1 Kasım 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Antilik gözünü fena kör etmiş. :)

Güllerin Savaşı önce pt-2'ye atılıp sonra FOX'a geçecekti dimi :F O konu @Yiğitt'in her zamanki doğru çıkmayan iddialarından başka bir şey değildi. :A

Vadiyi destekleyecek kadar değil benim hayranlığım en azından.:)

Ben bilemem ateş olmayan yerden duman çıkmaz.:D

Vadiyi destekleyecek kadar değil benim hayranlığım en azından.:)

Ben bilemem ateş olmayan yerden duman çıkmaz.:D
Ne alaka şimdi Vadi'ye getirdin konuyu ben antilik diyorum sen hayranlık diyorsun :D Hiçbir diziye bitsin diye beddua etmedim çok şükür. :)

FOX'a geçerse sen de fanı olursun artık. :A

Ne alaka şimdi Vadi'ye getirdin konuyu ben antilik diyorum sen hayranlık diyorsun :D Hiçbir diziye bitsin diye beddua etmedim çok şükür. :)

FOX'a geçerse sen de fanı olursun artık. :A

Kanal D hayranlığın gözünü kör edip desekliyorsun işte.:F Şükür ettiğin cümlede pek bir düşündürücü ama emin değilim.:A

Fox'a geçerse izlemem ama desteklerim aynı Vadi'ye yaptığın gibi.:A

@Bully Vadiyi seviyor yani demi Bully :A hem geçmişte izlemiş :D

Geçen yıl bu konuşma olması ihtimal dahilinde bile değildi işte sorun bu. Sevdiği kanalda olunca Vadiden iyisi yok oldu.:F

Kanal D hayranlığın gözünü kör edip desekliyorsun işte.:F Şükür ettiğin cümlede pek bir düşündürücü ama emin değilim.:A

Fox'a geçerse izlemem ama desteklerim aynı Vadi'ye yaptığın gibi.:A

Geçen yıl bu konuşma olması ihtimal dahilinde bile değildi işte sorun bu. Sevdiği kanalda olunca Vadiden iyisi yok oldu.:F
Vadi onun kanalını tek başına sırtlıyor tabi sevecek :A

Yalan haberlerim doğru olunca görüyorum seni. :A
Dikmen'e Perşembe olacak dedin olmadı.

Hayat Yolunda Pazar olacak Şeref Meselesi Çarşamba olacak dedin olmadı.

Güllerin Savaşı pt-2'ye atılıp FOX'a geçecek Cumartesi'ye Urfalıyam Ezelden gelecek dedin olmadı.

Paramparça Salı'ya gelecek dedin Kaderimin Yazıldığı Gün geldi olmadı.

Maşallah kaynakların ne kadar da sağlam :F

Kiraz Mevsimi'nin senaryosu saçmalamaya başladı eski havası kesinlikle yok ve Özgür Çevik'li sahneler artmış bu da Öykü - Ayaz ikilisiyle başlayan dizi severlerin havasını bozmuşa benziyor, Özgür olmadı bu diziye bence. :)

Reyting sistemi hiç güvenli değil sungurlar İşidi işledi diye şikayet yiyor Kertenkelede imamı kötüllüyor diye şikayet yiyor Tiakın gücü Arka sokaklaramı yetiyor TNS evine reyting ve diziden anlamıyorsun @Çiğdem- @ABAY_06 yandaş Tns AKPÖS koymalılar bu sistemin adını @gözlemci

kertenkeleye for :F
sungurlar iyi gitmiş
kiraz mevsimi düşiyi :A
güllerin savaşı da düşmesi dileğiyle
bu tarz benim coşmuş :F

sungurlar gelmesiyle kiraz mevsiminin düşmesini bekliyordum ben
ohhh çok iyi oldu 5 haftaya kalmaz zirveyide kaybedecekler bence 🙂🙂🙂