100 kişiye sor 90 ı bu diziyi bilmez bile efsaneymiş önüne gelen efsane oluyor zaten efsane sözcüğü de iyice basitleşti
Kahve baskınları, sokağa çıkma yasağı falan bayağı gerçekçiydi unutmaman normalBeren ve Namıdeğer pargalı'nın muhtemelen zirveye çıkmadan ilk dizileri, nereden nereye. Dizinin fanı vs değildim ama unutmadıysam varmış demek ki bir hüneri.
12-13 yaşında bile kaliteden anlıyormuşum demek ki. 😛Kahve baskınları, sokağa çıkma yasağı falan bayağı gerçekçiydi unutmaman normal
Gül demişti sanırım, Rüzgar'ın nişanlandığını bilmiyordum mutluluklar.Bir ara öyle dediğimi hatırlıyorum ama gerçekten ben 25 yaşındayım, nişanlıyım
Yok bayağı bir çoğunluk bilir, müziğinden bilir yine bilir ama zaten efsane olmak kolay değil. Dönem dizisiydi, bitti, gitti
Bir yerde küçük adamların büyük gölgesi oluyorsa o yerde güneş batıyor demektir sözü buraya uygun. Herşey efsane olmaz. Onu efsane yapması için şu anda bile diziye rağbet olması lazım
Yok be yaşım o kadar büyük değil benim Aslında keşke diziyi izlesen kurgusu güzeldiGül demişti sanırım, Rüzgar'ın nişanlandığını bilmiyordum mutluluklar.
Beyinim yandı yav.Yok be yaşım o kadar büyük değil benim Aslında keşke diziyi izlesen kurgusu güzeldi
Evet daha ortaokula gidiyormuşum hem sen o dönem Vadi izliyordun benden daha totalsin sus pliss.:ss
sana mı sorucaz ayrıca reytingle efsane olunsa akasya durağı efsane olurduKüçüktüm o zamanlar ama o kadar yüksek reytingler almıyordu sanırım hatta PT 2'de yayınlanmıyor muydu? Başlık bence de abartılı.
Fikrimi belirttim sadece bana sorun demiyorum.ben de ortaokula gidiyidimo zaman ama hatırla sevgili izliyidim
sana mı sorucaz ayrıca reytingle efsane olunsa akasya durağı efsane olurdu
adı duyulmadı mı yayoınlandığı dönemlerde dizi ana haber bültenlerinden düşmiyidiben asiri beren saat fani degilim amma onun icin gecen yil bu dizinin 15 bolumune baktim.devami gelmedi ama.bizim ulkede bu dizinin adi bile duyulmadi.yani hic kimse bilmiyor.ama muzikleri gercekten guzel
beklediğim cevap gelmediFikrimi belirttim sadece bana sorun demiyorum.
Ben dizi izlemeyi çok sevmiyordum o zaman sonradan açıldım ve hep AB'ydim. Hiç totalleştirilenlerden olmadık şükür.ben de ortaokula gidiyidimo zaman ama hatırla sevgili izliyidim
sana mı sorucaz ayrıca reytingle efsane olunsa akasya durağı efsane olurdu
karagül ve karadayı izleyen sen değil misinBen dizi izlemeyi çok sevmiyordum o zaman sonradan açıldım ve hep AB'ydim. Hiç totalleştirilenlerden olmadık şükür.
karagül ve karadayı izleyen sen değil misin
izlediğini itiraf etmişştin bir ara unutmam ben😱 Aman tanrım didim. Karadayı ne alaka.😱 O kadar antilik yapıyorum @forumdah şahit.