Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bu hafta vadi olsaydı reytingler baya yükselirdi bence

bakalım nasıl bir yol izleyecekler bu konuad pana filme kızamayız basit bi konu değil ki karar vermek kolay değil o yüzden açıklama yapmanın acelesi yok en iyi kararı versinler 2-3 gün sonra açıklasalarda olur

ya bu muro süper ötesi yeminle müthiş bi karakter ya :D

bu arada kimseye de iftira atmayalım belki hastaneye gitmek yerine eve ziyaret yapmak isteyenler olabilir arayanlar olabilir falan filan

ya bu muro süper ötesi yeminle müthiş bi karakter ya :D

bu arada kimseye de iftira atmayalım belki hastaneye gitmek yerine eve ziyaret yapmak isteyenler olabilir arayanlar olabilir falan filan
aga bu dediklerin yabancılar için geçerli raci, bahadır için falan geçerli değil

Hadi her seyi gectim su uvey kariyi hic sevmiyorum kariya bak la diyo ki Kanal D yi acin ben dedim yok acmiyom birazdan baslicak sonra dedi ben bundan buraya gelmeyi istemiyom ene geri zekali sanane lan

Necati Şaşmaz önemli bir kaza geçirmiş forumda bir arkadaş siz biliyorsunuz zaten o konularda devamlı gülücükler koyuyor ve üstüne üstlük bir geçmiş olsun bile demiyor.

Sözün Bittiği An

Necati Şaşmaz önemli bir kaza geçirmiş forumda bir arkadaş siz biliyorsunuz zaten o konularda devamlı gülücükler koyuyor ve üstüne üstlük bir geçmiş olsun bile demiyor.

Sözün Bittiği An
aga başka bi platform olsa vereceğim cevabı bilirimde burda olmuyor anladın sen

B1h7OFXCEAA80Ej.jpg