Selen Seyven'den 'Dizi' Açıklaması!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Kocamın Ailesi dizisinin başrol oyuncusu Selen Seyven diziden 13. bölümden ayrılmıştı.

Diziden kovulduğu iddiaları gelmişti. Güneş Gazetesi'nin haberine göre Tamer Yılmaz'a poz veren güzel oyuncu diziden kovulmadığı söyledi. Yapımcıyla aralarında herhangi bir tatsız durum olmadığını ve kendi isteğiyle ayrıldığını söyledi. Dizide Yonca karakterine hayat veren oyuncu diziden ayrılırken herkesin ağladığını ve aynı zamanda anlaşmasının 13 bölümlük olduğunu dile getirdi.

selen-seyven-sli-2.jpg

Son düzenleme:
Keşke ayrılmasaydı , bakalım bugünkü ve ileriki haftada reytingleri nasıl olacak. :)
Ben düşeceğini sanıyorum gid gide.

Bu kaçıncı Selen Seyven açıklama yaptı haberi ya. Hepsi de aynı.

Poz çekiminde vermiş açıklamaları. :)
İster istemez röportaj veriyor. :A
Nerede verdiğinden banane forumda ayrılıktan sonra en az 3 tane Selen Seyven açıklaması açıldı. :D Yapım şirketinin açıklamalarını saymıyorum bile. :D

Selen Seyven hiç olumsuz yapmadı buda onalrdan biri oldu.:D Dizide sıkıntı yok bu kadar net artık.:D

uzun soluklu düşünülen iddalı diziler başrol oyuncularını 13 bölümük gibi kısa bir anlaşma yapmazlar hatta ayrılma anlaması hiçç yapmazlar burada selen kendini ele veriyor
türk dizilerinde diziler bitene kadar başrol tapulu kalır o diziye ama selen seyvende sorun olmuşdur büyük ihtimal ben karşılıklı bir anlaşmayla ayrıldığına inanmıyorum dizi büyük ihtimalle bu kıza yol gösterdi herne kadar başrolde olsa bu aralar kimse kimsenin kaprisini çekmiyor hemen kapıyı gösteriyor ve bu durum çok sık yaşanmaya basladı yılanların öcündede ceyda örneği hemen hemen aynı yanı kadın oyuncular erkeklere göre daha kaprisli oluyor sanırım bu dönemlerdede kimse bu kaprisleri çekmiyor anladığım kadarıyla hemen kapı dışarı ediliyor ve bu örnekler türkiyede dahada çoğalıcaktır artık başrol oyuncuları diziler bitene kadar kalıcak diye birşey yok yanlışı olana yol gösteriliyor artık ve bunlarda malesef kadın oyuncular oluyor 🙄

uzun soluklu düşünülen iddalı diziler başrol oyuncularını 13 bölümük gibi kısa bir anlaşma yapmazlar hatta ayrılma anlaması hiçç yapmazlar burada selen kendini ele veriyor
türk dizilerinde diziler bitene kadar başrol tapulu kalır o diziye ama selen seyvende sorun olmuşdur büyük ihtimal ben karşılıklı bir anlaşmayla ayrıldığına inanmıyorum dizi büyük ihtimalle bu kıza yol gösterdi herne kadar başrolde olsa bu aralar kimse kimsenin kaprisini çekmiyor hemen kapıyı gösteriyor ve bu durum çok sık yaşanmaya basladı yılanların öcündede ceyda örneği hemen hemen aynı yanı kadın oyuncular erkeklere göre daha kaprisli oluyor sanırım bu dönemlerdede kimse bu kaprisleri çekmiyor anladığım kadarıyla hemen kapı dışarı ediliyor ve bu örnekler türkiyede dahada çoğalıcaktır artık başrol oyuncuları diziler bitene kadar kalıcak diye birşey yok yanlışı olana yol gösteriliyor artık ve bunlarda malesef kadın oyuncular oluyor 🙄
Ceyda'nın dizide 7 bölüm oynayacağı daha dizi başlamadan açıklanmıştı. :D

Yine olur bence. :)
Bu dizi ile büyük kitle kazandı ve başrolde oynar belki yine yaz belkide yeni yılda başlayacak dizilerden birisi. :)
Onu da bırakır. :D

Ceyda'nın dizide 7 bölüm oynayacağı daha dizi başlamadan açıklanmıştı. :D

Onu da bırakır. :D
Show Tv'den bir çok dizi gelecek , Star Tv'de öyle diğer kanallarda muhakkak yapar. :) Oyuncu kalmadı desek yeridir belkide :D Kesin oynayacak :D
Atv'nin yeni dizisi Cansel Elçin ile çift olur belki. :D