Dizinin kitlesi zaten -20 Connected verilerinde belli oluyor. Ergenler ayakta tutuyor zaten dizimizi.ergenlerin oyunları hep.ss
Dizinin kitlesi zaten -20 Connected verilerinde belli oluyor. Ergenler ayakta tutuyor zaten dizimizi.ergenlerin oyunları hep.ss
Dizinin kitlesi zaten -20 Connected verilerinde belli oluyor. Ergenler ayakta tutuyor zaten dizimizi.@Forumdash haksız mıyım?
![]()
1 kere çağırınca gelmiyi zaar
Ben de diyorum ama anlamak istemiyorDizinin kitlesi zaten -20 Connected verilerinde belli oluyor. Ergenler ayakta tutuyor zaten dizimizi.@Forumdash haksız mıyım?
![]()
dememe gerek yok @mrt-06nın verdiği örnekteki tablolara bakman yeterli1 kere çağırınca gelmiyi zaar
faruğu çağırma tutarsız tutarsız konuacak yine ab kitlesi yanlış ama 20+ kitlesi doğru tns ciğim canım benim dicek)
Yanlış etiketledim düzeltsem bile bildirim gitmeyecekti bende ikinci kez etiketleyip sildim lakin hemen alıntılamışsın.1 kere çağırınca gelmiyi zaar
faruğu çağırma tutarsız tutarsız konuacak yine ab kitlesi yanlış ama 20+ kitlesi doğru tns ciğim canım benim dicek)
ben o tablolara toptan inamiyimBen de diyorum ama anlamak istemiyornapabiliriz??? Yaş kategorisi büyüdükçe Uİ'nin reytingi düşüyor.
dememe gerek yok @mrt-06nın verdiği örnekteki tablolara bakman yeterli![]()
çünkü işine gelmiyorben o tablolara toptan inamiyimsenin gibi istediğim kısma inanıp kalanına inanmamazlık yapmiiim
ne alakası var karadayı total diziçünkü işine gelmiyorBen AB ergenlerle dolu dediğimde o siteden daha verileri alıp forumda konu bile açmiyorduk
Sonra gördük ki [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 20+'da en çok izlenen çıkınca sen de hiçbişeye inanmamaya başladın
![]()
hııı istemediğin için inanmıyorsun tamam o zaman beni yorma bi daha bu konudane alakası var karadayı total diziteyzeler de çok izliyi biliyiz istesem inanırım
ferdi halil sezai ye benzemiş![]()
istememkle alakası yokhııı istemediğin için inanmıyorsun tamam o zaman beni yorma bi daha bu konuda![]()
yaren-karlos aşkı biterse dizi çok kötü etkilenir
Karlito çıkmaz be.karlos vuruldu :[HASHTAG]#malatyalilaraolum[/HASHTAG] diyoruz en başta @desteredom dom kurşunlarına gelesice
yaren-karlos aşkı biterse dizi çok kötü etkilenir![]()
fanfini işi mi gerçek mi bilmiyim :Karlito çıkmaz be.![]()

Yok artik bu sozler dizidemi söylendi 😱iki kişinin bildiğ isır değildir u anda ikimiz de biliyoruz ki sen bir öküzsün.
nesin sen? karadayı mısın? ne bu böyle aksiyon reaksiyon.o sesini kısarım senin
burada @Çiğdem- in izlediği programlara laf atmış gibi hayati@mrt-06 @Forumdash @KayıpSehir @cookies @aserat54
ivet başka nerede söyleyecekYok artik bu sozler dizidemi söylendi 😱
Rakiplere gönderme yapılmış işte...iki kişinin bildiğ isır değildir u anda ikimiz de biliyoruz ki sen bir öküzsün.
nesin sen? karadayı mısın? ne bu böyle aksiyon reaksiyon.o sesini kısarım senin
burada @Çiğdem- in izlediği programlara laf atmış gibi hayati@mrt-06 @Forumdash @KayıpSehir @cookies @aserat54