Şaka gibi ama olur öyle şeylerr ee gittinmi bariNe hayırdıri ayol hayir falan degil pazar okul formalarimi giyinip neredeyse okula gidiyordumda onu konuşuyorduk
Şaka gibi ama olur öyle şeylerr ee gittinmi bariNe hayırdıri ayol hayir falan degil pazar okul formalarimi giyinip neredeyse okula gidiyordumda onu konuşuyorduk
Annem beni bi guzel azarlayip yatağa geri gonderdi AllahtanŞaka gibi ama olur öyle şeylerr ee gittinmi bari
İyi ucuz yırtmışsın ben ilk okul kaçtı hatırlamıyorum ama gece 12 felanmış bizim saat yanlışmış bende tuvalete kalkınca saate bakmışım ve okula gitmek için evden çıkmışım 1 saat okulun kapısında bekledimde içeriye alan olmadı .Annem beni bi guzel azarlayip yatağa geri gonderdi Allahtan
Hava karanlik degilmiydiİyi ucuz yırtmışsın ben ilk okul kaçtı hatırlamıyorum ama gece 12 felanmış bizim saat yanlışmış bende tuvalete kalkınca saate bakmışım ve okula gitmek için evden çıkmışım 1 saat okulun kapısında bekledimde içeriye alan olmadı .
Karanlıktı ama zaten sabah 6 da kalkıyordum okula gitmek için kışında o saatler gene karanlıktıHava karanlik degilmiydi
AnladimKaranlıktı ama zaten sabah 6 da kalkıyordum okula gitmek için kışında o saatler gene karanlıktı
Hea aynen
tabikide bu forumda üniverste mezunu olarak sayılı kişilerden olduğumu düşünüyorum 🙂🙂Oda okula gitmistir heralde
İzin sizlerin buyrun şu tarafa uzanıntabikide bu forumda üniverste mezunu olarak sayılı kişilerden olduğumu düşünüyorum 🙂🙂
artık brazda yatayım izninizle olsun okadar
bune bee sen yat o piss yataktaİzin sizlerin buyrun şu tarafa uzanın
Eee yani senin yatağını bilemem ama bundan farkı varmı onu hiç bilemem ,sen rahatlığa alışmıışndır şimdibune bee sen yat o piss yatakta
hadi oradan çok cicili bicilidir benim yatağımEee yani senin yatağını bilemem ama bundan farkı varmı onu hiç bilemem ,sen rahatlığa alışmıışndır şimdi
Maşallah bide özenle süsleyip püsleyip fotosunu atmışsın Bu arada laptopunuda görmüş oldukhadi oradan çok cicili bicilidir benim yatağım
@cookies evinizde klıma varmı diye bir konu açmıştı o konuya yatak rsmimi atmıştım vantiretoru göstermek içindi
yokk o süs hep durur orda oankı halini çekmiştim düzeltmek istesem önce yorgan falan koyardım ama yaz ayındaydık yorgan kullanmıyordum o dönemMaşallah bide özenle süsleyip püsleyip fotosunu atmışsın Bu arada laptopunuda görmüş olduk
Yuhh o süs orda nasıl duruyor hep bende olsa 2.gün kaybolurduyokk o süs hep durur orda oankı halini çekmiştim düzeltmek istesem önce yorgan falan koyardım ama yaz ayındaydık yorgan kullanmıyordum o dönem
lptobumda iş yok aslında 4-5 yıllık eski birşey
Kanal d ye bunu dizi olarak ver @gözlemciyokk o süs hep durur orda oankı halini çekmiştim düzeltmek istesem önce yorgan falan koyardım ama yaz ayındaydık yorgan kullanmıyordum o dönem
lptobumda iş yok aslında 4-5 yıllık eski birşey
O nerden çıktı kanald alsa bunu gece yarısına atar
hhaha duruyor işteeee niye kaybolsun zararsız duruyor ordaYuhh o süs orda nasıl duruyor hep bende olsa 2.gün kaybolurdu
Laptop iyi marka ama içini bilemem Dış görünüşü iyi gayet