http://www.yazete.com/kurtlar-vadisi/kurtlar-vadisi-pusu-235bolum-fragmani-izle-803089.html
Kurtlar Vadisi Pusu, yepyeni bölümüyle, 30 Ekim'de Kanal D'de!
Hep siz açıyordunuz, fragmanı görünce "ben açayım" dedim. Biraz farklılık olsun.yok artık fragman çıktı ve bunu arslan bey açtı inanılcak gibi değilhemen izliyorum süper oldu bu be
![]()
fragman beklenmedik saatte ve ortam sakinken çıktı yoksa sana bırakmazlardı agaHep siz açıyordunuz, fragmanı görünce "ben açayım" dedim. Biraz farklılık olsun.![]()
Ben "ayıp olmasın, bir anda forumda olsun" diye açtım. Hep böyle çıksın, daha iyi. Böyle farklılıklar olur.fragman beklenmedik saatte ve ortam sakinken çıktı yoksa sana bırakmazlardı aga![]()
niye izleyemiyon aga raskoln şov yapıyo tilki meydanda yokaga çıldırıcam ya fragmanı izleyemiyorum, raskoln şovu başlatıyor 😀
niye izleyemiyon aga raskoln şov yapıyo tilki meydanda yok![]()
aga bu bölüm çok uzun olacakmış öyle deniyorTilki Baltazar'i büyük ihtimalle bitirmis.. motorcular da intikam pesinde herhalde.. uzun bir bölüm izleyecegimiz kesin.. bir cok olay var mu bölümde.. merakla bekliyoruz.
aga bence 8.75 falan alırızŞimdi telefondan giriyorum eve gelince izlerim.Bu hafta inşallah 10 üstü alırız.
Fragman bu saatte mi çıkmış bu arada, şaşırdım.![]()
aga bu bölüm çok uzun olacakmış öyle deniyor
vadimize doyacaz yani
ışid sahneleri çok zevk veriyor bana gökhan kırdar canavar müziğini bozmasın yeter ürkütücü oluyolar
izledin mi aga fragmanıaga bölüm nasıl ya ben pek heyacanlanmadım
küççük telefon ekranından izledim aga şimdiizledin mi aga fragmanı![]()
süper işte aga daha nolsun ustanın sondaki müthiş yürüyüşü bile yetti banaküççük telefon ekranından izledim aga şimdi
aga bir kere baktım pek anlayamadım eve gidince daha iyi bir yorumda bulunurum artık sen anlat ben gaza gelirim zatensüper işte aga daha nolsun ustanın sondaki müthiş yürüyüşü bile yetti bana![]()
Valla aga her hafta 10 üstü tahmin yapıyoruz bu hafta 10'nun altında bir reyting bekleyelim belki ters teper totem yapalım yani.aga bu bölüm çok uzun olacakmış öyle deniyor
vadimize doyacaz yani
ışid sahneleri çok zevk veriyor bana gökhan kırdar canavar müziğini bozmasın yeter ürkütücü oluyolar
aga bence 8.75 falan alırız![]()
alacağımız oran bu hafta 8.7 dir aga görürsünValla aga her hafta 10 üstü tahmin yapıyoruz bu hafta 10'nun altında bir reyting bekleyelim belki ters teper totem yapalım yani.![]()
aga ne 8 i beklediğimiz an geldi bu hafta şeytanın bacağını kırıp iki guruptada 10 u görecez 🙂alacağımız oran bu hafta 8.7 dir aga görürsün
neyi bekliyoduk ki aga bu hafta vadimiz her hafta müthiş süper zatenaga ne 8 i beklediğimiz an geldi bu hafta şeytanın bacağını kırıp iki guruptada 10 u görecez 🙂