Kurtlar Vadisi Pusu 235. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok artık fragman çıktı ve bunu arslan bey açtı inanılcak gibi değil :D hemen izliyorum süper oldu bu be :D

oha bu ne böyle mükemmel Necati Şaşmaz o ne karizma abi ya yok böyle bişey
o yürüyüşte o efsane cendere versiyonu çalarsa ben vallahi ayakta izlerim şuan bile 5 saniyede coştum ustam benim adam farklı ya farklı

fragmanı 5-10 kez tekrar izleyip analiz yaparız şimdi süper yalnız

o bakışlar o yürüyüş Polat Alemdar harbiden kral ötesi yokk :D

hafif kirli sakal inanılmaz yakışmış ne yapsa yakışıyor ustaya sakallı da süper sakalsızda

ve bu bölüm Raskoln şov var tilcileri susturacaz aga @-KADİR- :d senaristler bize kulak verdi tilkiyi de böyle harcayacak raskoln :D

Hep siz açıyordunuz, fragmanı görünce "ben açayım" dedim. Biraz farklılık olsun. :D
fragman beklenmedik saatte ve ortam sakinken çıktı yoksa sana bırakmazlardı aga :D

aga çıldırıcam ya fragmanı izleyemiyorum, raskoln şovu başlatıyor 😀

Tilki Baltazar'i büyük ihtimalle bitirmis.. motorcular da intikam pesinde herhalde.. uzun bir bölüm izleyecegimiz kesin.. bir cok olay var mu bölümde.. merakla bekliyoruz.

Şimdi telefondan giriyorum eve gelince izlerim. :) Bu hafta inşallah 10 üstü alırız. :D

Fragman bu saatte mi çıkmış bu arada, şaşırdım. :D

Tilki Baltazar'i büyük ihtimalle bitirmis.. motorcular da intikam pesinde herhalde.. uzun bir bölüm izleyecegimiz kesin.. bir cok olay var mu bölümde.. merakla bekliyoruz.
aga bu bölüm çok uzun olacakmış öyle deniyor
vadimize doyacaz yani :d

ışid sahneleri çok zevk veriyor bana gökhan kırdar canavar müziğini bozmasın yeter ürkütücü oluyolar

Şimdi telefondan giriyorum eve gelince izlerim. :) Bu hafta inşallah 10 üstü alırız. :D

Fragman bu saatte mi çıkmış bu arada, şaşırdım. :D
aga bence 8.75 falan alırız :D

aga bölüm nasıl ya ben pek heyacanlanmadım
vadimize doyacaz yani :D

ışid sahneleri çok zevk veriyor bana gökhan kırdar canavar müziğini bozmasın yeter ürkütücü oluyolar

vadimize doyacaz yani :d

aga bence 8.75 falan alırız :D
Valla aga her hafta 10 üstü tahmin yapıyoruz bu hafta 10'nun altında bir reyting bekleyelim belki ters teper totem yapalım yani. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre