Geçen sene Ece Şeçkin çıkış dalında aday olmamış. Bu sene aday olur bence. Birde Bahadır Tatlıöz olmadıysa o da aday olur.
Kadın sanatçılara tekrar dönecek olursak adaylığı bana göre garanti dört isim var. Sıla , Hande Yener , Demet Akalın ve İrem Derici. Beşinci aday için baş çeken isimlerde Hadise , Bengü ve Nazan Öncel. Bana kalırsa Nazan Öncel'i kafadan elemeliyiz. Tek şarkısı hit oldu oda bir düet. Bengü ve Hadise arasında sıkı bir rekabet olacak gibi. Hadise Nerdesin Aşkım'la iyi iş çıkarttı. Prenses'te bana kalırsa kısa süre içinde bomba etkisi yaratacak şekilde. Bengü Sahici ile şuan bayağı iyi gidiyor ama albümde onun kadar patlama yapacak başka bir şarkı yok. Düete de gelecek olursa o şarkı daha önceki Bengü albümlerinden birisinde varmış. Düet düzenlemesiyle çıkmış sadece. Albümüde eski birkaç şarkılarıyla tamamşamış. Sevdiğim için söylemiyorum ama Hadise şuan bir tık ötede gibi. Ödülü kim alır dersek hala karar veremedim. Sıla bir numaralı aday.
Yılın şarkısı adayları yeni listeme göre şöyle olacak ; Kalbimin Tek Sahibine , Vaziyetler , İltimas , Hop De kesin olur. Diğer aday için adaylarım Alt Dudak , Rekor , Nerdesin Aşkım (yada Prenses) yada Sahici olur. Tabiki gönlüm Prenses'ten yana
Erkek sanatçılarda adaylar şöyle olur ; Murat Dalkılıç , Tarkan , Serdar Ortaç ve Rafet El Roman .Diğer aday hakkında hiçbir fikrim yok. Halil Sezai , Mehmet Erdam yada Murat Boz olabilir.
Cover'ı kesinlikle Sakin Ol alır. Diğer adaylarda Meyhaneci , Namus falan olur.
Single adayları Kalbimin Tek Sahibine , İltimas , Çak Bi Selam , Sonsuz Teşekkürler ve Al Götür Beni olur. Kazanan kesinlikle Kalbimin Tek Sahibine olur.
Düet adayarı İltimas , Hadi O Zaman , Al Götür Beni , Şeker ve Tadilat olur. Kazananın İltimas olmasını isterim ama sırf Tarkan var diye Hadi O Zaman'a ödül verirlerse kimse şaşırmasın.
Proje adaylarında iki isimin adaylığı şuan garanti ; Ozan Doğulu ve İskender Paydaş. Ancak hakeden Ozan Doğulu bence. Albümden birçok hit çıktı. Umarım hakkı yenmez.
En iyi remix ise Yabancı'nın remixine verilir bence. Radyolarda daha çok ona rastladım ben.
1 ay sonra yeni listemle yorumumu yine yaparm