3 Kasım 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] yine zirvedeki yerini almiş :X Hemde oranları artarak. Yeni kadrodan biraz şüpheliydim ama dün akşamki Belgin Show'dan sonra tamamdır dedim :X Adamlar yine oturtmuş karakterleri:ok:

Reaksiyon nolmuş öyle :F Hani AB işiydi??? Ben burda avaz avaz twitter pohpohu derken millet kendi havasında çalıp söylüyordu hala :F Demet Akalın tweet atmayınca noluyormuş gördük @xemrexxx bide Reaksiyon geldi AB'sini alacak diyenlerden biri de sendin :A

Ulan İstanbul komedi değilmi??? Komedi de vurulma olayını işlendiğini ilkkez bu dizide duydum.
O ses'i kanala göre mi yorumlasam yoksa M.Ö'ye göre mi yorumlasam bilemedim. Gene de bu reytingler Acun'u memnun ediyordur.
Beni Affet PT'de yayınlansa hafta içi Star birinci kanal olmazsa işte o zaman şaşırırım :F
reaksiyon reytingte total mi olmu ben mi yanlış görüyorum (b)
ulan istanbul turkish komedi :)))

virgülden sonrası ilginçmiş :))

pazartesi drama boşluğu ortada emanetin reyitnginden düzgün bir drama bekliyiz nurgülün dizisi olabilir ya da meryemin:)
Aksiyon istediniz yine olmadı komedi istediniz yine olmadı.Şimdi yine Drama dönüyorsunuz.Ne diyeyim, Erkan'ında dizisi gelsin bakalım:)

Benim Adım Gültepe sözde yeni bölümüyle o saate göre harikalar yaratmış bence tebrikler diziye kanaldan kurtulduğu için başka da söz yok. :)

Beni Böyle Sev yeni gününe geçsin bence burada zaten aldığı oran belli. He yeni gününde daha mı iyi gidecek yoo yine aynı oranlarını alır bence.

Ulan İstanbul çok iyi gidiyor dizi oranlarını hep koruyor, hatta git gide yükseliyor üç gruptada yükselmiş, tebrik ederim dizimi. :)
Bu Tarz Benim yılın bomba işi oldu hem reyting hem de sosyal medya açısından, tebrikler. :)