Şaka gibiNe hayırdıri ayol hayir falan degil pazar okul formalarimi giyinip neredeyse okula gidiyordumda onu konuşuyorduk![]()
Şaka gibiNe hayırdıri ayol hayir falan degil pazar okul formalarimi giyinip neredeyse okula gidiyordumda onu konuşuyorduk![]()
Annem beni bi guzel azarlayip yatağa geri gonderdi AllahtanŞaka gibiama olur öyle şeylerr ee gittinmi bari
![]()
İyi ucuz yırtmışsın ben ilk okul kaçtı hatırlamıyorum ama gece 12 felanmış bizim saat yanlışmış bende tuvalete kalkınca saate bakmışım ve okula gitmek için evden çıkmışım 1 saat okulun kapısında bekledimde içeriye alan olmadı .Annem beni bi guzel azarlayip yatağa geri gonderdi Allahtan![]()
Hava karanlik degilmiydiİyi ucuz yırtmışsın ben ilk okul kaçtı hatırlamıyorum ama gece 12 felanmış bizim saat yanlışmış bende tuvalete kalkınca saate bakmışım ve okula gitmek için evden çıkmışım 1 saat okulun kapısında bekledimde içeriye alan olmadı .![]()
Karanlıktı ama zaten sabah 6 da kalkıyordum okula gitmek için kışında o saatler gene karanlıktıHava karanlik degilmiydi![]()
AnladimKaranlıktı ama zaten sabah 6 da kalkıyordum okula gitmek için kışında o saatler gene karanlıktı![]()
Oda okula gitmistir heralde
Hea aynen![]()
tabikide bu forumda üniverste mezunu olarak sayılı kişilerden olduğumu düşünüyorum 🙂🙂Oda okula gitmistir heralde![]()
İzin sizlerin buyrun şu tarafa uzanıntabikide bu forumda üniverste mezunu olarak sayılı kişilerden olduğumu düşünüyorum 🙂🙂
artık brazda yatayım izninizle olsun okadar![]()
bune bee sen yat o piss yataktaİzin sizlerin buyrun şu tarafa uzanın![]()
![]()
Eee yani senin yatağını bilemem ama bundan farkı varmı onu hiç bilemembune bee sen yat o piss yatakta![]()
hadi oradan çok cicili bicilidir benim yatağımEee yani senin yatağını bilemem ama bundan farkı varmı onu hiç bilemem,sen rahatlığa alışmıışndır şimdi
![]()
Maşallah bide özenle süsleyip püsleyip fotosunu atmışsınhadi oradan çok cicili bicilidir benim yatağım
@cookies evinizde klıma varmı diye bir konu açmıştı o konuya yatak rsmimi atmıştım vantiretoru göstermek içindi
![]()
yokk o süs hep durur orda oankı halini çekmiştim düzeltmek istesem önce yorgan falan koyardım ama yaz ayındaydık yorgan kullanmıyordum o dönemMaşallah bide özenle süsleyip püsleyip fotosunu atmışsınBu arada laptopunuda görmüş olduk
![]()
Yuhh o süs orda nasıl duruyor hepyokk o süs hep durur orda oankı halini çekmiştim düzeltmek istesem önce yorgan falan koyardım ama yaz ayındaydık yorgan kullanmıyordum o dönem
lptobumda iş yok aslında 4-5 yıllık eski birşey![]()
Kanal d ye bunu dizi olarak veryokk o süs hep durur orda oankı halini çekmiştim düzeltmek istesem önce yorgan falan koyardım ama yaz ayındaydık yorgan kullanmıyordum o dönem
lptobumda iş yok aslında 4-5 yıllık eski birşey![]()
O nerden çıktı
hhaha duruyor işteeee niye kaybolsun zararsız duruyor ordaYuhh o süs orda nasıl duruyor hepbende olsa 2.gün kaybolurdu
Laptop iyi marka ama içini bilememDış görünüşü iyi gayet
![]()