Ekim ayının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Ekim ayı içinde bir dizi kıyımı yapıldı diyebiliriz. Toplam 9 dizi için final haberi yayınlandı.
Kanal D'nin 2 dizisi , Atv'nin 3 dizisi , Fox Tv'nin 1 dizisi , Trt1'in 2 dizisi ve Show Tv'nin 1 dizisi için final haberi geldi.
1) Bana Artık Hicran De : Dizi büyük umutlarla yayın hayatına başladı. 14 Eylül'de yayın hayatına başlayan dizi 12 Ekim Pazar günü 4. bölümüyle ekrana veda etti.
2) Kalp Hırsızı : Mine Tugay ve Kenan Ece'nin başrollerinde olduğu dizi 7. bölümüyle yayından kaldırıldı.
3) Bugünün Saraylısı : Dizi geçen sezon iyi reytinglerle ilerliyordu. 2. sezonuyla büyük düşüş yaşayan dizi yayından kaldırıldı.
4) Kızılelma : Dizi geçen sezon ortalama reytinglerle kanalını memnun ediyordu. Bu sezon düşen reytingleri sebebiyle dizi final yaparak ekranlara veda etti.
5) Ah Neriman : Perran Kutman'ın yeni dizisi düşük reytinglerle yayın hayatına başladı. Dizi düşük reytingleri sebebiyle yayından kaldırıldı.
6) Yedikule Hayat Yokuşu : Ramazan ayında yayına başlayan dizi kısa bir sezon finali yapıp ekranlara dönmüştü. Dizi istenilen reytingleri alamadığı için final yapıyor.
7) Üç Arkadaş : Atv'nin iddialı dizisi bir türlü istenilen reytinglere ulaşamadı. Dizi düşük reytingler sebebiyle yayından kaldırıldı.
8) Kadim Dostum : Fox Tv'nin iddialı dizisi bu hafta son kez ekrana geldi. Dizi düşük reytingler sebebiyle final yaparak ekran macerasını sonlandırdı.
9) Benim Adım Gültepe : Sezonun en iddialı dizisi Benim Adım Gültepe düşük reytingler sebebiyle final haberi çıktı. Dizi pazartesi yayınlanacak son bölümü ile ekranlara veda edecek.
Toplam 10 dizi yayın macerasına son verdi. Ve reytingleri düşük gittiği için bitme tehlikesi bulunan 3 dizi :
1) Kaçak Gelinler
2) Diğer Yarım
3) Hayat Ağacı
Final yapacak 3 dizide Star Tv'den :
1) Sil Baştan (Son İki Bölüm)
2) Kurt Seyit ve Şura ( Son Üç Bölüm )
3) Aşktan Kaçılmaz ( Son Dört Bölüm )
Son düzenleme: