Türkiye Müzik Ödülleri 2015 - Ön Tahmin/Genel Sohbet Konusu

O da doğru ama o zaman Sertab'ı ödülsüz bırakmayalım gibi bir düşünce olmuş olabilir. O yüzden vermişlerdir. Bu sene umutluyum nedense. :)

Yabancı , İltimas ve Çak Bi Selam'ın aday olma ihtimalleri var.
"Çak Bir Selam" her yere aday olsun destekliyorum. :D

Şunu farkettim erkek sanatçı kategorisinde Berkay'ı unutmuşuz. Albüm bu sene çıkmadı mı? Eğer bu sene çıktıysa aday olur bence. Baya iş yaptı gibi bu albümü.
Hiç sanmam. :)

"Çak Bir Selam" her yere aday olsun destekliyorum. :D

Hiç sanmam. :)
İnanırım tuttu. Gel Gel isimli şarkısıda git gide yükseliyor. Aday olabilir bence.

Çak Bi Selam eğer İltimas , Vaziyetler ve Kalbimin Tek Sahibine olmasaydı kesin yılın şarkısı olurdu ama diğer kategorilerde daha şanslı gibi. :)

İnanırım tuttu. Gel Gel isimli şarkısıda git gide yükseliyor. Aday olabilir bence.

Çak Bi Selam eğer İltimas , Vaziyetler ve Kalbimin Tek Sahibine olmasaydı kesin yılın şarkısı olurdu ama diğer kategorilerde daha şanslı gibi. :)
"İnanırım" Kral Pop'un listesinde üstlere çıkamamışken ödüllerde hiç şansı olmaz. Anca aday yokluğunda devreye girebilir Berkay ama o kadar da az aday yoktur herhalde. :):)

"İnanırım" Kral Pop'un listesinde üstlere çıkamamışken ödüllerde hiç şansı olmaz. Anca aday yokluğunda devreye girebilir Berkay ama o kadar da az aday yoktur herhalde. :):)
Çıktı diye hatırlıyorum ama neyse. Zaten Tarkan , Serdar Ortaç , Murat Dalkılıç ve Murat Boz kesin aday olurlar gibi. Diğeri kim olur bilmiyorum. Sinan Akçıl olmasında :D

Çıktı diye hatırlıyorum ama neyse. Zaten Tarkan , Serdar Ortaç , Murat Dalkılıç ve Murat Boz kesin aday olurlar gibi. Diğeri kim olur bilmiyorum. Sinan Akçıl olmasında :D
Yeni albüm sonrası Mustafa Ceceli kesin girer. Her sene bıkmadıkları Rafet El Roman da girebilir bir kez daha. Mustafa Sandal'ın single gelecek Tesir Altında gibi tutarsa adaylık gelebilir çok yüksek ihtimal olmasa da. Sinan Akçıl'ı aday yapacaklarsa dükkanı kapatsınlar zaten. :D

Yeni albüm sonrası Mustafa Ceceli kesin girer. Her sene bıkmadıkları Rafet El Roman da girebilir bir kez daha. Mustafa Sandal'ın single gelecek Tesir Altında gibi tutarsa adaylık gelebilir çok yüksek ihtimal olmasa da. Sinan Akçıl'ı aday yapacaklarsa dükkanı kapatsınlar zaten. :D
Fark ettin mi bizde bayanlar çok çalışkan müzikte. Albüm çıkaranlardan bile birsürü aday çıkarken erkeklerde adaylar için single yayınlamalarını bekliyoruz :D

Fark ettin mi bizde bayanlar çok çalışkan müzikte. Albüm çıkaranlardan bile birsürü aday çıkarken erkeklerde adaylar için single yayınlamalarını bekliyoruz :D
Yabancı piyasada da öyle aslında. Rihanna, Katy Perry, Madonna, Britney Spears, Beyonce falan filan bir sürü çok ünlü hemen akla geliyor ama erkek denilince akla tek tük isimler geliyor. :) Bir de erkekler genellikle grup halinde varlık gösteriyorlar onun da etkisi olabilir. :):)

Bengü acaba aday olur mu ki? Albüm güzel gibi.

Ebru Gündeş'i de hiç düşünmemiştim. Albüm fena. :)

Geçen sene Ece Şeçkin çıkış dalında aday olmamış. Bu sene aday olur bence. Birde Bahadır Tatlıöz olmadıysa o da aday olur.

Kadın sanatçılara tekrar dönecek olursak adaylığı bana göre garanti dört isim var. Sıla , Hande Yener , Demet Akalın ve İrem Derici. Beşinci aday için baş çeken isimlerde Hadise , Bengü ve Nazan Öncel. Bana kalırsa Nazan Öncel'i kafadan elemeliyiz. Tek şarkısı hit oldu oda bir düet. Bengü ve Hadise arasında sıkı bir rekabet olacak gibi. Hadise Nerdesin Aşkım'la iyi iş çıkarttı. Prenses'te bana kalırsa kısa süre içinde bomba etkisi yaratacak şekilde. Bengü Sahici ile şuan bayağı iyi gidiyor ama albümde onun kadar patlama yapacak başka bir şarkı yok. Düete de gelecek olursa o şarkı daha önceki Bengü albümlerinden birisinde varmış. Düet düzenlemesiyle çıkmış sadece. Albümüde eski birkaç şarkılarıyla tamamşamış. Sevdiğim için söylemiyorum ama Hadise şuan bir tık ötede gibi. Ödülü kim alır dersek hala karar veremedim. Sıla bir numaralı aday.

Yılın şarkısı adayları yeni listeme göre şöyle olacak ; Kalbimin Tek Sahibine , Vaziyetler , İltimas , Hop De kesin olur. Diğer aday için adaylarım Alt Dudak , Rekor , Nerdesin Aşkım (yada Prenses) yada Sahici olur. Tabiki gönlüm Prenses'ten yana :)

Erkek sanatçılarda adaylar şöyle olur ; Murat Dalkılıç , Tarkan , Serdar Ortaç ve Rafet El Roman .Diğer aday hakkında hiçbir fikrim yok. Halil Sezai , Mehmet Erdam yada Murat Boz olabilir.

Cover'ı kesinlikle Sakin Ol alır. Diğer adaylarda Meyhaneci , Namus falan olur.

Single adayları Kalbimin Tek Sahibine , İltimas , Çak Bi Selam , Sonsuz Teşekkürler ve Al Götür Beni olur. Kazanan kesinlikle Kalbimin Tek Sahibine olur.

Düet adayarı İltimas , Hadi O Zaman , Al Götür Beni , Şeker ve Tadilat olur. Kazananın İltimas olmasını isterim ama sırf Tarkan var diye Hadi O Zaman'a ödül verirlerse kimse şaşırmasın.

Proje adaylarında iki isimin adaylığı şuan garanti ; Ozan Doğulu ve İskender Paydaş. Ancak hakeden Ozan Doğulu bence. Albümden birçok hit çıktı. Umarım hakkı yenmez.

En iyi remix ise Yabancı'nın remixine verilir bence. Radyolarda daha çok ona rastladım ben.

1 ay sonra yeni listemle yorumumu yine yaparm :)

En iyi albüm : Sıla - YENİ AY
En iyi şarkı : Sıla - Vaziyetler olmalı ama bir ihtimal Sıla olamazsa gönlüm Kalbimin Tek Sahibine.

Ama şu kadarını söylüyorum en iyi albümü Sıla almazsa başka da kesinlikle lafım yok bu ödüllere gerisi fasa fiso. En iyi kadını en iyi şarkıyı geçtim almasa da olur ama en iyi albüm hiç kuşkusuz SILA'nın hakkı nokta.

@hayret bi şey en iyi çıkışta Ece Seçkin, Bahadır Tatlıöz falan olamaz ilk kez 2014 içinde albüm veya single çıkarmış olmaları gerekiyor.

Aydın Kurtoğlu mu ne var şu günlerde çok şarkısı çalan onu adaylar arasına banko olarak alabiliriz. Benim o kategorideki favorim Esin İris ama bakalım. :):)

Sıla'nın albümü bence çok da büyük etki yaratmadı. En iyi kadın sanatçıyı kesinlikle İrem Derici'nin alması lazım. Belki albümde Sıla alabilir çünkü öyle başka çok olay olan bir albüm çıkmadı herhalde bu yıl. :)

Bence Ebru Gündeş'i de bir yerlerde aday edecekler fantezi-arabeski tamamen görmezden gelmediklerini göstermek için...

Erkek sanatçıda Mustafa Ceceli yine kesin aday olacak. Albümü çıkıyor yakında. Hatta albüm beklenilen kadar iyiyse en iyi albüm ödülünü alabilir.

En iyi projede de Kayahan'a saygı albümü beklendiği kadar olay olursa Ozan Doğulu'yu sollar rahatlıkla. :)

@hayret bi şey en iyi çıkışta Ece Seçkin, Bahadır Tatlıöz falan olamaz ilk kez 2014 içinde albüm veya single çıkarmış olmaları gerekiyor.

Aydın Kurtoğlu mu ne var şu günlerde çok şarkısı çalan onu adaylar arasına banko olarak alabiliriz. Benim o kategorideki favorim Esin İris ama bakalım. :):)

Sıla'nın albümü bence çok da büyük etki yaratmadı. En iyi kadın sanatçıyı kesinlikle İrem Derici'nin alması lazım. Belki albümde Sıla alabilir çünkü öyle başka çok olay olan bir albüm çıkmadı herhalde bu yıl. :)

Bence Ebru Gündeş'i de bir yerlerde aday edecekler fantezi-arabeski tamamen görmezden gelmediklerini göstermek için...

Erkek sanatçıda Mustafa Ceceli yine kesin aday olacak. Albümü çıkıyor yakında. Hatta albüm beklenilen kadar iyiyse en iyi albüm ödülünü alabilir.

En iyi projede de Kayahan'a saygı albümü beklendiği kadar olay olursa Ozan Doğulu'yu sollar rahatlıkla. :)
İdo Tatlıses'te o zaman en iyi çıkışa aday olabilir.

Hadise , Nazan Öncel ve Bengü arasından hangisi adaylığa daha yakın sence? Nazan Öncel'de yeni klibini yayınladı. Ebru Gündeş'i sırf albüm çıkarttı diye aday yaparlar mı acaba? Radyolarda çalıyor mu şarkıları?

İdo Tatlıses'te o zaman en iyi çıkışa aday olabilir.

Hadise , Nazan Öncel ve Bengü arasından hangisi adaylığa daha yakın sence? Nazan Öncel'de yeni klibini yayınladı. Ebru Gündeş'i sırf albüm çıkarttı diye aday yaparlar mı acaba? Radyolarda çalıyor mu şarkıları?
Bilemiyorum ama kimsenin yeri garanti değil. Hadise bir adım önde gibi saydığın üçlüden ama Ebru Gündeş hepsini geçebilir. Albümde klip çıkmadı ama hem dijital hem fiziki satışları çok iyi sanırım albümünün ve epey olumlu tepkiler aldı...

Bilemiyorum ama kimsenin yeri garanti değil. Hadise bir adım önde gibi saydığın üçlüden ama Ebru Gündeş hepsini geçebilir. Albümde klip çıkmadı ama hem dijital hem fiziki satışları çok iyi sanırım albümünün ve epey olumlu tepkiler aldı...
Yada hiç umulmadık bir isim olan Deniz Seki de aday olabilir. İnşallah Hadise olur ama :) Ödül istemiyorum . Adaylık yeter bize :)

Bu müzik ödülleri Sıla'nın Konuşmadığımız Şeyler Var albümüne ödül vermemişti gerçi bu albüme de vermezlerse şaşırmam. :)

Demet Akalın son düetiyle yeni bir hit daha çıkartacağının sinyallerini verdi. Bence bu sene kadın sanatçı dalında kazanma ihtimali çok yüksek. Ya Sıla yada Demet Akalın kazanacak gibi. İkiside iyi işler çıkarttı. Kalite yönünden bakacak olursak Sıla ağır basıyor tabiki ama Demet Akalın'ın da hakkını yememek lazım. @denizz19

Hadise kadın sanatçı dalında aday olması düşük ihtimal ama Prenses yılın şarkısı dalında aday olabilir bu saatten sonra. Şarkı her türlü yerde (tıklanma , radyolar vs.) hızla yükseliyor.

Erkek sanatçı konusunda Murat Dalkılıç birtek Bu Nasıl Aşk ile büyük patlama yaptı. Albümde daha iddialı bir şarkı yok. Mustafa Ceceli'nin albümü çok satarsa ve herhangi bir şarkısı bayağı büyük etki yaratrsa ona verirler. Alışkınlar zaten Mustafa Ceceli'ye ödül vermeye. Zaten Kral Fest'e katılan nadir popüler sanatçılardan birisi. Sırf katıldı diye de verirler yani :D

@OzaN dediğin gibi Kayahan'ın albümü en iyi projeyi alabilecek potansiyeli yükek. Ben şarkıları da dinledim. Bayağı iyiydi. Yılın albümünü de alırsa şaşırmam. Ancak Sıla'nın albüm satışındaki başarısını göz ardı etmemeleri de lazım.

Demet Akalın son düetiyle yeni bir hit daha çıkartacağının sinyallerini verdi. Bence bu sene kadın sanatçı dalında kazanma ihtimali çok yüksek. Ya Sıla yada Demet Akalın kazanacak gibi. İkiside iyi işler çıkarttı. Kalite yönünden bakacak olursak Sıla ağır basıyor tabiki ama Demet Akalın'ın da hakkını yememek lazım. @denizz19

Hadise kadın sanatçı dalında aday olması düşük ihtimal ama Prenses yılın şarkısı dalında aday olabilir bu saatten sonra. Şarkı her türlü yerde (tıklanma , radyolar vs.) hızla yükseliyor.

Erkek sanatçı konusunda Murat Dalkılıç birtek Bu Nasıl Aşk ile büyük patlama yaptı. Albümde daha iddialı bir şarkı yok. Mustafa Ceceli'nin albümü çok satarsa ve herhangi bir şarkısı bayağı büyük etki yaratrsa ona verirler. Alışkınlar zaten Mustafa Ceceli'ye ödül vermeye. Zaten Kral Fest'e katılan nadir popüler sanatçılardan birisi. Sırf katıldı diye de verirler yani :D

@OzaN dediğin gibi Kayahan'ın albümü en iyi projeyi alabilecek potansiyeli yükek. Ben şarkıları da dinledim. Bayağı iyiydi. Yılın albümünü de alırsa şaşırmam. Ancak Sıla'nın albüm satışındaki başarısını göz ardı etmemeleri de lazım.
Bence en iyi kadın sanatçıda ne Sıla ne de Demet Akalın almalı. Kazanması gereken kişi İrem Derici, zaten geçen yıl aday bile yapmayarak haksızlık ettiler. Bu yıl ne yaptıysa tuttu. Belki albümü olmaması dezavantaj ama ben ödülü alabileceğini düşünüyorum. :)

Murat Dalkılıç'ın Derine de baya hit oldu. Aslında çok güçlü konumda değil ama rakip eksikliğinden ödülü alabilir.

Sıla'nın albüm başarılı tabii ama satış rakamları fazla bir şey ifade etmemeli. Sıla ne yapsa satar. :) Bence albümdeki kliplenen üç şarkı da öyle aman aman büyük bir hit olmadı. Konuşmadığımız Şeyler Var'a göre çok zayıf bence ama tabii bu sefer karşısında öyle çok güçlü rakip yok. O nedenle kazanırsa da kimse şaşırmaz herhalde. :):)

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy