Poff yüklediğim siteyle alakalı sanırım halledecem hemen ,sağol bilgilendirdiğin için 🙂
Tekme yedim atın birinden hattaO öküz mü, inek mi, lama mı ne o fotoğrafı nasıl çektin ? Bence sana dil çıkarmış orada![]()
Evet deve kuuşda var ama sanırım ben hariç kimse göremiyorduAltta ki deve kuşu mu ?
Teşekkürler ,Okulda ödevdiGüzel çekimler. Emeğine sağlık![]()
Onu bilmemde onun hemen arkasındaki at bana öyle bir tekme vurdu ki yere yapışınca kolum kırıldı zannettimbu ne atı cnm çok hoşş bir görüntüsü var 🙂🙂🙂
![]()
hahahahahah çok geçmiş olsunTeşekkürler ,Okulda ödevdi
Onu bilmemde onun hemen arkasındaki at bana öyle bir tekme vurdu ki yere yapışınca kolum kırıldı zannettimtam olarak bilmiyorum yaa ben sadece çekiciyim
![]()
Teşekkürler,feciydi ayrıca o gün sadece at da değil bir sürü şey çektimde nereye atacam bilmiyorumhahahahahah çok geçmiş olsun
bu atın cinsini öğren benim için çok harika görünüyor bence ilk defa görüyorum bu türden 🙂
Ahahahahahahha ayy bu köpekcik resmen pozz vermiş sana
nasıl görünüyorum der gibi bakıyor hahah
![]()
hahahahah ünlü olmak için evden falan kaçmış olmasın sakın buuuAhahahaZaten hayvanda öyle bir tip vardı ,ordan geçen kediyi çekmeme izin bile vermiyordu makinenin önüne geçip duruyordu
![]()
hahahahah ünlü olmak için evden falan kaçmış olmasın sakın buuu![]()
TeşekkürlerEmeğine sağlık gözlemci güzel fotoğraflar.![]()
Alışıınca çekiliyorSen bunları nasıl çektin yav 😱
Evet o tavus kuşuİnsan birde kedi fotoğrafı çekerşu kuş turu kuyruğunu açan ismi herhalde tavus kuşu tam hatirlayamadim ama çok güzel çıkmış
![]()