Bir Ayda 9 Dizi Ekrana Veda Etti!

Evet hem de en kalitesiz kanal. Neden sayıya bakıyosun ki sen? Kanal D isterse 1 dizi kaldırsın, o dizinin kalite olup olmadığı önemli. 2 önemli, kaliteli diziyi kaldırarak hiç bir değeri yok gözümde. :)
En önemlisi nickinin dizisi. :(

Şimdi Star'a kimse haksızlık etmesin eğri oturup doğru konuşalım Kurt Seyit o masrafa 2 sezon devam etti. Aşktan Kaçılmaz 0,- reytingle 13 bölüm devam edecek keza 1 reytingle Sil Baştan da öyle. Kanal D'nin bitirdiği Benim Adım Gültepe 3 kategoride de 4.5 reyting üstü alıyordu Bana Artık Hicran De AB'de 4.5 üstü alıyordu ama bitirdi gayette devam edebilecek oranlardı....

Şimdi Star'a kimse haksızlık etmesin eğri oturup doğru konuşalım Kurt Seyit o masrafa 2 sezon devam etti. Aşktan Kaçılmaz 0,- reytingle 13 bölüm devam edecek keza 1 reytingle Sil Baştan da öyle. Kanal D'nin bitirdiği Benim Adım Gültepe 3 kategoride de 4.5 reyting üstü alıyordu Bana Artık Hicran De AB'de 4.5 üstü alıyordu ama bitirdi gayette devam edebilecek oranlardı....
İşte diyorum ya kalitesizlik akıyor Kanal D'den. Mantıksız kanal.

Eline sağlık @Yiğitt :X

Kanal D'nin bitirdiği diziler diğer kanallarda olsa en az sezon sonunu görürdüler.

Atv çok kalitesiz diziler yaptı ve baya kötü başladı dizileri.

Kanal D kıymet bilmedi. Dizilerinin içine etti.

Forum İstatistikleri

Konular
172,945
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan