o siteyi buldum ben
Az önce istedin hemen buldun muo siteyi buldum bentadımlığa gerek yok
bu arada yüksek reytingli programlara iyi bak
![]()
şimdi sen my nin tekrar reytingini koyup yeni bölüm falan dersinAz önce istedin hemen buldun mu![]()
Viki'de çalıkuşu 1 tek rusyada var grünüyorşimdi sen my nin tekrar reytingini koyup yeni bölüm falan dersinbu arada çalkuşunu bulmuşken fgsn yi de bul zaten rusya da ülke geneline yayın yapan kanallarda my-çalıkuşu-fgsn yayınlanmış bir
diğerleri bölge bölge
![]()
o da olurViki'de çalıkuşu 1 tek rusyada var grünüyorDİzinin ingilizce sayfası bile yok
MY'nin altından geçiniyor işte
![]()
Pakistani mi diyono da olurbak iffet my ile coştu my 3.sezonu yayınlayan ardından iffeti yayınladı my 4.sezonu yayınlayan çalıkuşunu yayınlayacak
![]()
ne alakası varPakistani mi diyon![]()
Yunanistandaki adı ne ki?? İffet değil mi? reytinglerde göremiyorumne alakası varbak bosnada yayınlandı hırvatistanda yayınlandı yunanistanda yayınlandı pakistanda yayınlandı osn 22 ortadoğu ülkesinde yayınladı
![]()
ben arayayım bir deYunanistandaki adı ne ki?? İffet değil mi? reytinglerde göremiyorum![]()
Niye MY'ye bağlıyorsun İffet'iben arayayım bir deayrıca reytingi beni ilgilendirmiyi my sayesinde yayınlanıyor mu yayınlanıyor o ka
![]()
yd derkenNiye MY'ye bağlıyorsun İffet'i: MY'de o zaman YD sayesinde yayınlanıyordur
![]()
Deniz Çakır oynadı yayd derkenyaprak dökümü ne alaka
![]()
deniz çakır ve y sayesinde my niye yayınlansı bağlantı kuramadımDeniz Çakır oynadı ya![]()
Ben de aynı bağlantıyı MY-İffet'te yapamıyorumdeniz çakır ve y sayesinde my niye yayınlansı bağlantı kuramadım![]()
my yayınlayan kanalların deniz çakır my den ayrılır ayrılmaz ffet yayınlamaları normal zati 2012 de biten dizi neense 2013 sonunda parliyiBen de aynı bağlantıyı MY-İffet'te yapamıyorum![]()