Çiğdemin Zoraki Evliliği 7. Bölüm

Tamam okudum @cookies.:F Yine süper oyunculuğum ile göz doldurmuşum ama ben niye o akdr küçüğüm resmen bebe etmişsin beni.:( Ama Oyuncu dediğin her rolde oynar.:A Nisa bizim @Nisa mı.:F

Neyse eline emeğine sağlık.:D

Tamam okudum @cookies.:F Yine süper oyunculuğum ile göz doldurmuşum ama ben niye o akdr küçüğüm resmen bebe etmişsin beni.:( Ama Oyuncu dediğin her rolde oynar.:A Nisa bizim @Nisa mı.:F

Neyse eline emeğine sağlık.:D

Evet super oyuncuydun hele o @beyazsoy un pahali bulduğu helikopterle oynarken :F :F
Dedigin gibi oyuncu her rolü oynar buda kariyerine arti olur bu devirde kim 3 yasinda bebek oynuyor :F
Evet Nisa bizim @Nisa bu bolum baya aksiyonluydu onun icin :A

Bölümm oldukça akıcı yalnız konuyu kısadan kestirip bitirmişsin,sadece bir iki sahne var yada yok fakat akıcılık olsun konuşmalar olsun harikaydı emeğine sağlık ve beni sari saçlı parlak mı parlak bi çocuktu bu laf çok güldürdü :F kesinn @Çiğdem- in lafı :A herneyse harikaydı kısaca...

Bölümm oldukça akıcı yalnız konuyu kısadan kestirip bitirmişsin,sadece bir iki sahne var yada yok fakat akıcılık olsun konuşmalar olsun harikaydı emeğine sağlık ve beni sari saçlı parlak mı parlak bi çocuktu bu laf çok güldürdü :F kesinn @Çiğdem- in lafı :A herneyse harikaydı kısaca...

Ayol @Nisa @Çiğdem- in ikizi oldugundan o kadar benzerlik olcak :A

Olsun az sahne daha iyidir daha akıcı olur :bhr: :bhr:

Konusmalari ve akiciligi begendigin icin tesekkurler :)

Ayol @Nisa @Çiğdem- in ikizi oldugundan o kadar benzerlik olcak :A

Olsun az sahne daha iyidir daha akıcı olur :bhr: :bhr:

Konusmalari ve akiciligi begendigin icin tesekkurler :)
Eee ben bunların abisi mi oluyorum pekii 😱😱

Evet baya akıcı senaryon ,akışkan bir kreması var dört yanımızda parlaklar :F

Ee yani sahnen az ama fenada değil hani :D

Bölüm güzeldi yine, eline sağlık. Ama biraz kısa olmuş sanki... :)
@Nisa ağırlıklıydı bölüm, bu arada kaçırılan baba bendim, değil mi? :)

Ayrıca alakası yok ama Unutursam Fısılda'yı da sonunda izledim @cookies... :)

Birazdan okuyup yaparım yorumumu :) @cookies

Öncelikle 1 yıl para biriktirilip oyuncak alınması, Kapıda 15 adamın silah doğrultması biraz saçma gibi geldi. Birde Enis'i bayılıyor ama nasıl? Birde ben içeri girip kapıyı kilitleyene kadar 15 kişi nasıl engel olamıyor? Detaysız ayrıntı biraz fazla gibi geldi :) Hikaye güzel bağlanmış ama sonu ne öyle ya :F Parlak düşkünü değilim ben o kadar :F Hikaye bundan sonra güzel olacak gibi :) Emeğine sağlık genel olarak güzel dediğim şeyleri düzenlemeye özen gösterirsen daha güzel olacaktır canım :) Bölüm Benim Üzerime endeksli buda çok hoşuma gitti bekliyoruz yeni bölümü :) @cookies

Son düzenleme:
Ya ben bunları öldürürüm yada o parlakları :bağır::bağır::bağır:
Parlaklari öldür ise @*YıldırıM* @EnveR ve @kvp-medya dan basla :kiki: @destere yi öldürme ama :)

Bölüm güzeldi yine, eline sağlık. Ama biraz kısa olmuş sanki... :)
@Nisa ağırlıklıydı bölüm, bu arada kaçırılan baba bendim, değil mi? :)

Ayrıca alakası yok ama Unutursam Fısılda'yı da sonunda izledim @cookies... :)
Evet o baba sensin :) 😉 seni @KayıpSehir kacirdi :)
Evet kısa oldu ama uzun yazamiyorum artik :(
Oh hayırlı olsun süper filmdi :Z :Z

Birazdan okuyup yaparım yorumumu :) @cookies

Öncelikle 1 yıl para biriktirilip oyuncak alınması, Kapıda 15 adamın silah doğrultması biraz saçma gibi geldi. Birde Enis'i bayılıyor ama nasıl? Birde ben içeri girip kapıyı kilitleyene kadar 15 kişi nasıl engel olamıyor? Detaysız ayrıntı biraz fazla gibi geldi :) Hikaye güzel bağlanmış ama sonu ne öyle ya :F Parlak düşkünü değilim ben o kadar :F Hikaye bundan sonra güzel olacak gibi :) Emeğine sağlık genel olarak güzel dediğim şeyleri düzenlemeye özen gösterirsen daha güzel olacaktır canım :) Bölüm Benim Üzerime endeksli buda çok hoşuma gitti bekliyoruz yeni bölümü :) @cookies

@beyazsoy ada saçma geldi o oyuncak meselesi ama ne biliyim ben yani @aserat54 cok fakir diye düşündüm :)
O 15 adam senin için gelmediler baban için geldiler o yüzden seni engellemediler seni son anda gördüler ama iş isten gecti :)
@gözlemci yi kapidaki adamlardan biri bayiltiyor onu yazmamismiyim :(
Begendigin icin tesekkurler :)

aaa kimi öldürüyorsun sen nasıl abisin öyle öyle değilmi @Nisa hahahha :F:F:F
hahahah aynen @gözlemci çığlığa bagladi :F

Parlaklari öldür ise @*YıldırıM* @EnveR ve @kvp-medya dan basla :kiki: @destere yi öldürme ama :)

@beyazsoy ada saçma geldi o oyuncak meselesi ama ne biliyim ben yani @aserat54 cok fakir diye düşündüm :)
O 15 adam senin için gelmediler baban için geldiler o yüzden seni engellemediler seni son anda gördüler ama iş isten gecti :)

Ben önceden bir taslak hazırlıyor ve sonradan gerekli düzenlemeleri yapıp öyle koyuyorum siteye...
Ve film bence de harika ötesiydi. Yorumumu müsait olunca atacağım... :)

aaa kimi öldürüyorsun sen nasıl abisin öyle öyle değilmi @Nisa hahahha :F:F:F
Hangi parlak benim kız kardeşime bakacakmış şaşarım 😳

Sırası fark etmez ama hepsi ölmeli 😡