Damien Duff
Favori Üye
Yiğit için küçük gelin tarzından çıkar şunuBakmiyor ama pompyninkilere bakiyor bide diyorki anakart değiştirdim o zaman nasil digerlerinin senaryolarina bakabiliyor demekki sevmiyo bnm senaryomu @Yiğitt
Yiğit için küçük gelin tarzından çıkar şunuBakmiyor ama pompyninkilere bakiyor bide diyorki anakart değiştirdim o zaman nasil digerlerinin senaryolarina bakabiliyor demekki sevmiyo bnm senaryomu @Yiğitt
olurmöu öyle bakar elbet dert mi ayrıca aman sendeBakmiyor ama pompyninkilere bakiyor bide diyorki anakart değiştirdim o zaman nasil digerlerinin senaryolarina bakabiliyor demekki sevmiyo bnm senaryomu @Yiğitt
Dizimin küçük gelinle alakasi yok .netYiğit için küçük gelin tarzından çıkar şunu
Bakmiyor be zaten ozel mesajlarima falanda cevap vermiyor ama pompyninkilere cigdeminkilere falan bakiyor o yüzden @KayıpSehir kıtır kıtır kescek onuolurmöu öyle bakar elbet dert mi ayrıca aman sende
Küçük gelinin modern versiyonu bu konuda klişenin dibinin dibi mesela kumara kızını yatırıyor ve kaybediyor eğer evlenmezse hepsi bilden ölecek oyüzden sevdiğini nikah masasında terkediyor Aşiretlerinde taşeronu olur burdaki taşeronda kayıpşehirDizimin küçük gelinle alakasi yok .net
Bakmiyor be zaten ozel mesajlarima falanda cevap vermiyor ama pompyninkilere cigdeminkilere falan bakiyor o yüzden @KayıpSehir kıtır kıtır kescek onu
Ama bunda villalar var seksi kizlar var mesela @Çiğdem-Küçük gelinin modern versiyonu bu konuda klişenin dibinin dibi mesela kumara kızını yatırıyor ve kaybediyor eğer evlenmezse hepsi bilden ölecek oyüzden sevdiğini nikah masasında terkediyor Aşiretlerinde taşeronu olur burdaki taşeronda kayıpşehir
Ama bunda villalar var seksi kizlar var mesela @Çiğdem-
Super lüks arabalar Çırağan sarayinda evlenmeler vb.
Ama sen benim dizimle şive gordunmu ? Tecavuz gördün mu ?Küçük gelin istanbulda
görmedim Çiğdem sultana dönmüş yakında Türkiyeyi ele geçirir hatta dünyayı yeni örgüt oluşturaca Kız Devleti oluşturacaksın Çiğdemde sultanı olacak bu devletinAma sen benim dizimle şive gordunmu ? Tecavuz gördün mu ?
Asiret gördün mu ? Gormedin
Dizimin küçük gelinle alakasi yok .net
Bakmiyor be zaten ozel mesajlarima falanda cevap vermiyor ama pompyninkilere cigdeminkilere falan bakiyor o yüzden @KayıpSehir kıtır kıtır kescek onu
Yok artik 😱 @Çiğdem- senin dizinde sultan olcaktigörmedim Çiğdem sultana dönmüş yakında Türkiyeyi ele geçirir hatta dünyayı yeni örgüt oluşturaca Kız Devleti oluşturacaksın Çiğdemde sultanı olacak bu devletin
Aynen
o parti başkanı olacaktı iptal edilmese
Keske edilmeseydio parti başkanı olacaktı iptal edilmese
Aileden abisi olabilirsin @Çiğdem- in gercek babasi olabilirsin vb..
Saol seni ekleyebilirim ama senin hakkindaki fikirlerim @Çiğdem- le birinin @EnveR in @destere nin veya @kvp-medya nin bebeği olma yönünde Gelsin kötü koku candir
Kaan @KayıpSehir oluyor
Karisini bilem öldürmus senimi öldürmiycek Bu arada @xemrexxx senin öz baban degil hadi yine iyisin senin baban @aserat54 olabilir
Hahahaha
Sen balayi sahnesinde cumburdak diye ortaya cikacaksin ve @Çiğdem- ile @kvp-medya nin balayini mahvedeceksin 😉
Saol begendigine sevindim
Heralde kız @xemrexxx le bir olup @Çiğdem- i çıldırtiyonuz bide @KayıpSehir var tabiaboo kötüyüm desene merakla beklıyorum
Severim böyle rolleri. fenasın.Saol katilligin hakkinda ne düşünüyorsun @Çiğdem- in boğazını da bi guzel sıktın
Hahahah aynen daha ilk sahnede kacirilcaksinGirişim bomba gibi olacak, desene...