Damien Duff
Favori Üye
neden final yapıyorsunÇIĞLIK
Yeni Bölümleriyle Salı ve Cuma saat 20.00 da Favori Forum'da
Final Çok Yakında!!
neden final yapıyorsunÇIĞLIK
Final Çok Yakında!!
Ah ah en sevdiğim 2. Senaryo bitiyor 1. Si @Çiğdem- in bay beceriklisi digeri buÇIĞLIK
Final Çok Yakında!!
final mi yapıyorsunÇIĞLIK
Final Çok Yakında!!
Parodisini yayınlıyacağım ayrıca diğer senaryolarımıda yazayımda en azından içimde kalmamış olurneden final yapıyorsun
biten biter kalan sahalar bizimdir belkide sezon finali yaparımAh ah en sevdiğim 2. Senaryo bitiyor 1. Si @Çiğdem- in bay beceriklisi digeri bu
Merak etme en az 10 bölüm var en azfinal mi yapıyorsun
bende daha yeni senaryoda ön plana çıktım şansıma dizi bitiyor
Bu @Çiğdem- e ve bana yapilan suikasttir oynadigimiz diziler bir bir bitiyor ve bosta kaliyoruz once @Harunnn60 i getirdin geri plana düştük sonrada bitiriyosunParodisini yayınlıyacağım ayrıca diğer senaryolarımıda yazayımda en azından içimde kalmamış olur
biten biter kalan sahaalr bizimdir belkide sezon finali yaparım
Merak etme en az 10 bölüm var en az
10 bölüme kadar inş çiğdem sağ çıkmazParodisini yayınlıyacağım ayrıca diğer senaryolarımıda yazayımda en azından içimde kalmamış olur
biten biter kalan sahalar bizimdir belkide sezon finali yaparım
Merak etme en az 10 bölüm var en az
iyi oluyor sizeBu @Çiğdem- e ve bana yapilan suikasttir oynadigimiz diziler bir bir bitiyor ve bosta kaliyoruz once @Harunnn60 i getirdin geri plana düştük sonrada bitiriyosun
Allahtan @aserat54 beni dizisine alcakti (kacinci bolumde alcaksin )
Bide @Çiğdem- in zoraki evliligi var yoksa yanmistik
Bu @Çiğdem- e ve bana yapilan suikasttir oynadigimiz diziler bir bir bitiyor ve bosta kaliyoruz once @Harunnn60 i getirdin geri plana düştük sonrada bitiriyosun
Ahh Harundan beklenmedik olaylar finali yazmadım şuan stokda 3-4 bölüm var yok ama finali sen kapatacan10 bölüme kadar inş çiğdem sağ çıkmaz
iyi oluyor size
Aldım ya seni, geçen bölümde. Alper'di adın, değil mi? Ekledim işte, daha dikkatli okusaydın keşke...Bu @Çiğdem- e ve bana yapilan suikasttir oynadigimiz diziler bir bir bitiyor ve bosta kaliyoruz once @Harunnn60 i getirdin geri plana düştük sonrada bitiriyosun
Aldım ya seni, geçen bölümde. Alper'di adın, değil mi? Ekledim işte, daha dikkatli okusaydın keşke...
Ayol ne iyisi her yerde önce seni getiriyorlar sonra final yapıyorlar10 bölüme kadar inş çiğdem sağ çıkmaz
iyi oluyor size
Yok beaa parodi süper olacak ayrıca onda da varsın 🙂
Ahh Harundan beklenmedik olaylar finali yazmadım şuan stokda 3-4 bölüm var yok ama finali sen kapatacan
Aa Özür dilerim bu aralar çok unutkanim pazar günü erken kalktim mesela okul formalaeimi giydim ama megerse okul yokmusAldım ya seni, geçen bölümde. Alper'di adın, değil mi? Ekledim işte, daha dikkatli okusaydın keşke...
ortalıkta adam bırakmam kesinYok beaa parodi süper olacak ayrıca onda da varsın 🙂
Ahh Harundan beklenmedik olaylar finali yazmadım şuan stokda 3-4 bölüm var yok ama finali sen kapatacan
Gerçekten mi?Ayol ne iyisi her yerde önce seni getiriyorlar sonra final yapıyorlar
Parodisinde adaya duselim
Evet @Harunnn60 her seyin altindan cikiyor ve bizi oldurmeye calisiyor
Oh oh finalde eve yangin cikartiyim katiller ölsün
Aa Özür dilerim bu aralar çok unutkanim pazar günü erken kalktim mesela okul formalaeimi giydim ama megerse okul yokmus
Önce başka yere düşüceksiniz ama iyi bir tahmin adada varAyol ne iyisi her yerde önce seni getiriyorlar sonra final yapıyorlar
Parodisinde adaya duselim
Evet @Harunnn60 her seyin altindan cikiyor ve bizi oldurmeye calisiyor
Oh oh finalde eve yangin cikartiyim katiller ölsün
Aa Özür dilerim bu aralar çok unutkanim pazar günü erken kalktim mesela okul formalaeimi giydim ama megerse okul yokmus
BekliyorumÖnce başka yere düşüceksiniz ama iyi bir tahmin adada var
Belli olmazortalıkta adam bırakmam kesin
Evetpazar günü okul kıyafetleri mi giydin ?
Hayırdır?Evet
O zaman kızmistim ama simdi gülüyorum Allah dusmanimin basina vermesin 😉
Ne hayırdıri ayol hayir falan degil pazar okul formalarimi giyinip neredeyse okula gidiyordumda onu konuşuyordukHayırdır?