Kanal D Ulan İstanbul - Dizi Yorumları

Dizinin kitlesi zaten -20 Connected verilerinde belli oluyor. Ergenler ayakta tutuyor zaten dizimizi. :D @Forumdash haksız mıyım? :X
Ben de diyorum ama anlamak istemiyor :X napabiliriz??? Yaş kategorisi büyüdükçe Uİ'nin reytingi düşüyor.

1 kere çağırınca gelmiyi zaar :F
faruğu çağırma tutarsız tutarsız konuacak yine ab kitlesi yanlış ama 20+ kitlesi doğru tns ciğim canım benim dicek :))
dememe gerek yok @mrt-06nın verdiği örnekteki tablolara bakman yeterli :)

1 kere çağırınca gelmiyi zaar :F
faruğu çağırma tutarsız tutarsız konuacak yine ab kitlesi yanlış ama 20+ kitlesi doğru tns ciğim canım benim dicek :))
Yanlış etiketledim düzeltsem bile bildirim gitmeyecekti bende ikinci kez etiketleyip sildim lakin hemen alıntılamışsın. :T:

Bilmem ben sadece verilere göre konuştum. :D

ben o tablolara toptan inamiyim :F senin gibi istediğim kısma inanıp kalanına inanmamazlık yapmiiim
çünkü işine gelmiyor :X Ben AB ergenlerle dolu dediğimde o siteden daha verileri alıp forumda konu bile açmiyorduk :A Sonra gördük ki [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 20+'da en çok izlenen çıkınca sen de hiçbişeye inanmamaya başladın :A

çünkü işine gelmiyor :X Ben AB ergenlerle dolu dediğimde o siteden daha verileri alıp forumda konu bile açmiyorduk :A Sonra gördük ki [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 20+'da en çok izlenen çıkınca sen de hiçbişeye inanmamaya başladın :A
ne alakası var karadayı total dizi :) teyzeler de çok izliyi biliyiz istesem inanırım :X

ferdi halil sezai ye benzemiş :F

2005 YILINDA KURTLAR VADİSİNDE OYNAMIŞ CARLOS

B1mHfPmCMAEY703.png:large